Shen 9 634 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Brzydkie tak samo jak sword and shield, biore na premiere 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Zapowiedź pokemonów? Od pierwszej części zawsze hype na miliard procent. no i team ognisty słodziak <33 Cytuj
Sebas 1 575 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Pierwszy raz od dawna startery nie są tragiczne. No ale coś dużo tych pokemonów ostatnio. 1 Cytuj
Ken Adams 274 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Obecność Pelipperów na plaży w trailerze mnie raduje. Dawać to. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Widzę, że już bez skrupułów lecą na ilość, nie jakość z tymi Poksami xd I tak się sprzeda w grubych milionach, byle jak najszybciej dostarczać kolejne części robione po taniości. Trochę smutne, ale trochę też zrozumiałe. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Jak gameplay bedzie jak w arceusie to biorę day 0 a jak będzie znowu jak na gameboyu to zaorać. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 27 lutego 2022 Autor Opublikowano 27 lutego 2022 Też mam nadzieje, że gameplayowo bedzie jak w arceus. Ze starterów chyba ognisty mi się podoba najbardziej. No, ale ze im kurwa nie wstyd puszczac trailera z takimi spadkami animacji Cytuj
l33t 128 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Rozwaliły mnie te wiatraki w tle na trailerze. Ile tam jest - 7 fpsów? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Jak zawsze histeria. Główna seria Pokemon wychodzi od dawna co 3 lata i może nie jest to czas produkcji GTA VI, ale jest sporo roboty ze zrobieniem tych setek pokemonów, a też nie ma co szaleć. Spinoffy zawsze były, taka to marka, ale te ostatnie chyba akurat trudno nazwać "robionych tanim kosztem". Zarówno Snap, jak i Legends dostały bardzo dobrze opinie graczy i były grami na wiele godzin, z masą różnorakich detali. Także Unite spodobało się wielu osobom, a i remake'i na Switcha miały jakiś tam swój target i przydatność. Wiatraki jak wiatraki, w Elden Ring też ruchome obiekty które są daleko od kamery mają takie animacje. Czasami nawet boss, z którym walczę, wchodzi w tryb 2 fps jak odbiegnę za daleko od niego na pełnym polu mdr. Taki sam płacz był przy okazji Legends Arceus, jaki zły to zwiastun, a w praniu wyszło, że kwestia "grafiki" to jeden z mniejszych problemów tej gry. Cytuj
Jeez_PS 841 Opublikowano 28 lutego 2022 Opublikowano 28 lutego 2022 13 godzin temu, devilbot napisał: Jak gameplay bedzie jak w arceusie to biorę day 0 a jak będzie znowu jak na gameboyu to zaorać. Dokładnie tak, ciężko po legendach będzie mi wrócić do mozolnego i nużącego "tradycyjnego" gamaplayu. Z tego powodu pominąłem Sword/Shield. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 To będzie nowa odsłona serii Pokemon, nastawiona na walki itd. Nie wiadomo, jak będzie z trenerami w głównym wątku, może będzie nastawienie tylko na walki z dzikimi pokemonami jak w otwartych rejonach Sword/Shield, ale ten kluczowy element serii pozostanie w centrum. W sumie to jedna z dwóch rzeczy, które Nintendo w ogóle powiedziało. Druga, to że to będzie open world, bez sztywnego podziału na lokacje, z pokemonami wypełniającymi bogaty świat dokoła i z dużą swobodą eksploracji. To ma być główny wyróżnik tej gry od innych. Czyli w sumie kompletnie to nie będzie Arceus mdr. Ale myślę, że jego sukces sprawi, że kolejne spin-offy tego typu będą wychodzić dość często. Ja płakać nie będę, chociaż wśród wielu rzeczy, które bym chciał - powrót do mocy miast z pierwszych części Pokemonów, który byłby bardzo ekscytujący gdy widzę miasto oparte na Barcelonie. Niestety rozwój technologii doczytywania silników 3D sprawił, że większość powstających dużych gier jest oparta na otwartych przestrzeniach i ludziach stojących przed domami, do których nie można wejść, albo się wchodzi z loadingiem. Brakuje mi miast rodem z czasów jRPG-ów 2D, gdy tak szybko widzieliśmy tak wiele różnych rzeczy. Ale po tej grze się tego niestety też nie spodziewam... Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 w pokemonach wciaz przechodzi sie całą grę starterem i tylko ten, ktory walczy zdobywa expa? Nienawidze tego, bo to oznacza grindowanie kazdym osobno : / Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Nie, jest EXP share do włączenia. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Już chyba od tego remasterka diamond jest defaultowo ustawiony na share'a Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 Ludzie, to osrane Pokemon Company - w głównej serii na Switchu nie ma opcji wyłączyć exp share i tu będzie zapewne identycznie. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 I bardzo dobrze. Exp share to najlepsze co przytrafiło się serii. 1 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Jak dzieciaczki, gotowi na zbieranie zwierzątek? Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 No tak średnio na jeża powiem. Czerwona legendarka z kołem od motoru na grdyce czy fioletowa z silnikami odrzutowymi i ekranem zamiast oczu? xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 no chujowe są te nowe legendarki Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 moze wezme, trzeba bedzie zobaczyc wiecej gameplay trailerow. #teamviolet Cytuj
tlas 440 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Obrzydliwe UI w porównaniu do PLA. Łapanie pokemonow/inicjowanie walk też widać że to krok wstecz względem Arceus… … co jeszcze byłoby do przełknięcia gdyby jakieś miasta pokazali, czy coś. No a nie pokazali. Wygląda jak gówno, nie mogę się doczekać, biorę Violet. Cytuj
_mike 318 Opublikowano 1 czerwca 2022 Opublikowano 1 czerwca 2022 Biorę Scarlet bo ładniejsza legenda. Zastanawia mnie tylko ten 4 osobowy coop. Czy to będzie full multi czy jakaś hybryda i do tego trzeba będzie podawać 30 cyfrowy kod Nintendo Style. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 1 czerwca 2022 Autor Opublikowano 1 czerwca 2022 Chujowo wyglada jak kazde poki na switcha a i tak bedzie grane day1. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 ależ będzie grane Fuecoco słodziak nad słodziaki, przytuliłbym takiego gałganka Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 Jak kotek nie bedzie mial chooyowych przemian to pierwszy raz gram veganinem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi