Opublikowano 12 marca 20223 l Użyj windy, która zabierze Cię do Altus Plateau. Potem możesz od razu wrócić do starca i rozpocząć festiwal.
Opublikowano 12 marca 20223 l Bez kitu, teraz czytam, to faktycznie może to zadziałać. Ja prowadzę questa z Blaiddem dla Renni, więc u mnie to triggerowało. Albo uwolnienia Alexandra. Ale ta gra jest niesamowita, będziemy miesiącami odkrywać wszystko.
Opublikowano 14 marca 20223 l Tematu nie czytałem, chcę sobie popsuć jak najmniej - mam tylko jedno pytanie do zmatowieńców którzy ubili bayonettę. Spoiler Po ubiciu Godricka, wlazłem na wieże obok zamku, coś tam aktywowałem i legancko mam runę którą sobie wsadziłem w slota. Po walce z bayo, chciałem zrobić to samo - włażę do najbliższej wieży, ubiłem magika co ciągle się teleportował tchórz a na górze przywitały mnie spiralne schody, do których nie mogę dosięgnąć. Czy jestem w stanie coś zrobić w tej wieży żeby się opuściły? Proszę o odpowiedź tak/nie.
Opublikowano 14 marca 20223 l 9 minut temu, Jeez_PS napisał: Tematu nie czytałem, chcę sobie popsuć jak najmniej - mam tylko jedno pytanie do zmatowieńców którzy ubili bayonettę. Ukryj zawartość Po ubiciu Godricka, wlazłem na wieże obok zamku, coś tam aktywowałem i legancko mam runę którą sobie wsadziłem w slota. Po walce z bayo, chciałem zrobić to samo - włażę do najbliższej wieży, ubiłem magika co ciągle się teleportował tchórz a na górze przywitały mnie spiralne schody, do których nie mogę dosięgnąć. Czy jestem w stanie coś zrobić w tej wieży żeby się opuściły? Proszę o odpowiedź tak/nie. Tak, musisz zdobyć pewien przedmiot i aktywować go przed wejściem do tej wieży.
Opublikowano 14 marca 20223 l Teraz, Rotevil napisał: Tak, musisz zdobyć pewien przedmiot i aktywować go przed wejściem do tej wieży. Dzięki, a ten przedmiot jest gdzieś w wieży/ na uczelni bayo?
Opublikowano 14 marca 20223 l Zwiedzając te kanały, zrozumiałem co musiał czuć kanalarz Tadzik z miodowych lat, boże on tam codziennie schodził.
Opublikowano 14 marca 20223 l A po ubiciu ostatniego bossa świat sie zmienia? Zrobiłem ending Ranni i miało być cos że swiat został skąpany w wiecznym blasku księżyca i liczyłem że zmieni sie niebo w grze a tu dupa tylko płonące drzewko w oddali.
Opublikowano 19 marca 20223 l Autor On 3/14/2022 at 9:21 AM, Jeez_PS said: Tematu nie czytałem, chcę sobie popsuć jak najmniej - mam tylko jedno pytanie do zmatowieńców którzy ubili bayonettę. Hide contents Po ubiciu Godricka, wlazłem na wieże obok zamku, coś tam aktywowałem i legancko mam runę którą sobie wsadziłem w slota. Po walce z bayo, chciałem zrobić to samo - włażę do najbliższej wieży, ubiłem magika co ciągle się teleportował tchórz a na górze przywitały mnie spiralne schody, do których nie mogę dosięgnąć. Czy jestem w stanie coś zrobić w tej wieży żeby się opuściły? Proszę o odpowiedź tak/nie. @Jeez_PSZnowu ktos nie wie ale sie wypowie... Runa z Akademi jest z automatu aktywowana a jej moc to mozliwosc robienia Resetu. Nie musisz nigdzie isc i niczego aktywowac.
