Bigby 4 742 Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 Użyj windy, która zabierze Cię do Altus Plateau. Potem możesz od razu wrócić do starca i rozpocząć festiwal. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2022 Opublikowano 12 marca 2022 Bez kitu, teraz czytam, to faktycznie może to zadziałać. Ja prowadzę questa z Blaiddem dla Renni, więc u mnie to triggerowało. Albo uwolnienia Alexandra. Ale ta gra jest niesamowita, będziemy miesiącami odkrywać wszystko. Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Tematu nie czytałem, chcę sobie popsuć jak najmniej - mam tylko jedno pytanie do zmatowieńców którzy ubili bayonettę. Spoiler Po ubiciu Godricka, wlazłem na wieże obok zamku, coś tam aktywowałem i legancko mam runę którą sobie wsadziłem w slota. Po walce z bayo, chciałem zrobić to samo - włażę do najbliższej wieży, ubiłem magika co ciągle się teleportował tchórz a na górze przywitały mnie spiralne schody, do których nie mogę dosięgnąć. Czy jestem w stanie coś zrobić w tej wieży żeby się opuściły? Proszę o odpowiedź tak/nie. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 9 minut temu, Jeez_PS napisał: Tematu nie czytałem, chcę sobie popsuć jak najmniej - mam tylko jedno pytanie do zmatowieńców którzy ubili bayonettę. Ukryj zawartość Po ubiciu Godricka, wlazłem na wieże obok zamku, coś tam aktywowałem i legancko mam runę którą sobie wsadziłem w slota. Po walce z bayo, chciałem zrobić to samo - włażę do najbliższej wieży, ubiłem magika co ciągle się teleportował tchórz a na górze przywitały mnie spiralne schody, do których nie mogę dosięgnąć. Czy jestem w stanie coś zrobić w tej wieży żeby się opuściły? Proszę o odpowiedź tak/nie. Tak, musisz zdobyć pewien przedmiot i aktywować go przed wejściem do tej wieży. 1 Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Teraz, Rotevil napisał: Tak, musisz zdobyć pewien przedmiot i aktywować go przed wejściem do tej wieży. Dzięki, a ten przedmiot jest gdzieś w wieży/ na uczelni bayo? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Nie, jest związany z questem Ranni, tej wiedźmy. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Zwiedzając te kanały, zrozumiałem co musiał czuć kanalarz Tadzik z miodowych lat, boże on tam codziennie schodził. 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 A po ubiciu ostatniego bossa świat sie zmienia? Zrobiłem ending Ranni i miało być cos że swiat został skąpany w wiecznym blasku księżyca i liczyłem że zmieni sie niebo w grze a tu dupa tylko płonące drzewko w oddali. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 marca 2022 Autor Opublikowano 19 marca 2022 On 3/14/2022 at 9:21 AM, Jeez_PS said: Tematu nie czytałem, chcę sobie popsuć jak najmniej - mam tylko jedno pytanie do zmatowieńców którzy ubili bayonettę. Hide contents Po ubiciu Godricka, wlazłem na wieże obok zamku, coś tam aktywowałem i legancko mam runę którą sobie wsadziłem w slota. Po walce z bayo, chciałem zrobić to samo - włażę do najbliższej wieży, ubiłem magika co ciągle się teleportował tchórz a na górze przywitały mnie spiralne schody, do których nie mogę dosięgnąć. Czy jestem w stanie coś zrobić w tej wieży żeby się opuściły? Proszę o odpowiedź tak/nie. @Jeez_PSZnowu ktos nie wie ale sie wypowie... Runa z Akademi jest z automatu aktywowana a jej moc to mozliwosc robienia Resetu. Nie musisz nigdzie isc i niczego aktywowac. 1 Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 19 marca 2022 Opublikowano 19 marca 2022 Pytanie odnośnie Liurni. Tuptałem wschodnim traktem i doszedłem do tego dużego drzewa, a na wzniesieniu widziałem ruiny zamku, ale nie mogę znaleźć przejścia w górę. Czy żeby się tam dostać muszę przejść całe jezioro od zachodu? Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 19 marca 2022 Opublikowano 19 marca 2022 (edytowane) Witam serdecznie. Jeżeli ktoś ciągle zastanawia się jakiej broni używać to polecam tę katankę. Po maksymalnym ulepszeniu większość bossów topi się w oczach, wystarczy odpalić specjala i jazda. Na pvp równie bardzo dobra. Ostatni patch ją naprawił i dla mnie to numer 1. Oby nie znerfili https://eldenring.wiki.fextralife.com/Rivers+of+Blood Edytowane 19 marca 2022 przez anarom_pl Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 19 marca 2022 Opublikowano 19 marca 2022 Nie wiem jak zwykłe bronie mają rywalizować z bleed podczas kolejnych NG+, kiedy bleed odbiera bossom 10%,a 30% wszystkim innym. Im silniejszy przeciwnik, tym bardziej te bronie będą dominować. 1 Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 Pytanie takie. Pokonałem tego Godrica w Zamku czy jak mu tam, udałem się do wieży i mam Eldenski ring Godrica podnoszący wszystkie cechy. Ale mam do w Ekwipunku, nie wiem jak go użyć aby te cechy faktycznie podnosił. O co chodzi ? Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 23 marca 2022 Opublikowano 23 marca 2022 (edytowane) Przy ognisku jest sekcja gdzie go sobie ustawiasz. Aktualnie założony widzisz w lewym górnym rogu przy HP postaci. Aktywujesz go zużywając znajdźke, ten taki łuk runiczny czy cuś. Po śmierci przestaje działać, dopóki znowy nie użyjesz łuku. Edytowane 23 marca 2022 przez cotek 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 23 marca 2022 Autor Opublikowano 23 marca 2022 Run Ark mozesz farmic albo pomagajac komus zabijac Bossow albo zabijajac Hosta podczas invade. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Dotarlem do Altus i przy ktoryms ognisku na prawo po schodach spotkalem npc ktory mowil cos w stylu zlap mnie za reke itp. Przenioslo mnie do jakiejs sali z babeczka na tronie i rycerzem ktory stal kolo niej. Pierdolila cos o jakims przymierzu i zebym do niej dolaczyl. Cos tam zebym olal dwa palce itd. Gadka i cala miejscowka wydala mi sie w uj podejrzana. Nie zdecydowalem sie na zadna opcje i nacisnelem kolko. No i teraz babki przy ognisku juz nie ma Co spierdolilem i co to za quest? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Jak zabiłem Fię, to zablokowałem sobie walkę z Fortissaksem? Chciała żebym ją zatłukł, to zatłukłem 1 Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Ja Fortisaxa juz zajebalem. Questa Ranni i Blaida juz mam za soba. Tutaj po pierwsze jakas sala do ktorej mnie przenioslo z Altus cala na czerwono i sam glos tej babeczki na tronie i gadka gruubo przesadzone. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 26 minut temu, Yakubu napisał: Jak zabiłem Fię, to zablokowałem sobie walkę z Fortissaksem? Chciała żebym ją zatłukł, to zatłukłem Już na tej dużej arenie? Jeśli tak, to teleportuj się z niej i wróć. Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Tanith z Volcano - tam mnie teleportowalo. Kuzwa a ogniska nie zobaczylem obok. Noz kuuuuuurw. Teraz o tym przeczytalem Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 18 godzin temu, Rozi napisał: Już na tej dużej arenie? Jeśli tak, to teleportuj się z niej i wróć. Jo, nie działa. Próbowałem kilka razy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi