Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, runda 4.

Która lepsza? 89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mafia II vs. MotorStorm: Pacific Rift

• Mafia II
    • MotorStorm: Pacific Rift
  2. 2. Enslaved: Odyssey to the West vs. Resistance: Fall of Man

• Enslaved: Odyssey to the West
    • Resistance: Fall of Man
  3. 3. The Elder Scrolls V: Skyrim vs. Batman: Arkham City

• The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Batman: Arkham City
  4. 4. Dead Space vs. Demon’s Souls

5. 5. Killzone 2 vs. Grand Theft Auto V

6. 6. The Last of Us vs. Forza Horizon

7. 7. Assassin’s Creed 2 vs. Call of Duty 4: Modern Warfare

• Assassin’s Creed 2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
  8. 8. Grand Theft Auto IV vs. Rayman Origins

• Grand Theft Auto IV
    • Rayman Origins
  9. 9. Battlefield: Bad Company 2 vs. BioShock

• Battlefield: Bad Company 2
    • BioShock
  10. 10. Gears of War 3 vs. Metal Gear Rising: Revengeance

• Gears of War 3
    • Metal Gear Rising: Revengeance
  11. 11. Dishonored vs. BioShock Infinite

12. 12. Red Dead Redemption vs. Uncharted: Drake’s Fortune

• Red Dead Redemption
    • Uncharted: Drake’s Fortune
  13. 13. Uncharted 2: Among Thieves vs. God of War III

• Uncharted 2: Among Thieves
    • God of War III
  14. 14. Dead Space 2 vs. Deus Ex: Human Revolution

• Dead Space 2
    • Deus Ex: Human Revolution
  15. 15. Dark Souls vs. Little Big Planet

16. 16. Batman: Arkham Asylum vs. Super Mario Galaxy

• Batman: Arkham Asylum
    • Super Mario Galaxy

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

32 gry odpadły, 32 gry pozostały. 

Pora na kolejne łamiące-serce-decyzje.

Zasunę jutubowym klasyczkiem: a Wam jaka para sprawiła najwięcej dylematów? Napiszcie w komentarzu!

Skrócona drabinka:

7gen4r.thumb.jpg.23a2d2b1256e5430dff93ef22680205d.jpg

Pełna drabina TUTAJ.

• Ponownie startuje 256 tytułów. To gry ponownie wybrane przez nas w trakcie dość sentymentalnego procesu, więc lista niekoniecznie zawiera najlepsze gry według powszechnego uznania. Może nawet zawierać mało udane gry o ile tylko ktoś je nominował. Bo to nasza lista, a nie lista koniecznie najlepszych.
  • Lista nie zawiera gier na konsole kieszonkowe. Te dostaną własny plebiscyt już wkrótce (trwają przygotowania w odpowiednim temacie). Jeśli jakaś gra ukazała się zarówno na dużą konsolę oraz handhelda, to staraliśmy się zdecydować gdzie lepiej pasuje. Braliśmy pod uwagę datę premiery oraz platformę premierową, naturę gry oraz tradycyjny "chłopski rozum". Stąd takie gry jak np. Hotline Miami czy Shovel Knight pojawią się na liście handheldowej. Proszę o wyrozumiałość, bo nie zawsze to była łatwa decyzja, ale każdą starałem się jasno ogłaszać i byłem otwarty na konsultacje.
  • Domyślnie jest limit dwóch gier na cykl, ale oczywiście w paru wyjątkach zrobiliśmy ukłon w stronę najbardziej istotnych czy dyskusyjnych serii. Te najsilniej reprezentowane dostały po trzy sloty, bo dzięki usunięciu z listy gier handeldowych mogliśmy sobie pozwolić na ekstrawagancję.
  • Głosowanie oczywiście standardowo - kończy się w piątek (25.3.2022) o godzinie 23:59.
  • W przypadku remisu zliczane będą głosy Senior Memberów oraz Adminów. Wygrywa ta gra, która zbierze ich więcej.
  • W przypadku remisu również w powyższym aspekcie, zorganizowana zostanie Turbo Dogrywka trwająca około 12 godzin (zwykle kończąca się w sobotę w południe).
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Proszę nie zadawać pytań w rodzaju: "dlaczego nie ma gry xxx? dlaczego na liście są tylko dwa xxx, a trzy yyy?" Czas na takie dywagacje był w odpowiednim temacie i właśnie minął.

Gameplaye do gier, które są wciąż w... grze, no.

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto by brał pod uwagę zdanie użytkownika z taką reputacja jak on ma?  

