Mejm 15 306 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia Praktycznie kazdy meczy top 8 to moglby byc final. Co teraz chinczyk wyciagnal w ostatniej rundzie polfinalu... Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 11 sierpnia Opublikowano 11 sierpnia I cyk 300k$ od arabow trafia do 35. letniego chinczyka. Japonia 6/8 w top 1 i na koncu znow z pelnymi na kolanach. Spoko turniej, na pewno bardziej rozrywkowy niz nudny capcom cup. Nie kumam tylko dlaczego w grupach pierwsze miejsca graly dwa mecze do 2:0 bez trzeciego. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 20 sierpnia Opublikowano 20 sierpnia Kurwa jak ten Terry się prezentuje w SF6. Capcom zrobił to lepiej niż SNK kiedykolwiek będzie w stanie osiągnąć taki poziom w swoich grach. Ciekawe jak komórka speców od DEI i inkluzywności w Capcom poradzi sobie z cyckami Mai! 1 1 Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Wreszcie kupiłem sobie season passa 2 i o ile M.Bison choć widzę, że mocny to średnio mi leży bo to chargowa postać to Terry'm gra mi się super. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi