tlas 434 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, Mejm napisał: Fajna piosenka przed samym top6 poleciala. Jak nie lubie hh tak z lets go justin i cytatu z Bison smiechlem. Nie wiedzialem tez, ze final rozgrywa sie na jakims je.banym stadionie. Poole w salce konferencyjnej troche mnie odrzucaly oprawa od tego turnieju ale sam final dostarczyl (choc RBK lepsza oprawa ale tez inna skala). Bylo pare ciekawych momentow glownie z Tokido jak wyciagal na zyletach. Zdziwilem sie jak zobczylem, ze chlop zaczal w 2002, je.bane japonskie geny. Mena spodziewalem sie, ze pyknie kolejnego kena ale jakos mi ta zaglerka postaciami odebrala przyjemnosc ogladania finalu. AB nie znam oprocz wystepu na RBK ale tam chyba wygral jego brat. Nie wiedzialem, ktory to ktory ale ken zamiast marisy mnie uswiadomil. Swoja droga Daigo przegral z grubym w poolach. Koniec legendy? A kto tam w temacie T7 narzekal ze araby przejmuja impreze? zajebiste, zresztą tak jak całe finały. potwierdziło się tylko to, że sf6 z całym tym swoim milionem systemów sprawdza się zajebiscie do oglądania na wysokim poziomie. Edytowane 7 sierpnia 2023 przez tlas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 Godzinę temu, Mejm napisał: Bylo pare ciekawych momentow glownie z Tokido jak wyciagal na zyletach. Zdziwilem sie jak zobczylem, ze chlop zaczal w 2002, je.bane japonskie geny. W 2003 wygrał SBO w CvS2 Daigo od lat nie odnosi większych sukcesów co nie zmienia faktu, że nadal potrafi znaleźć się w topach. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 434 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 co pressing zajebał angrybird na koniec ostatniej rundy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 Mam nadzieję że finał capcom tour w styczniu też umieszczą w jakiejś wielkiej hali. Bój o milion dolarów na to zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 Finał zajebisty ogólnie w przeciwieństwie do jednostronnego w T7. Mena ogólnie miał ciekawą taktykę żonglowania między lukiem i blanką by wybić angrybirda z rytmu co podziałało idealnie przy resecie. Fajnie też to evo mi kontrastowało z 1 evo po wyjsciu SF5 gdzie była mega nuda i każdy grał identycznie, bo gra była mega biedna pod względem dostępnych opcji. 6 widać klasunia baza na przyszłość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 434 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 W ogóle jak pomiędzy meczami w poolach pokazywano piątkę, boże jak ona biednie wyglada teraz w porównaniu do szóstki. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 434 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 2 ostatnie rundy ogląda się na stojąco 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 7 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2023 No wyszła im ta część, co tu dużo pisać i powtarzać, przecudowna bitka do grania jak i ogladania Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 14 godzin temu, Mejm napisał: A kto tam w temacie T7 narzekal ze araby przejmuja impreze? Z tego co wiem to mieli problemy z wizami, poza tym, przecież AA wygrał ale sam finał nuda Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 Jakby komuś było mało po Evo za chwilę kolejny mocno obsadzony turniej z pulą nagród miliona dolarów w Arabii Saudyjskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 Fajnie, ze duzo europy. Licze na Crimsona ale Dalshim podobno troche lipa w tej wersji. Szkoda, ze nie ma tego polskiego jp nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 Plot twist Polski JP... to UWAGA Arab mieszkajacy w Polsce so many dreams shattered xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 Dzieki Olisadebe pojechalismy na euro 2002, nie ma wstydu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 Arab w Polsce, Polak na emigracji. To kto jest najlepszym Polakiem w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 24 minuty temu, wet_willy napisał: Plot twist Polski JP... to UWAGA Arab mieszkajacy w Polsce so many dreams shattered xD to ten co sie kiedys hayat nazywal czy jakis inny? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 Nie Hayat to kto inny Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 8 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2023 A to coś konkretnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2023 Jak na starego czlowieka to nawet jestem z siebie zadowolony po Placementach 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 13 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 14 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2023 Final tego turnieju co w poście umieściłem gdzieś na górze stronki Co miejscami z Perfect parry wyczyniał Kakeru to o ja cię kręcę. 32 PP w samym finale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 @tlas gratki, to był mecz prawie jak finał Evo, nawet dwa razy Perfect parry mi wyszło, dwie rundy na perfekt w wykonaniu Ragusa, ostatecznie moja modern cammy poległa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 6 minut temu, Daffy napisał: @tlas gratki, to był mecz prawie jak finał Evo, nawet dwa razy Perfect parry mi wyszło, dwie rundy na perfekt w wykonaniu Ragusa, ostatecznie moja modern cammy poległa Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 434 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 13 minut temu, Daffy napisał: @tlas gratki, to był mecz prawie jak finał Evo, nawet dwa razy Perfect parry mi wyszło, dwie rundy na perfekt w wykonaniu Ragusa, ostatecznie moja modern cammy poległa A no fajno, wyrobileś sie od premiery ja dzisiaj miałem evo moment 88 dla ubogich lets go justin 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 Ogółem jak ktoś chce raz na sto lat pyknac online meczyk to zawsze chętny, cienki jak dupa węża jestem ale z tlasem juz dwa sparingi, Ukyo regularnie w hubie odwiedzam testując czy dzisiaj jest ten dzień kiedy nie wjebie mi perfecta grając stopami tyłem do tv, trochę ludzi temat tu przegląda, a jakoś ze wspólnym nawet szybkim okazjonalnym graniem jest cisza Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2023 W dniu 13.07.2023 o 07:50, Daffy napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi