Rotevil 124 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Ja jej wszystkie ataki ogarniam oprócz tego absurdalnego potrójnego ataku, chwila nieuwagi i po tobie, lepiej się chyba opłaca tarczy używać, nie widziałem jeszcze nigdzie na youtubie by ktokolwiek dał radę ja pokonać dużą bronią, wszyscy lecą z kataną+blood albo ta księżycowa... Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Ona ma bardzo przejrzyste animacje, więc parrowanie jakimś puklerzem rodem z sekiro może być bardzo dobrą taktyką, ale się nie wypowiem, bo nie używam. Wczoraj pomagałem kumplowi w walce z nią, no ale ziomek całą grę przechodzi z tarczą przyjmując na nią dmg, ale kurde Malenia weryfikuje taki styl gry. Co z tego, że można zablokować jej potrójny atak jak wyleczy się niemal całkowicie i zabawa od nowa. Z nią trzeba agresywnie i krótko Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Próbowałem z parowaniem ale teraz tego nie ogarnę jak do tej pory cały czas grałem na uniki, z tarczą to zauważyłem, że niekonieczne zawsze całkowicie się wyleczy, ale to zależy z których z trzech ataków unikniesz, dzisiaj po robocie będę dalej próbował, może padnie szmata w końcu co by nie było ja uważam, że ten Boss jest przesadzony, skoro nawet z mimiciem są problemy z pokonaniem jej. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 Jak ktoś gra ultra swordem to pozdro 600 w walce z Malikethem Bez mimica to bym się zesrał, bo boss ma po combosach szybsze recovery niż jestem w stanie wyprowadzić cios po rollach xd Cytuj
devilbot 3 723 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 A ci poprzedni delikwenci imo jeszcze bardziej przesadzeni od malekitha. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Wygląda na to, że prawie wszystkich sprzedawców rozsianych na mapie można zabić bez większych konsekwencji i mieć ich ofertę w jednym miejscu w hubie. Tzn po zabiciu sprzedawcy dostaje się przedmiot odblokowujący te same przedmioty u wiedźmy przy okrągłym stole. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 22 minutes ago, C1REX said: Wygląda na to, że prawie wszystkich sprzedawców rozsianych na mapie można zabić bez większych konsekwencji i mieć ich ofertę w jednym miejscu w hubie. Tzn po zabiciu sprzedawcy dostaje się przedmiot odblokowujący te same przedmioty u wiedźmy przy okrągłym stole. no i zaje.biscie, to tak jakby wszyscy zamkneli swoje sklepy i przeniesli sie na allegro ktos poradzi co dalej? - godrick zdech - renalla zdechla - quest wiedzmy: gadalem z wilczurem w siofra river, pokonalem radahana, teraz jestem w tym nokron i robie go dalej - gdzie isc dalej? tam na polnocy jest jakas winda ktora nie dziala. to tam? czy szukac jakies innej drogi gdybym chcial isc do nastepnych bossow. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Winda Ci niepotrzebna, jest inna droga żeby się tam dostać. Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Da się gdzieś farmic kamienie kowalskie numer 2 w limgrave? Bo chciałem mieczyk i uchi rozwinąć do 6 poziomu. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Z tych wszystkich questów to jakoś tego krawca Boca najbardziej zapamiętam, było mi go żal, było dziwne go widziec w ludzkiej formie w akademii renali, dlaczego on potem umiera? Chciałem dla niego dobrze, jak zobaczyłem go martwego to dziwnie się poczułem Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Padła ta kurwa szmaciura Malenia ultra swordem Radhana(moj default build a probowalem kilka innych na nia) + summon black knife. Ze 40-50 prób pewnie było. Padła chyba tylko dlatego, że miałem całkiem niezłe rng w tym podejściu. Zjebany boss ogólnie, bardzo rng heavy z nieuczciwymi insta killami. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Mi się udało ja zabić solo tą bronią do krojenia pizzy xD ale miałem też dużo szczęścia bo prawie double KO wyszło Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Ona jest w tych północnych regionach? Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 10 marca 2022 Opublikowano 10 marca 2022 Tak, tylko trzeba ten Haligtree medalion skompletować i użyć na drugiej dużej windzie za stolicą. Właśnie gra skończona, final boss łatwy i bez szału, ale przedostatni kozacki i wolałbym takiego final bossa. Szkoda, że coś mi się zjebało z tym trickiem na backup sejwa na xboxie i tylko 1 zakończenie udało się zrobić z 3(frenzied flame) Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Jak się dostać na te górne rejony? Nad wioska albinaurykow. Cytuj
Il Brutto 1 628 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Teleportem po bardzo dlugim quescie pobocznym. 1 Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Nic nie mówcie - ze 3h tam łaziłem żeby znaleźć wejście. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 Jestem w stolicy. Co triggeruje zmianę tej lokacji i stracenie szansy na legendarną broń? Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 Czy ktoś mi podpowie jak mam wejść do Radhana? Uparłem się na jego miecze, ale niestety po walce z lwem i rycerzem na mojej drodze stoi jakoś starzec i mówi bym poczekał do nocy na rozpoczęcie święta... Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 14 minut temu, easye napisał: Czy ktoś mi podpowie jak mam wejść do Radhana? Uparłem się na jego miecze, ale niestety po walce z lwem i rycerzem na mojej drodze stoi jakoś starzec i mówi bym poczekał do nocy na rozpoczęcie święta... U mnie festiwal rozpoczął się po pokonaniu bossa w akademii. To podczas festiwalu jest ta walka. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 Pokonałem bossa w akademi i nadal nic... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 A spróbowałeś iść tam w nocy? Ewentualnie porozmawiaj z kowalem na południe od Caria Manor, ewentualnie znajdź dzbana Alexandra, ewentualnie posiadaj połowę medalionu Dectus. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 Mam obydwa medaliony. Może pojade ich użyć do tej wielkiej windy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi