Opublikowano 12 marca 20241 r Niech już się kończy ten pierwszy sezon, a z drugim niech idą duże zmiany z ilością regularnego nowego contentu
Opublikowano 14 marca 20241 r 6 minut temu, genjuro napisał: Można osobno kupować postacie, czy tylko w season pass? Tylko osobno postacie kupujesz za walutę gry, którą kupujesz w pakietach. Postać to 350fc a paczki są 250,500, 1000 jak dobrze pamiętam
Opublikowano 18 marca 20241 r Streetfighterowe swiry! Potrzebuje info, czy ktos pisalby sie na SF6 kolekcjonerke za 499 zl? PS5.
Opublikowano 20 marca 20241 r Myslalem, ze red bull kumite bedze dobra odtrutka po nijakim CCX, ale przeciez jest grany na wakacje wiec duzo czasu c'nie? No wlasnie z yt sie dowiedzialem, ze byl w weekend.
Opublikowano 28 kwietnia 202428 kwi Działa wam normalnie matchmaking? Kurwa mać od tygodnia mam problemy, albo w ogóle nikogo mi nie znajduje albo niby znajduje i rozłącza. Raz na ruski rok kogoś znajdzie i da się zagrać. Resetowałem router, nat otwarty.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi i cyk od razu klasyczny kostium za pieniążki Spoiler oczywiście kupię wygląd raging demona w SF6 wywołuje u mnie raging bonera Edytowane 29 kwietnia 202429 kwi przez tlas
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Ja trzymam kciuki by sezon2 który zbliża się wielkimi krokami zrobił rewolucje w zawartości. Ciulstwa do avatarow mnie nie interesują, a sensownej zawartości było tak mało że w tym roku praktycznie już nie włączam sf6. Chciałbym mieć motywację do powrotu i ponownego wkręcenia się w fighting passy
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Gruby w finale z drabinki winersow. Czekamy na zakonczenie looserow.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 1 hour ago, tlas said: i cyk od razu klasyczny kostium za pieniążki Hide contents oczywiście kupię wygląd raging demona w SF6 wywołuje u mnie raging bonera Classic Costume przeciez bedziesz mogl odblokowac w World Tour za free to raz a dwa postacie z DLC maja odblokowany z automatu jak je kupisz wraz z wszystkimi kolorami.
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi 14 minut temu, wet_willy napisał: @tlas Nudze sie chcesz wpierdol obskoczyc? to rozbierz się i popilnuj ubrań
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Haha co Menard wyjaśnił Blanką. Oczywiście w komentarzach na Internecie już płacz że nudy że źle gra że tylko rzuca i jak to w ogóle blanką grać xD Kiedyś za czasów SF4 też było płakanie jak jakiś polski turniej wygrał gościu grający Blanką i jakiś redaktur z PSXE albo N+(nie potrafię sobie przypomnieć) spłakał się, że blanką to każdy głupi umie, że nawet na kierownicy można nim wygrać xddd
Opublikowano 29 kwietnia 202429 kwi Były jakieś zacięte mecze i come backi? Czy raczej powtórka z capcom cup? (Nie licząc tego że tym razem wygrał ktoś z znanego topu)