Piechota 434 Opublikowano 28 marca 2022 Opublikowano 28 marca 2022 9 godzin temu, Przemovsky27 napisał: tekst o historii SSX Piechoty zawierał naprawdę kilka ciekawych informacji,zarówno tych wiadomych,jak i trochę mniej oczywistych,o których pewnie nawet niektórzy nie słyszeli. Get tricky! Dziękuję :3 tam się poszczęściło z tematem, jak zaczynałem to pisać, nie miałem za dużych nadziei. Będzie Pan zadowolon z nowego numeru i tekście o Colony Wars, bo okazało się kopalnią retrowiedzy. W dniu 26.03.2022 o 23:55, Kmiot napisał: Kacper Adamus i Pan Piechota obecnie dźwigają publicystykę retro na swoich barkach. Pan Grabarczyk ma momenty lepsze i gorsze, ale chyba dąży ku lepszemu. Tytuł felietonu Piechoty dość proroczy ("Nowa wojna"). Pisałem ten felieton w nieco lepszych czasach -.- Dziękuję za miłe słowo. A Kacper to rzeczywiście kawał dobrego pismaka. Jak się okazało - też korzeniami w polonistyce! Cytuj
K.Adamus 679 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 9 godzin temu, Piechota napisał: Dziękuję za miłe słowo. A Kacper to rzeczywiście kawał dobrego pismaka. Jak się okazało - też korzeniami w polonistyce! Na coś się te studia w końcu przydają XD Jeszcze 15 lat pisania dla PSXa i się zwrócą (lokum, życie, picie) ;] Żartuje, uwielbiałem polonistykę... Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 2 godziny temu, K.Adamus napisał: Żartuje, uwielbiałem polonistykę... Też uczysz w szkole teraz jak Piechota czy porzuciłeś wykształcenie? Cytuj
K.Adamus 679 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 1 minutę temu, LeifErikson napisał: Też uczysz w szkole teraz jak Piechota czy porzuciłeś wykształcenie? Żona uczy (tak, też polonistyka ;] ). Ja pracuje w zakładzie produkcyjnym i - co nie jest tak oczywiste - lubię to. Poza tymi dniami, kiedy jednak nie lubię. Jakos zawsze blisko było mi do etosu proletariatu XD 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi