Skocz do zawartości

The Best of PC, 1/8 finału.

Która lepsza? 70 użytkowników zagłosowało

1. 1. Portal vs. Diablo

2. 2. Heroes of Might and Magic III vs. Deus Ex

• Heroes of Might and Magic III
    • Deus Ex
  3. 3. Mafia vs. Half Life 2

4. 4. Command & Conquer vs. Deluxe Ski Jumping

• Command & Conquer
    • Deluxe Ski Jumping
  5. 5. Diablo 2 vs. F.E.A.R.

6. 6. Fallout vs. Age of Empires 2: The Age of Kings

• Fallout
    • Age of Empires 2: The Age of Kings
  7. 7. Max Payne vs. Unreal

8. 8. Wiedźmin vs. Commandos: Behind Enemy Lines

• Wiedźmin
    • Commandos: Behind Enemy Lines

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 04.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Pętla coraz ciaśniejsza. Kto tym razem zawiśnie?

Skrócona drabinka:

PCr5.thumb.jpg.14dbbce782b12d026d77baeea3c10f10.jpg

Pełna drabina TUTAJ.

• Startowało 256 tytułów. Tytułów wybranych przez nas.To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Skupialiśmy się na tytułach jak najmocniej kojarzonych z PC (najlepiej na exach). Odrzuciliśmy gry, które już się pojawiły we wcześniejszych plebiscytach, jak również niektóre tytuły przenieśliśmy do kolejnych plebiscytów (jeśli miały konsolowy port na równych prawach).
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale to dawno i nieprawda. Obecnie nie ma takiego limitu, i niektóre cykle dostały 3 sloty. Po prostu się adaptujemy do potrzeb, a takie się pojawiły.
  • Głosujemy standardowo do piątku (4.3.2022) do godz. 23:59. 
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • W razie dalszego remisu będzie organizowana błyskawiczna Turbo Dogrywka, trwająca około  12 godzin.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Gameplaye do żywych zawodników:

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z pierwszym Deus Exem, w którym strasznie postarzały się technikalia i ciężko w niego dzisiaj grać w przeciwieństwie do F2. Izometryków jednak father time nie rusza.

• Z Deus Ex, ale na limicie (32:31 w głosach).

Opublikowano

Z kim odpadł fallout 2 że przetrwała pierwsza część? xD

Opublikowano
  • Autor

Z Deus Ex, ale na limicie (32:31 w głosach).

Opublikowano

Z pierwszym Deus Exem, w którym strasznie postarzały się technikalia i ciężko w niego dzisiaj grać w przeciwieństwie do F2. Izometryków jednak father time nie rusza.

Opublikowano

Widzę, że Skoki wyrastają na czarnego konia plebiscytu, natomiast bardzo mi szkoda, że Planescape: Torment odpadł tak wcześnie. :( Za to liczę, że trzecie Hiroły dotrą aż do finału. :banderas:

Opublikowano

Finał Diablo 2/Max Payne z Heroesami3/Half Life 2.

Chociaż widzę że Mafia zbiera sporo głosów, no fajna gra ale Hl2 to jest wybitna pozycja 

Opublikowano
  • Autor

To już ten etap, gdzie odpadają same dobre gry. Ale na końcu zostanie i tak tylko jedna.

• Zaczyna pachnieć finałem Diablo vs. Diablo 2. Albo i nie, bo teraz będą starcia na szczycie i serwer forumka zatrzeszczy!
  • Hirosi 3 i HL2 zgodnie z przewidywaniami torują sobie drogę do kolejnej rundy, choć rywali mieli nie byle jakich. Zegnamy Deus Ex i Mafię.
  • A Deluxe Ski Jumping luźna guma i kombinezon - jest już w ćwierćfinale.
  • I tylko tych Commandosów mi osobiście żal. Kiedyś byłem tą grą zafascynowany. Wykupiłem wszystkie czasopisma z recenzjami. Miałem faze zainteresowania IIWŚ. I namiętnie grałem w komandosy z ogromnym problemem, by dotrzeć do trzeciej misji, bo... nie wiedziałem, że jest takie coś jak quick save. I w ogóle seve w trakcie misji xd Dopiero po tygodniu grania szwagier mi uświadomił. Ech, wspomnienia. Komandosi już nie wygrają, ale i tak jestem z nich dumny, bo dotarli całkiem daleko.