Konsolite 585 Opublikowano 19 kwietnia 2024 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2024 W dniu 16.04.2024 o 19:31, kaj.dam napisał: Sorry jeśli pytanie jest z tych niezbyt mądrych ale czy jest jakaś opcja kupienia któregoś z Extreme Plusów, np. w PDF? Wspieram w odpowiedniej kwocie dopiero od ostatniego numeru a zależałoby mi na Extreme Plus #35 z PSXE318. Dzięki z góry Jak się ładnie uśmiechniesz to dostaniesz Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 20 kwietnia 2024 Opublikowano 20 kwietnia 2024 8 godzin temu, Konsolite napisał: Jak się ładnie uśmiechniesz to dostaniesz Ok, uśmiech numer 3: I co teraz? Cytuj
Konsolite 585 Opublikowano 20 kwietnia 2024 Autor Opublikowano 20 kwietnia 2024 12 godzin temu, kaj.dam napisał: Ok, uśmiech numer 3: I co teraz? priv Cytuj
Mantis 1 177 Opublikowano 17 maja 2024 Opublikowano 17 maja 2024 Ktoś już tutaj zadawał takie pytanie, a ja tylko panowię - myślicie by zrobić jakieś zbiorowe wydanie papierowe? Ja bym bardzo chętnie zakupił. Można nazwać Konsolite Extreme 1 Cytuj
Shen 9 914 Opublikowano 17 maja 2024 Opublikowano 17 maja 2024 2 minuty temu, Mantis napisał: Ktoś już tutaj zadawał takie pytanie, a ja tylko panowię - myślicie by zrobić jakieś zbiorowe wydanie papierowe? Ja bym bardzo chętnie zakupił. Można nazwać Konsolite Extreme Za mało materiału, stare plusy zostały u poprzedniego wydawcy. Cytuj
Konsolite 585 Opublikowano 19 maja 2024 Autor Opublikowano 19 maja 2024 W dniu 17.05.2024 o 18:24, Mantis napisał(a): Ktoś już tutaj zadawał takie pytanie, a ja tylko panowię - myślicie by zrobić jakieś zbiorowe wydanie papierowe? Ja bym bardzo chętnie zakupił. Można nazwać Konsolite Extreme Oficjalnie to łapusz planuje wydać „coś” bez informowania autorów, jednak w praktyce to trochę bardziej złożona sprawa. Nie wiem jak się dogadali w kwesti przekazania praw autorskich, jednak wiem jak to wyglada po mojej stronie. Pamiętamy także akcje z amiga i brakiem stopki oraz info dla autorów, wiec czas pokaże co się urodzi a w międzyczasie … … „coś” się może pojawić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi