Daffy 10 628 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca Niech już się kończy ten pierwszy sezon, a z drugim niech idą duże zmiany z ilością regularnego nowego contentu Cytuj
tlas 442 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 13 godzin temu, Sylvan Wielki napisał: piękny Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Można osobno kupować postacie, czy tylko w season pass? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 6 minut temu, genjuro napisał: Można osobno kupować postacie, czy tylko w season pass? Tylko osobno postacie kupujesz za walutę gry, którą kupujesz w pakietach. Postać to 350fc a paczki są 250,500, 1000 jak dobrze pamiętam 1 Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Streetfighterowe swiry! Potrzebuje info, czy ktos pisalby sie na SF6 kolekcjonerke za 499 zl? PS5. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Myslalem, ze red bull kumite bedze dobra odtrutka po nijakim CCX, ale przeciez jest grany na wakacje wiec duzo czasu c'nie? No wlasnie z yt sie dowiedzialem, ze byl w weekend. Cytuj
tlas 442 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Działa wam normalnie matchmaking? Kurwa mać od tygodnia mam problemy, albo w ogóle nikogo mi nie znajduje albo niby znajduje i rozłącza. Raz na ruski rok kogoś znajdzie i da się zagrać. Resetowałem router, nat otwarty. Cytuj
tlas 442 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia (edytowane) i cyk od razu klasyczny kostium za pieniążki Spoiler oczywiście kupię wygląd raging demona w SF6 wywołuje u mnie raging bonera Edytowane 29 kwietnia przez tlas Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Ja trzymam kciuki by sezon2 który zbliża się wielkimi krokami zrobił rewolucje w zawartości. Ciulstwa do avatarow mnie nie interesują, a sensownej zawartości było tak mało że w tym roku praktycznie już nie włączam sf6. Chciałbym mieć motywację do powrotu i ponownego wkręcenia się w fighting passy Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Gruby w finale z drabinki winersow. Czekamy na zakonczenie looserow. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 1 hour ago, tlas said: i cyk od razu klasyczny kostium za pieniążki Hide contents oczywiście kupię wygląd raging demona w SF6 wywołuje u mnie raging bonera Classic Costume przeciez bedziesz mogl odblokowac w World Tour za free to raz a dwa postacie z DLC maja odblokowany z automatu jak je kupisz wraz z wszystkimi kolorami. 1 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia @tlas Nudze sie chcesz wpierdol obskoczyc? Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Mena wins. Szybko poszlo, pewnie nawet mi post scali xD Cytuj
tlas 442 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia 14 minut temu, wet_willy napisał: @tlas Nudze sie chcesz wpierdol obskoczyc? to rozbierz się i popilnuj ubrań 1 Cytuj
tlas 442 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Haha co Menard wyjaśnił Blanką. Oczywiście w komentarzach na Internecie już płacz że nudy że źle gra że tylko rzuca i jak to w ogóle blanką grać xD Kiedyś za czasów SF4 też było płakanie jak jakiś polski turniej wygrał gościu grający Blanką i jakiś redaktur z PSXE albo N+(nie potrafię sobie przypomnieć) spłakał się, że blanką to każdy głupi umie, że nawet na kierownicy można nim wygrać xddd Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 29 kwietnia Opublikowano 29 kwietnia Były jakieś zacięte mecze i come backi? Czy raczej powtórka z capcom cup? (Nie licząc tego że tym razem wygrał ktoś z znanego topu) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi