Skocz do zawartości

PSX Extreme 295

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Przemovsky27 napisał:

tekst o historii SSX Piechoty zawierał naprawdę kilka ciekawych informacji,zarówno tych wiadomych,jak i trochę mniej oczywistych,o których pewnie nawet niektórzy nie słyszeli.

Get tricky! Dziękuję :3 tam się poszczęściło z tematem, jak zaczynałem to pisać, nie miałem za dużych nadziei. Będzie Pan zadowolon z nowego numeru i tekście o Colony Wars, bo okazało się kopalnią retrowiedzy. 

W dniu 26.03.2022 o 23:55, Kmiot napisał:

Kacper Adamus i Pan Piechota obecnie dźwigają publicystykę retro na swoich barkach. Pan Grabarczyk ma momenty lepsze i gorsze, ale chyba dąży ku lepszemu.

Tytuł felietonu Piechoty dość proroczy ("Nowa wojna").

Pisałem ten felieton w nieco lepszych czasach -.- 

Dziękuję za miłe słowo. A Kacper to rzeczywiście kawał dobrego pismaka. Jak się okazało - też korzeniami w polonistyce!

Opublikowano
9 godzin temu, Piechota napisał:

Dziękuję za miłe słowo. A Kacper to rzeczywiście kawał dobrego pismaka. Jak się okazało - też korzeniami w polonistyce!

Na coś się te studia w końcu przydają XD Jeszcze 15 lat pisania dla PSXa i się zwrócą (lokum, życie, picie) ;]

Żartuje, uwielbiałem polonistykę...

Opublikowano
1 minutę temu, LeifErikson napisał:

Też uczysz w szkole teraz jak Piechota czy porzuciłeś wykształcenie? :)

Żona uczy (tak, też polonistyka ;] ). Ja pracuje w zakładzie produkcyjnym i - co nie jest tak oczywiste - lubię to. Poza tymi dniami, kiedy jednak nie lubię. Jakos zawsze blisko było mi do etosu proletariatu XD

• Plusik 2