Skocz do zawartości

The Best of PC, ćwierćfinały.

Która lepsza? 65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Diablo vs. Heroes of Might and Magic III

• Diablo
    • Heroes of Might and Magic III
  2. 2. Half Life 2 vs. Deluxe Ski Jumping

3. 3. Diablo 2 vs. Fallout

4. 4. Max Payne vs. Wiedźmin

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 11.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Boli? Ma boleć. 

Skrócona drabinka:

PCr6.thumb.jpg.319f83aca3ff505e8fc68b37db994e93.jpg

Pełna drabina TUTAJ.

• Startowało 256 tytułów. Tytułów wybranych przez nas.To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Skupialiśmy się na tytułach jak najmocniej kojarzonych z PC (najlepiej na exach). Odrzuciliśmy gry, które już się pojawiły we wcześniejszych plebiscytach, jak również niektóre tytuły przenieśliśmy do kolejnych plebiscytów (jeśli miały konsolowy port na równych prawach).
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale to dawno i nieprawda. Obecnie nie ma takiego limitu, i niektóre cykle dostały 3 sloty. Po prostu się adaptujemy do potrzeb, a takie się pojawiły.
  • Głosujemy standardowo do piątku (11.3.2022) do godz. 23:59. 
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • W razie dalszego remisu będzie organizowana błyskawiczna Turbo Dogrywka, trwająca około  12 godzin.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Gameplaye do żywych zawodników:

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

DSJ >>> przereklamowane HL2. Mam nadzieje, ze pamietajacy malyszomanie zaglosuja slusznie.

9 minut temu, smallv86 napisał:

DSJ to chyba jakis niesmieszny trolling oO

Tona grywalnosci w 2 kliknieciach. Cos do czego milionowe kobyly AAA dzisiaj nie sa w stanie nawet sie zblizyc.

Opublikowano

To juz Icy Tower ma wiecej grywalnosci, supaplex, boulder dush..... i masa innych "popierdolek" ktore zjadaja ta "gre" na sniadanie.

Opublikowano

Ośmieszacie się z tym niegłosowaniem na dsj no ale to nie jest forum prawdziwych zagrajmerów więc w sumie niech będzie

Opublikowano

Nie grałem nigdy w DSJ ale będę głosował przeciw H-L 2 i chuj. 

Opublikowano
  • Autor

Wystarczy rzut oka na wyniki i już wszystko wiadomo.

Największy żal, to oczywiście eliminacja Deluxe Ski Jumping, bo piękny to był trolling. Tymczasem pozostali zwycięzcy to chyba żadne ekscesy, co? Hirosi to wiadomo, nawet ja potrafiłem godzinami obserwować tę grę. Chociaż Diablo w sumie też robił na młodym Kmiocie wrażenie...

Half Life 2 to w sumie miał farta, że trafił na DSJ akurat bez formy. W prime time by miał kłopoty.

Na dole drabinki starcie izometryków wygrywa Diabolo 2 przed Falloutem.

A w pojedynku gier TPP lepszym od tego z dwoma mieczami okazał się ten z dwoma gnatami. Jak to mówią - na strzelaninę z mieczami przyszedł, no śmiechu warte.

Jutro POTĘŻNE półfinały!

Opublikowano

DSJ to akurat dobra gierka do dzisiaj czasem sobie pykam :) Zaskoczony jestem w sumie odpadnięciem Fallouta no ale Diablo 2 jednak chyba bardziej przystępna i popularniejsza gierka.