Opublikowano 19 marca 20223 l Pytanie odnośnie Liurni. Tuptałem wschodnim traktem i doszedłem do tego dużego drzewa, a na wzniesieniu widziałem ruiny zamku, ale nie mogę znaleźć przejścia w górę. Czy żeby się tam dostać muszę przejść całe jezioro od zachodu?
Opublikowano 19 marca 20223 l Witam serdecznie. Jeżeli ktoś ciągle zastanawia się jakiej broni używać to polecam tę katankę. Po maksymalnym ulepszeniu większość bossów topi się w oczach, wystarczy odpalić specjala i jazda. Na pvp równie bardzo dobra. Ostatni patch ją naprawił i dla mnie to numer 1. Oby nie znerfili https://eldenring.wiki.fextralife.com/Rivers+of+Blood Edytowane 19 marca 20223 l przez anarom_pl
Opublikowano 19 marca 20223 l Nie wiem jak zwykłe bronie mają rywalizować z bleed podczas kolejnych NG+, kiedy bleed odbiera bossom 10%,a 30% wszystkim innym. Im silniejszy przeciwnik, tym bardziej te bronie będą dominować.
Opublikowano 23 marca 20223 l Pytanie takie. Pokonałem tego Godrica w Zamku czy jak mu tam, udałem się do wieży i mam Eldenski ring Godrica podnoszący wszystkie cechy. Ale mam do w Ekwipunku, nie wiem jak go użyć aby te cechy faktycznie podnosił. O co chodzi ?
Opublikowano 23 marca 20223 l Przy ognisku jest sekcja gdzie go sobie ustawiasz. Aktualnie założony widzisz w lewym górnym rogu przy HP postaci. Aktywujesz go zużywając znajdźke, ten taki łuk runiczny czy cuś. Po śmierci przestaje działać, dopóki znowy nie użyjesz łuku. Edytowane 23 marca 20223 l przez cotek
Opublikowano 23 marca 20223 l Autor Run Ark mozesz farmic albo pomagajac komus zabijac Bossow albo zabijajac Hosta podczas invade.
Opublikowano 5 kwietnia 20222 l Dotarlem do Altus i przy ktoryms ognisku na prawo po schodach spotkalem npc ktory mowil cos w stylu zlap mnie za reke itp. Przenioslo mnie do jakiejs sali z babeczka na tronie i rycerzem ktory stal kolo niej. Pierdolila cos o jakims przymierzu i zebym do niej dolaczyl. Cos tam zebym olal dwa palce itd. Gadka i cala miejscowka wydala mi sie w uj podejrzana. Nie zdecydowalem sie na zadna opcje i nacisnelem kolko. No i teraz babki przy ognisku juz nie ma Co spierdolilem i co to za quest?
Opublikowano 5 kwietnia 20222 l Jak zabiłem Fię, to zablokowałem sobie walkę z Fortissaksem? Chciała żebym ją zatłukł, to zatłukłem
Opublikowano 5 kwietnia 20222 l Ja Fortisaxa juz zajebalem. Questa Ranni i Blaida juz mam za soba. Tutaj po pierwsze jakas sala do ktorej mnie przenioslo z Altus cala na czerwono i sam glos tej babeczki na tronie i gadka gruubo przesadzone.
Opublikowano 5 kwietnia 20222 l 26 minut temu, Yakubu napisał: Jak zabiłem Fię, to zablokowałem sobie walkę z Fortissaksem? Chciała żebym ją zatłukł, to zatłukłem Już na tej dużej arenie? Jeśli tak, to teleportuj się z niej i wróć.
Opublikowano 5 kwietnia 20222 l Tanith z Volcano - tam mnie teleportowalo. Kuzwa a ogniska nie zobaczylem obok. Noz kuuuuuurw. Teraz o tym przeczytalem
Opublikowano 6 kwietnia 20222 l 18 godzin temu, Rozi napisał: Już na tej dużej arenie? Jeśli tak, to teleportuj się z niej i wróć. Jo, nie działa. Próbowałem kilka razy