Skocz do zawartości

Street Fighter 6

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak kazdy zaczyna od rookie a pozniej na YT sobie ogladamy 100 Win Steak Challange No Sweat GG BRO xD

Przeciez jak grasz placementy i wygrasz pierwsze 5/6 meczy to juz grasz z Platinium 4/5 albo Diamond 1 

To jest pierdolenie z gatunku gra w Starcrafta 2 Bronze Playerow ale jeden nie umie trzymac myszki a drugi jest hard stuck w bronze od 20 lat ciekawe ktory wygra?

Przykro mi Observer ale bijatyki to nie gierki ktore trzymaja za raczke takie delikatne platki sniegu jak ty wygrywasz albo przegrywasz i nie ma na nikogo winy zwalic tylko na swoja slabosc. 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Daffy napisał:

Nowy gracz na współczesnym zaznaczając że jest nowy w bijatyki nawet jak wygra walki w placement nie zostanie wpierdolony w Platinum więc twoje wady są urojone

Jak urojone jak pisze na podstawie swoich doświadzeń? 

W dniu 20.06.2023 o 21:43, Observer napisał:

Wkurwiłem się trochę na tych nowoczesnych że nie muszą machać, więc też wziąłem Zangiefa na przebieżkę po ranked na nowoczesnym, wygrałem 9/10 walk kwalifikacyjnych i od razy wylądowałem w goldzie xd Dziwnie działają te rangi, zamiast kwalifikacji każdy powinien od rookie zaczynać się piąć do góry, a nie że powalczysz 10 razy z new challengerami i ironami i nagle lądujesz w lidze z postaciami co mają po 800 walk za sobą. 

Jak ja nawet w treningu nie sprawdzalem jak jest ustawione to sterowanie Zangiefem na N i waląc dwa rzuty na zmiane zostałem sklasyfikowany wyżej niż mój main z 300 walkami na klasycznym, którym gram w chuj lepiej.

Jak dla kogoś to jest sprawny system to nie ma o czym dalej rozmawiać, eot 

Edytowane przez Observer
Opublikowano (edytowane)

Wygrałeś 9 walk postacią samograjem (btw też mnie wkurwia jaki damage zabierają chwyty zangiefa, trzy razy cię dopadnie i po zawodach) i wrzuciło cię do golda gdzie walczą ludzie co już potrafią w to grać i np bronić sie przed zangiefem - przecież to jest sprawiedliwy placement i udowadniasz jak świetnie działa

Rozumiem że byś chciał grać cały czas zangiefem na dwa guziki i zaczynać od rookie i gwałcić po drodze nowych i nieogarniętych notując jakieś chore serie wygranych by epenis rósł? Wtedy by to było sprawiedliwe dla ciebie i dla nowych?

Edytowane przez Daffy
Opublikowano

Ja w ogóle nie chce grać tym Zangiefem, chciałem sprawdzić jak działa N, pokazuje ci tylko że waląc jeden przycisk nowy gracz ląduje w goldzie (albo w platinium gdybym wygrał 10/10), bo przed chwilą pisałeś że to niemożliwe i to moje urojenia.

Opublikowano

No nie wylądowałeś w platinium, a ja ci uswiadomilem jak dobrze działa placement na przykładzie zangiefa, wrzuca od razu do ekipy gdzie są ludzie co mają z nim szansę, zamiast do noobow gdzie zangief ich gwałci 

Opublikowano
Godzinę temu, Observer napisał:

Ja w ogóle nie chce grać tym Zangiefem, chciałem sprawdzić jak działa N, pokazuje ci tylko że waląc jeden przycisk nowy gracz ląduje w goldzie (albo w platinium gdybym wygrał 10/10), bo przed chwilą pisałeś że to niemożliwe i to moje urojenia.

wyladuje w goldzie, a potem spadnie aż trafi na swój poziom. jaki tu jest problem xD

Opublikowano

IMG-3365.jpgWięcej niż platyna nie dam rady wyciągnąć w tej grze. Walę na pałę. Giefem rozegrałem 100 rankedów i moją główną taktyką był crossup, c.lp i 360+P :dynia: W SFV byłem słaby a w szóstce to już kompletne dno:whyyy:

Te gry są dla mnie zbyt skomplikowane i trudne. Wracam do SF3 i ST.

Opublikowano

Master - 5214 graczy 0.52%

Diamond - 31013 graczy 3.08%

Platinium - 164320 graczy 16.31%

Gold - 165368 graczy 16.41%

Silver - 215488 graczy 21.39%

Bronze - 162671 graczy 16.14%

Iron - 170595 graczy 16.93%

Rookie - 92897 graczy 9.22%

Opublikowano

Cisza z nowym fighting passem a byłem pewny że jeden będzie się kończył a zaraz drugi zaczynał

O powrocie turniejów też cisza, może te wyłączenie serwerów ma na celu ogarnięcie tego by wreszcie z nimi wystartować 

Opublikowano
2 godziny temu, wet_willy napisał:

@tlas Chcesz FT10 obskoczyc? XD

Nie mam szans, gram na Series S, tam jest mniej pikseli, nie będę widział twoich mixupów

Opublikowano

Fighting pass nowy też wystartował, 21 dni, dedykowany Rashidowi, jak widać to raczej będzie norma w tej części że w pełni nabity pass daje nam monety finansujące kolejny

Ciekawe czy każda postać wcześniej czy później dostanie taki

FB_IMG_1688472230000.thumb.jpg.d0ee135cc438b5a84917b70d62df2689.jpg

Opublikowano

Jak ta gra będzie wspierana te 5 lat to chyba się skompletuje największą kolekcje retro gier Capcomu w historii (przynajmniej aż nie wyłączą serwerów i wszystko nie pójdzie się (pipi)ać).

Opublikowano

W sumie gram w ta gre na tyle ze te passy robia sie same w kilka dni i wystarczylo kupic jednego zeby robic nastepne za free wiec moze byc ❤️ ale powaznie dali by Capitana Komando na stale szybciej xD

Opublikowano
4 godziny temu, Daffy napisał:

jak widać to raczej będzie norma w tej części że w pełni nabity pass daje nam monety finansujące kolejny

No tak to powinno wyglądać.