Czoperrr 5 118 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 Nie wiem po co to wydają co roku jak EA wydaję FIFA, mogliby jakieś DLC tylko sprzedawać Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 Pokemony wychodzą co 3 lata i są kompletnie nową grą za każdym razem. Tylko stare pokemony są powiedzmy stare, ale jest w każdej grze tyle nowych pokemonów, co Persona ma w całej swojej historii. ....Ok nowe jak nowe mdr, bo wśród ogłoszonych jest oczywiście KOLEJNA TAKA SAMA ELEKTRYCZNA MYSZ MDR. Ale Lechonk to już mój idol hehe. Te fanarty... Fanbaza pokemonów jest nadal piękna. (Pominę to ile osób pisze o tym jakie postaci ludzkie i nieludzkie chciałoby wyru'chać z tego traileru) Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 no na reee zboczencow od razu wywaliło po trailerze Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 2 czerwca 2022 Opublikowano 2 czerwca 2022 Kaka najbardziej kusi. Pewnie będzie w 3 formie jakimś Potężnym Kaczorem. Ale znając siebie i tak pewnie skończy się na wyborze ognistego. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 4 czerwca 2022 Opublikowano 4 czerwca 2022 Zawsze wybieram mniej popularną wersję, żeby było łatwiej o wymiany, ale teraz różnica nie wydaje się bardzo wielka jak na razie (często wydaje się bardzo duża, po paru tygodniach fora są już pełne ludzi proszących tylko o wymianę na pokemony z mniej popularnej wersji). W niektórych sklepach nawet widzę Scarlet wyżej w rankingach. Mimo wszystko nie kupuję pudełek gier w które pewnie będę grał setki godzin, więc kolorek okładki mnie nie obchodzi i jeśli Violet będzie popularniejsze, to kupię Scarlet i ciul. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 22 czerwca 2022 Opublikowano 22 czerwca 2022 Mordy, musze zlozyc zamowienie, a nie chce zostac ze stockiem - ktore sa popularne, a ktore nie sa? Nie siedze w pokach. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Na razie wyklarowała się sytuacja, że Violet zamawias więcej ludzi, choć nie jest to kompletny nokaut tym razem. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 aha, to wzialem na odwrot. Skad to info? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 czerwca 2022 Autor Opublikowano 24 czerwca 2022 Tez biore Violet, a moj wybor zawsze sie pokrywal z popularniejsza wersja Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Skąd to info - na przykład patrzysz na duże sklepy i na ich listę najlepiej sprzedających się gier. Violet jest lekko górą, co mnie nie dziwi - Scarlet wygląda po prostu jak Ruby 2, takiego banału pod względem identyfikacji wizualnej wersji jeszcze nie było, nawet przy remake'ach. Najlepsze jest to jak dobrze się sprzedaje pakiet obu wersji. Nie wiem kto to kupuje. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 28 czerwca 2022 Opublikowano 28 czerwca 2022 On 6/24/2022 at 7:51 PM, ogqozo said: Najlepsze jest to jak dobrze się sprzedaje pakiet obu wersji. Nie wiem kto to kupuje. Poksy to takie hobby dla kolekcjonerów wiec obie części dla dużej liczby graczy jest must-have ja akurat będę brał obie bo mój 7 latek się w kręcił i jest co-op wiec wiadomo Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 był 'direct' Pokemonowy, sporo materiału z Pokemon S/V od 9:20: Open world, 3 ścieżki fabularne (w tym tradycyjne 8 gymów i E4) sugerują nieliniowość, graficznie wygląda jak podrasowany Arceus, będzie znowu jeżdzenie/pływanie/latanie na pokemonach z szybką zmianą, jak w Arceusie, multiplayer, raidy. No wygląda to całkiem spoko, ale te nowe, krystaliczne formy pokemonów do mnie nie przemawiają wizualnie, ciekawie jak to fabularnie wyjaśnią. A no i przestaje liczyć na to, że będzie system łapania pokemonów jak w Arceusie, skoro do tej pory tego nie pokazali, to pewnie znowu będziemy skazani na walczenie z każdym Pokemonem region Paldea Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2022 Grafike przemilcze, bo co gre jest to samo. Ciekaw jestem aktywnosci w multi. To tera coś tam pewnie pojdzie do smietnika jak wczesniej mega ewolucje. Cytuj
Krzysztof93 1 314 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 ale syf ale trzeba będzie kupić 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Grafika na tym gamecube coraz lepsza Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2022 Gdyby tak dali zrobic te pokemony monolith soft i tak sie dam ogolic i wezme day1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 (edytowane) Z innej beczki, warto brać Sun jak mam już Ultra Sun na 3DS? Nie ten temat, ale może ktoś poratuje. Edytowane 3 sierpnia 2022 przez SnoD Cytuj
tlas 440 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Podoba mi się. Grafika i animacje JAK NA GAMEFREAK nie są złe. Widać inspirację Arceusem co zawsze jest na plus, są miasta, są gymy, biorę. Oczywiście Violet. Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 No kupię z ciekawości, aby zmyć niesmak pod SP. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 4 godziny temu, SnoD napisał: Z innej beczki, warto brać Sun jak mam już Ultra Sun na 3DS? nie a jak już to weź moon Cytuj
chodznaspacer 4 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Kurde ostatnie Pokemony w które grałem to Pokemon Yellow na Game Boy... to chyba jedyne "uniwersum" Nintendo którego nie kumam ale jednocześnie ciągnie mnie żeby zagrać w te nowe wersje. Do czego można przyrównać współczesne gry Pokemon? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi