Opublikowano 27 lutego 20223 l Jak w temacie Gra jest zbyt wielka zeby zasmiecac temat glowny. Wlazimy na wlasne zyczenie i odkrywamy Content dzielimy sie Info.
Opublikowano 27 lutego 20223 l Motyw z osobnymi mapami dla podziemi i ich designerska zawartość i bossy tam to
Opublikowano 27 lutego 20223 l Właśnie stoję u bram Caria Manor, jest tam jakiś główny szefo ? Później myślałem, żeby już uderzać na te zgniłe ziemie na północnym-wschodzie, chyba że będzie dalej hardcorowo, to może dokończyć podziemny świat trochę bardziej. Edytowane 27 lutego 20223 l przez cotek
Opublikowano 27 lutego 20223 l Autor Ja dopiero ide za trzecie ognisko to nie wiem jami jest szefo pewnie zaraz sie przekonam
Opublikowano 27 lutego 20223 l Sprawdzaliście czy da się gdzieś dojść, uaktywnić tą głęboką windę w tym zamku Godricka? idę do tego trzeciego bossa ale ta winda nie daję mi spokoju XD
Opublikowano 27 lutego 20223 l Da się jak wchodzisz z Baszty na mury z orłami, które rzucają beczkami, to za tym, drugim, który jeat na lewo skitrany, można zeskoczyć niżej i niżej i już ogarniesz, ale w sumie nic ciekawego, prócz dużego przeciwnika
Opublikowano 27 lutego 20223 l Dobry pomysł na oddzielny temat. Mam pytanie odnośnie tej laski, co daje nam meduzę, a potem ulepsza summony. Musieliście robić jej quest, by się przeniosła do domu ze stołem? Jestem na 99% pewny, że nic jej nigdy nie dałem, a już ma swój stragan i ulepsza summony. Nawet pierwszego bossa nie robiłem, tylko objechałem świat na koniu i pozapalałem ogniska.
Opublikowano 27 lutego 20223 l Usunięto, sorki, ale poszedłem gdzie indziej jednak xd Edytowane 27 lutego 20223 l przez cotek
Opublikowano 27 lutego 20223 l Jednak nie, no nie wiem, po 30 godzinach mam trochę ściane, nie wiem gdzie iść xD
Opublikowano 27 lutego 20223 l Mały tip, którym ktoś inny się podzielił online. Te wielkie żółwie z dzwonem można łatwo powalić i wejść do budynku na nich. W tej krypcie można zduplikować dusze z bossów i mieć więcej, niż jedną nagrodę za bossa od wiedźmy.
Opublikowano 27 lutego 20223 l Pytanko dla tych co zabili Panią Księżyca Spoiler W opisie runu co dostajemy po niej jest info, że kawałek Kręgu trzyma w tym swoim jajku, to znaczy, że trzeba będzie ją tam zabić, żeby rozwalić to jajko ? :hmm:
Opublikowano 27 lutego 20223 l 2 godziny temu, cotek napisał: Da się jak wchodzisz z Baszty na mury z orłami, które rzucają beczkami, to za tym, drugim, który jeat na lewo skitrany, można zeskoczyć niżej i niżej i już ogarniesz, ale w sumie nic ciekawego, prócz dużego przeciwnika Dzięki, były podpowiedzi na ziemi ale tak to jest jak się o tym zapomina
Opublikowano 27 lutego 20223 l 42 minuty temu, C1REX napisał: Mały tip, którym ktoś inny się podzielił online. Te wielkie żółwie z dzwonem można łatwo powalić i wejść do budynku na nich. W tej krypcie można zduplikować dusze z bossów i mieć więcej, niż jedną nagrodę za bossa od wiedźmy. To jest więcej niż jeden żółw z tym dzwonem?
Opublikowano 27 lutego 20223 l 10 minut temu, Rotevil napisał: To jest więcej niż jeden żółw z tym dzwonem? Sam widziałem jednego, ale podobno jest więcej. Nie wiem jednak, czy starczy na wszystkie dusze w grze i brak potrzeby ng+. https://www.windowscentral.com/elden-ring-how-duplicate-remembrance
Opublikowano 27 lutego 20223 l Jezu jak teraz te smoki są takie wytrzymałe to nawet nie chce myśleć ile będą mieć hp na NG+
Opublikowano 27 lutego 20223 l Kraina Cealid to jednak chyba end game xD Zawracam xD @wet_willyjak tam idzie ? Jakieś porady jak dostać się do stolicy Leyndell ? Utknąłem trochu xD i w sumie to jedyna poszlaka od ziomka z Okrągłego Stołu. Edytowane 27 lutego 20223 l przez cotek
Opublikowano 28 lutego 20223 l 2 godziny temu, Rotevil napisał: Jezu jak teraz te smoki są takie wytrzymałe to nawet nie chce myśleć ile będą mieć hp na NG+ Jeszcze nie próbowałem, ale w każdej poprzedniej części smoki załatwiało się super łatwo zatrutymi strzałami.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 7 godzin temu, cotek napisał: Kraina Cealid to jednak chyba end game xD Zawracam xD @wet_willyjak tam idzie ? Jakieś porady jak dostać się do stolicy Leyndell ? Utknąłem trochu xD i w sumie to jedyna poszlaka od ziomka z Okrągłego Stołu. Użyłem na windzie great elevator of costam dwóch części medalionu i dostałem całkiem nowy obszar i drogę do stolicy. Jedna część medalionu znaleziona właśnie w Cealid w forcie. Głównych bossów w caelid w redmane castle da radę ubić. Sam zamek polecam przebiec. Edytowane 28 lutego 20223 l przez devilbot
Opublikowano 28 lutego 20223 l Dla fanów serii to pewnie oczywiste, ale te lokacje nie są w kolejności i można trafić na niezłą ścianę trudności, jeśli człowiek się uprze iść do kolejnego najbliższego bossa.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 12 godzin temu, C1REX napisał: Dobry pomysł na oddzielny temat. Mam pytanie odnośnie tej laski, co daje nam meduzę, a potem ulepsza summony. Musieliście robić jej quest, by się przeniosła do domu ze stołem? Jestem na 99% pewny, że nic jej nigdy nie dałem, a już ma swój stragan i ulepsza summony. Nawet pierwszego bossa nie robiłem, tylko objechałem świat na koniu i pozapalałem ogniska. Cytat Roderika is first found at Stormhill Shack an an NPC that lends you some items, and later moves to Roundtable Hold as a Spirit Tuner if you provide the Chrysalids' Memento.