Daffy 10 568 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Obrosło eventami z okazji rocznicy, mamy nowy fighting pass (niestety dalej bez zmian czyli lipa z zawartością), nowy rodzaj turniejów oparty na zasadach z extreme battle (I różne nagrody w zależności od tego kiedy odpadniemy), lucky week, drive ticket rush, głosowanie na ulubiona postać w historii serii czy promocje na zakupy w wewnętrznym sklepie gry. Z patchem,o ile odnośnie balansu to się nie wypowiem, to fajnie że znowu zmienili restrykcje dostępu do serwerów średnio zaawansowanych, dodali opcje zmiany muzyki w walkach (do kupienia soundtracki z prawie każdej części gry). Dodać do tego duży ruch na serwerach, od czasów premiery nie był tak duży (efekt Akumy) i mamy spoko moment by wrócić do tej części. A za chwilę (może już w ten weekend) ujawnienie season pass2 bo już nawet w plikach gry są ikonki Cytuj
flaczki 66 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca (edytowane) Jedyna dobra rzecz w tym fighting passie to rom z gierka. Edytowane 3 czerwca przez flaczki Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca W tych Season Passach to tylko gierka do Arcade i Muzyka sie do czegos nadaje. W koncu jest czym podmienic kawalek Guila z SF6 Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca (edytowane) Muza też nie jest już istotna bo sobie można kupić kawałki za drive tickety, za ten event z Akumą tyle ich wpada że sobie kupiłem ulubione soundtracki z ery pikselowej i już więcej nie potrzebuję. Edytowane 4 czerwca przez Observer Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Ogółem jestem bardzo zadowolony z monetaryzacji tej gierki i tego ile rzeczy można wyfarmic bez wykładania realnej gotówki z jednym kurva wyjątkiem....ceny strojów v3 Cytuj
Di 839 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Fajny będzie podział nagród na Capcom Cup. Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Xdddd Pulę okroili ostro XDD ale że słowo się rzekło że za rok znowu gramy o milion dolców to mamy taki podział jak mamy, araby jak się rozkręcą z swoimi turniejami w gierki to za chwilę łykną każdy inny tournament na świecie Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca S2 Character Pass Baison Terry Mai Elena Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Szkoda że ponownie tylko 4 w ciągu roku:(. No i kontrowersyjnie że połowa to wypożyczenia z innych fighterów 2 Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca Fajne te gościnne postacie. Terry = prawdziwy uliczny wojownik Szkoda że nie ma Vegi W sumie szkoda że tylko 4 postacie. 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Takie pytanie mam bo w sumie nie wiem. Myślę o zakupie Akumy i się zastanawiam czy jak go kupię to jego stage mi się odblokuje czy też go muszę kupić? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 23 minuty temu, GwynBleidd_79 napisał(a): Takie pytanie mam bo w sumie nie wiem. Myślę o zakupie Akumy i się zastanawiam czy jak go kupię to jego stage mi się odblokuje czy też go muszę kupić? Plansze są do kupienia osobno, tyle dobrze że można za drive tickety je wyrwać i spokojnie da się je wyfarmic Stage wchodzą tylko w skład tego premium season passa 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 3 lipca Opublikowano 3 lipca Jak tam wrażenia po dodaniu M.Bisona? Ktoś wie czy ktoś z Polski wybiera się na Evo do USA? Już w tym miesiącu turniej, do sf6 zapisało się ponad 5tys graczy Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Btw mega zacięty finał Evo, Punk vs Big Bird, Cammy Punka górą Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Punkowi nalezalo sie Evo jak psu buda. W tym sezonie jest wyjatkowo dobry wiec to nie zaden fuks czy lepsza drabinka, ze wygral. Mega zaskoczenie to Endingwalker z 3 miejscem. Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca (edytowane) Ta ostatnia runda, BB brakowało jednego startera dobrego żeby wygrać na perfekcie finałową rundę, ale zjebał anti air i w chwilę stracił cały pasek życia Takie życie. Edytowane 22 lipca przez Observer 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca Na samym początku zebrał lepe więc nie byłoby perfecta. Cytuj
Observer 10 407 Opublikowano 22 lipca Opublikowano 22 lipca A faktycznie. I tak piekny comeback Punka. Cytuj
Di 839 Opublikowano 8 sierpnia Opublikowano 8 sierpnia Rusza turniej SF6 na Esports World Cup. Harmonogram oraz linki do streamów z walk znajdziecie tutaj: https://www.esportsworldcup.com/en/competition/games-and-tournaments/street-fighter6 1 Cytuj
Di 839 Opublikowano 10 sierpnia Opublikowano 10 sierpnia On 8/8/2024 at 5:45 PM, Di said: Rusza turniej SF6 na Esports World Cup. Harmonogram oraz linki do streamów z walk znajdziecie tutaj: https://www.esportsworldcup.com/en/competition/games-and-tournaments/street-fighter6 Po pierwszej fazie odpadli m.in. Punk, Mena i BigBird. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi