Rotevil 124 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 (edytowane) Kurde no tak jakoś jednak nie jestem z siebie zadowolony po tej walce z Radahnem, bo czuję, że mógłbym go zrobić solo ulubionym młotem murarskim bez tych pomocników, no ale trudno, na NG+ spróbuję jeszcze raz Zdobyłem też pierwszy raz legendarne prochy, są jednak podpisane jak legendarne, czyli reszta przedmiotów też pewnie jest. Edytowane 2 marca 2022 przez Rotevil Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 Gdzie mogę wymienić duszę poległych bosow? Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 NA POTĘGE POSĘPNEGO CZEREPU, MORGOTT SKURWESYNU LECĘ PO CIEBIE Cała gra faith buildem, ale jak wleciał ten skubianiec musiałem się odrodzić na nowo 7 minut temu, easye napisał: Gdzie mogę wymienić duszę poległych bosow? W hubie przy pokoju ze stołem. 1 Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 2 marca 2022 Opublikowano 2 marca 2022 kurwa dostalem polowe medalionu od jakiegos dziada a drugi miala mi dac jakas dupeczka, nie miala go przy sobie i powiedziala mi gdzie go szukac i zniknela a ja zapomnialem co mi powiedziala slabo dziala ta konwencja w otwartym swiecie, pewnie pominalem albo zepsulem tyle pobocznych questow ze szkoda gadac Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 44 minuty temu, Il Brutto napisał: kurwa dostalem polowe medalionu od jakiegos dziada a drugi miala mi dac jakas dupeczka, nie miala go przy sobie i powiedziala mi gdzie go szukac i zniknela a ja zapomnialem co mi powiedziala slabo dziala ta konwencja w otwartym swiecie, pewnie pominalem albo zepsulem tyle pobocznych questow ze szkoda gadac jeśli chodzi ci o drugą połówkę medalionu Dectusa to jest w forcie Farona. Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 Godzinę temu, Bartolinsky napisał: W hubie przy pokoju ze stołem. Nie mam nikogo kto by to oferował, muszę coś zrobić wcześniej? W sumie pokonałem dopiero 1 bosa i jestem na zamku. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 Od stołu w hubie na południe powinny być otwarte drzwi gdzie siedzi ta starucha i te dwa duże palce, ja przed tą wizyta poszedłem do tej wieży, żeby aktywować tego runa Godricka, może wtedy otwierają się te drzwi. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 9 godzin temu, Rotevil napisał: jeśli chodzi ci o drugą połówkę medalionu Dectusa to jest w forcie Farona. inny medalion jeszcze Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 Te questy poboczne to jest jakis masochizm, robie jakiegos chaina dla wiedzmy i w pewnym momencie dochodzisz do etapu gdzie znajdujesz przedmiot i musisz z nim pogadac przy ognisku, przy czym dialog sie aktywuje tylko przy jednym specyficznym przy ktorym nie odpoczywalem nawet bo nie musialem wiec nie zobaczylem takiej opcji. Gdybym nie sprawdzil w necie to bym w zyciu na to nie wpadl. 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 Te questy zawsze takie były od czasu King's Field na PSX. Granie zupełnie solo może być frustrujące i gra jest moim zdaniem stworzona do wspólnego odkrywania sekretów i dzielenia się nimi z innymi. 1 Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 Margot to kozaczek, muszę się jeszcze wrócić gdzieś jednak Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 O kurde w końcu trafiłem do tego pajęczego bossa Astela z trailera, piękna i klimatyczna walka, tylko straszna długa droga jest do niego przez tą krainę z tym szkarłatnym morzem I potem znowu trafiłem do jakichś głębin, ogrom świata tej gry jest przytłaczający i jeśli będę chciał wszystko odkryć to chyba zejdzie mi ze +150h. No i w końcu pokonałem tego gargulca co pilnuje tej bestii, którą karmimy co chwilę, jak dla mnie do tej pory to drugi najtrudniejszy boss po apostole z wieży. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 W którym miejscu jest ten Astel ? :hmmm: Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 1 minutę temu, cotek napisał: W którym miejscu jest ten Astel ? :hmmm: Jutro ci napiszę, bo droga do niego jest tak długa, że nie pamiętam gdzie się zaczyna, jak wrócę z pracy to sprawdzę, muszę iść spać, bo znowu będę martwy w pracy Ależ się uzależniłem od tej gry 1 2 Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 4 marca 2022 Autor Opublikowano 4 marca 2022 Ten Quest to zwiedzajac lokacje jakies 10h grania xD Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Pokonałem Margita i sporo subbossów w okolicy, w tym smoka i gościa na koniu. Gdzie jest kolejna główna lokacja z main bossem? Cytuj
mozi 1 986 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Za Margitem zamek trzeba zrobić. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 6 minut temu, Czoperrr napisał: Pokonałem Margita i sporo subbossów w okolicy, w tym smoka i gościa na koniu. Gdzie jest kolejna główna lokacja z main bossem? Margit strzegł drogi do zamku to w zamku jest kolejny Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 1 minute ago, devilbot said: Margit strzegł drogi do zamku to w zamku jest kolejny a sorka, tamtego gościa w zamku też rozwaliłem Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 To za jego tronem wychodzisz na kolejną lokacje z akademią Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Jak aktywować bossa w akademii? Jest niebieska bariera. Dostałem mapkę z lokacją spotkania z kimś i nie wiem, gdzie mam jechać i co zrobić. Cytuj
messer88 6 581 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Ziomeczki jak się dostać do lokacji na północy Liurnii, pomiędzy zerwanym mostem z Raya Lucaria i winda Dectusa? Do windy dotarłem od góry przez altus plateau no ale zjechać się nie da. Cytuj
messer88 6 581 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Dobra ale jestem debil, znalazłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi