Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
W dniu 16.04.2024 o 19:31, kaj.dam napisał:

Sorry jeśli pytanie jest z tych niezbyt mądrych ale czy jest jakaś opcja kupienia któregoś z Extreme Plusów, np. w PDF? Wspieram w odpowiedniej kwocie dopiero od ostatniego numeru a zależałoby mi na Extreme Plus #35 z PSXE318. Dzięki z góry 

Jak się ładnie uśmiechniesz to dostaniesz ;)

• Odpowiedzi 55
  • Wyświetleń 14,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Hmmm, gdybym miał/bawił się tym to owszem, jednak nie miałem z tym urządzeniem styczności - więc raczej opierałbym się na informacjach dostępnych w sieci, co jest średnio dobre jeśli nie można tego zw

• może to nie jest miejsce na takie rzeczy, ale wyszło coś takiego:     Co dokładnie planuję? Wszystkie 4 numery z '97 roku, wyciągnięte z nich tytuły recenzji + oceniaczka + au

• PSXE284 - Extreme Plus 01 - Metal Slug PSXE285 - Extreme Plus 02 - Żółwie ninja PSXE286 - Extreme Plus 03 - Pokemony PSXE287 - Extreme Plus 04 - He-Man PSXE288 - Extreme Plus 05 - G.I.Joe PSXE289

Opublikowano
8 godzin temu, Konsolite napisał:

Jak się ładnie uśmiechniesz to dostaniesz ;)

Ok, uśmiech numer 3:

:kekw:

I co teraz? :D

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, kaj.dam napisał:

Ok, uśmiech numer 3:

I co teraz?

priv ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś już tutaj zadawał takie pytanie, a ja tylko panowię - myślicie by zrobić jakieś zbiorowe wydanie papierowe? Ja bym bardzo chętnie zakupił. Można nazwać Konsolite Extreme :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, Mantis napisał:

Ktoś już tutaj zadawał takie pytanie, a ja tylko panowię - myślicie by zrobić jakieś zbiorowe wydanie papierowe? Ja bym bardzo chętnie zakupił. Można nazwać Konsolite Extreme :reggie:

Za mało materiału, stare plusy zostały u poprzedniego wydawcy.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 17.05.2024 o 18:24, Mantis napisał(a):

Oficjalnie to łapusz planuje wydać „coś” bez informowania autorów, jednak w praktyce to trochę bardziej złożona sprawa. Nie wiem jak się dogadali w kwesti przekazania praw autorskich, jednak wiem jak to wyglada po mojej stronie. Pamiętamy także akcje z amiga i brakiem stopki oraz info dla autorów, wiec czas pokaże co się urodzi a w międzyczasie …

… „coś” się może pojawić ;)