Skocz do zawartości

Elden Ring Pytania Spoilery wchodzisz na wlasna odpowiedzialnosc!!!

wet_willy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kurde no tak jakoś jednak nie jestem z siebie zadowolony po tej walce z Radahnem, bo czuję, że mógłbym go zrobić solo ulubionym młotem murarskim bez tych pomocników, no ale trudno, na NG+ spróbuję jeszcze raz :yeti:

Zdobyłem też pierwszy raz legendarne prochy, są jednak podpisane jak legendarne, czyli reszta przedmiotów też pewnie jest.

Edytowane przez Rotevil
Opublikowano

NA POTĘGE POSĘPNEGO CZEREPU, MORGOTT SKURWESYNU LECĘ PO CIEBIE :banderas:

JedrFYI.png

Cała gra faith buildem, ale jak wleciał ten skubianiec musiałem się odrodzić na nowo :usmiech:

7 minut temu, easye napisał:

Gdzie mogę wymienić duszę poległych bosow? 

W hubie przy pokoju ze stołem.

• Plusik 1
Opublikowano

kurwa dostalem polowe medalionu od jakiegos dziada a drugi miala mi dac jakas dupeczka, nie miala go przy sobie i powiedziala mi gdzie go szukac i zniknela a ja zapomnialem co mi powiedziala :ragus: slabo dziala ta konwencja w otwartym swiecie, pewnie pominalem albo zepsulem tyle pobocznych questow ze szkoda gadac

Opublikowano
44 minuty temu, Il Brutto napisał:

kurwa dostalem polowe medalionu od jakiegos dziada a drugi miala mi dac jakas dupeczka, nie miala go przy sobie i powiedziala mi gdzie go szukac i zniknela a ja zapomnialem co mi powiedziala :ragus: slabo dziala ta konwencja w otwartym swiecie, pewnie pominalem albo zepsulem tyle pobocznych questow ze szkoda gadac

jeśli chodzi ci o drugą połówkę medalionu Dectusa to jest w forcie Farona.

Opublikowano
Godzinę temu, Bartolinsky napisał:

W hubie przy pokoju ze stołem.

Nie mam nikogo kto by to oferował, muszę coś zrobić wcześniej? W sumie pokonałem dopiero 1 bosa i jestem na zamku.

Opublikowano

Od stołu w hubie na południe powinny być otwarte drzwi gdzie siedzi ta starucha i te dwa duże palce, ja przed tą wizyta poszedłem do tej wieży, żeby aktywować tego runa Godricka, może wtedy otwierają się te drzwi.

Opublikowano

Te questy poboczne to jest jakis masochizm, robie jakiegos chaina dla wiedzmy i w pewnym momencie dochodzisz do etapu gdzie znajdujesz przedmiot i musisz z nim pogadac przy ognisku, przy czym dialog sie aktywuje tylko przy jednym specyficznym przy ktorym nie odpoczywalem nawet bo nie musialem wiec nie zobaczylem takiej opcji. Gdybym nie sprawdzil w necie to bym w zyciu na to nie wpadl.

• Plusik 1
Opublikowano

Te questy zawsze takie były od czasu King's Field na PSX. 

Granie zupełnie solo może być frustrujące i gra jest moim zdaniem stworzona do wspólnego odkrywania sekretów i dzielenia się nimi z innymi. 

• Plusik 1
Opublikowano

O kurde w końcu trafiłem do tego pajęczego bossa Astela z trailera, piękna i klimatyczna walka, tylko straszna długa droga jest do niego przez tą krainę z tym szkarłatnym morzem :obama: I potem znowu trafiłem do jakichś głębin, ogrom świata tej gry jest przytłaczający i jeśli będę chciał wszystko odkryć to chyba zejdzie mi ze +150h. No i w końcu pokonałem tego gargulca co pilnuje tej bestii, którą karmimy co chwilę, jak dla mnie do tej pory to drugi najtrudniejszy boss po apostole z wieży. :xboss:

Opublikowano
1 minutę temu, cotek napisał:

W którym miejscu jest ten Astel ? :hmmm:

Jutro ci napiszę, bo droga do niego jest tak długa, że nie pamiętam gdzie się zaczyna, jak wrócę z pracy to sprawdzę, muszę iść spać, bo znowu będę martwy w pracy:pechowiec: Ależ się uzależniłem od tej gry:banderas:

• Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano
6 minut temu, Czoperrr napisał:

Pokonałem Margita i sporo subbossów w okolicy, w tym smoka i gościa na koniu. Gdzie jest kolejna główna lokacja z main bossem?

Margit strzegł drogi do zamku to w zamku jest kolejny