Skocz do zawartości

Street Fighter 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 777
  • Wyświetleń 90,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Wygląda zajebiście, jeżeli nie będzie komedii jak w V z odblokowywaniem postaci to szykuje się murowany hit.  a ty to zamknij mordę

• Host turnieju miał wgranego nude moda o którym chyba zapomniał xD  

• Jakie czasy takie inspiracje. My mielismy Barloga a wlascie M.Bisona, Fei Longa, Kena, Sagata, karatekow, Johnego Klate, Liu Kanga i ninjasow a zoomery transa i jakiegos bezplciowego typa w kamizelce

Opublikowano

Niech już się kończy ten pierwszy sezon, a z drugim niech idą duże zmiany z ilością regularnego nowego contentu

Opublikowano
13 godzin temu, Sylvan Wielki napisał:

piękny

Opublikowano
6 minut temu, genjuro napisał:

Można osobno kupować postacie, czy tylko w season pass?

Tylko osobno postacie kupujesz za walutę gry, którą kupujesz w pakietach. Postać to 350fc a paczki są 250,500, 1000 jak dobrze pamiętam 

Opublikowano

Streetfighterowe swiry!

Potrzebuje info, czy ktos pisalby sie na SF6 kolekcjonerke za 499 zl? PS5.

Opublikowano

Panie Kolego, wchodzę w to!

Opublikowano

Myslalem, ze red bull kumite bedze dobra odtrutka po nijakim CCX, ale przeciez jest grany na wakacje wiec duzo czasu c'nie? No wlasnie z yt sie dowiedzialem, ze byl w weekend. :wujaszek:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Działa wam normalnie matchmaking? Kurwa mać od tygodnia mam problemy, albo w ogóle nikogo mi nie znajduje albo niby znajduje i rozłącza. Raz na ruski rok kogoś znajdzie i da się zagrać. Resetowałem router, nat otwarty.

Opublikowano

i cyk od razu klasyczny kostium za pieniążki

Spoiler

oczywiście kupię

wygląd raging demona w SF6 wywołuje u mnie raging bonera

Edytowane przez tlas

Opublikowano

Ja trzymam kciuki by sezon2 który zbliża się wielkimi krokami zrobił rewolucje w zawartości. Ciulstwa do avatarow mnie nie interesują, a sensownej zawartości było tak mało że w tym roku praktycznie już nie włączam sf6. Chciałbym mieć motywację do powrotu i ponownego wkręcenia się w fighting passy 

Opublikowano

Gruby w finale z drabinki winersow. Czekamy na zakonczenie looserow.

Opublikowano
1 hour ago, tlas said:

i cyk od razu klasyczny kostium za pieniążki

Hide contents

oczywiście kupię

wygląd raging demona w SF6 wywołuje u mnie raging bonera

Classic Costume przeciez bedziesz mogl odblokowac w World Tour za free to raz a dwa postacie z DLC maja odblokowany z automatu jak je kupisz wraz z wszystkimi kolorami.

Opublikowano

final MenarRD vs Kakeru.

Opublikowano

Mena wins. Szybko poszlo, pewnie nawet mi post scali xD

Opublikowano
14 minut temu, wet_willy napisał:

@tlas Nudze sie chcesz wpierdol obskoczyc? 

to rozbierz się i popilnuj ubrań

Opublikowano

Haha co Menard wyjaśnił Blanką. Oczywiście w komentarzach na Internecie już płacz że nudy że źle gra że tylko rzuca i jak to w ogóle blanką grać xD

Kiedyś za czasów SF4 też było płakanie jak jakiś polski turniej wygrał gościu grający Blanką i jakiś redaktur z PSXE albo N+(nie potrafię sobie przypomnieć) spłakał się, że blanką to każdy głupi umie, że nawet na kierownicy można nim wygrać xddd

Opublikowano

Były jakieś zacięte mecze i come backi? Czy raczej powtórka z capcom cup? (Nie licząc tego że tym razem wygrał ktoś z znanego topu)