• Czasami mam wrażenie, że kiedyś, dawno temu, Wezyr powiedział "a napiszę sobie jakiegoś trollposta na forume" i tak mu się spodobało, że od tamtej pory cały czas nurkuje w oceanie trollingu  A szkoda,

• Za to miał najlepsze chmury.

Opublikowano

No i w dupę kopane koniki dostały mój głos :/ Ech, niech to już odpada

Opublikowano

Para nr 13 uaaaaa:obama:  Głos jednak na łysego, no mam słabość do mitologii. 

Opublikowano

Arkham city ty najgorszy batmanie W Y P I E R D A L A J :nosacz3: mejm jeszcze mogę zmienić głos ale muszę liczyć na pełne wsparcie opcji kombojskiej!

Opublikowano

Jak moznie nie lubic Dishonorda tej? ;/

Opublikowano
18 minut temu, balon napisał:

Para nr 13 uaaaaa:obama:  Głos jednak na łysego, no mam słabość do mitologii. 

Jak uwielbiam Kratosa to głos bez zająknięcia poszedł na Uncharted.

Zdziwiło mnie prowadzenie GTA5, niby ciągle mało głosów, ale mimo wszystko.

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Arkham city ty najgorszy batmanie W Y P I E R D A L A J :nosacz3: mejm jeszcze mogę zmienić głos ale muszę liczyć na pełne wsparcie opcji kombojskiej!

Skyrim przed batmanem... Ta dzisiejsza mlodziez jest szalona.

Para 12 to znow gangrena vs rzezaczka. Bedzie trzeba rzucic moneta.

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał:

Zdziwiło mnie prowadzenie GTA5, niby ciągle mało głosów, ale mimo wszystko

A co w tym dziwnego? Olbrzymia, dopracowana gra wygrywa z FPS, który ma chyba tyle samo fanów, co hejterów. Dla mnie będzie dziwne jakby przegrało. 

Opublikowano

Dokładnie o kz2 to zawsze czytam że albo najlepsza gra na świecie i było granko multi albo że niegrywalny szrot. Gta v raczej ludzie lubią i to nawet ci którzy nie przepadają za tą serią/sandboxami

Opublikowano

Głosowanie na Skyrima :kekw:

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

@balon no trafnie opisałeś to GTA :) Nic dziwnego jak najbardziej.

No chyba piszesz o multi, ale GTA:O traktuję jako inny twór. 

Co by nie mówić o GTA V, czyli komuś może nie pasować 3 bohaterów, czy brak simsowych aktywności (dla mnie tylko na plus), to jest to zdecydowanie bardziej złożona, dopracowana i wyżej oceniana gra niż K2, obojętnie jakim byś jej psychofanem nie był i czego byś nie napisał:problem:

Opublikowano

KZ2 oszust ale potem sie ta graficzka, klimatem i multi sie wybornil. GTA5 siodma woda po kisielu, no te heisty spoko ale podobno model jazdy lepszy w 4. Ale generalnie to Rockstar wiec je.bac Rockstar :) 

Opublikowano
16 minut temu, Rozi napisał:

Głosowanie na Skyrima :kekw:

O kurła, to innym ludziom mogą się podobać inne gry niż Tobie?

Co to znaczy mozg rozjebany ; czyli ze co i w jakich sytuacjach to uzywać ?  - Zapytaj.onet.pl -

Opublikowano

Skyrim to jedno z większych drewien w historii gier, pozdro.

Opublikowano

Myśle że rozi tego nie ogranie do końca naszego teleturnieju :/ Może za 20 lat jak zrobimy remaster to sie uda :nosacz3:

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał:

KZ2 oszust ale potem sie ta graficzka, klimatem i multi sie wybornil. GTA5 siodma woda po kisielu, no te heisty spoko ale podobno model jazdy lepszy w 4. Ale generalnie to Rockstar wiec je.bac Rockstar :) 

GTA ma też graficzkę (lepszą), klimat (kwestia gustu, ja wolę  LA, niż pif paf e kosmosie), multi (tfu tutaj nawet nie będę nic pisał) i wiele, wiele więcej. 
Model jazdy gorszy niż w GTA 4, ale dalej lepszy niż w KZ :yakubu:

Opublikowano

Moze wystarczy semiremaster.

Opublikowano

Jak widać bezwładny skok wygrywa z brakiem skoku. Zadziwiające.

Opublikowano
8 minut temu, Pupcio napisał:

Myśle że rozi tego nie ogranie do końca naszego teleturnieju :/ Może za 20 lat jak zrobimy remaster to sie uda :nosacz3:

Jak tam, naklikałeś już diamencików w Nierze na telefonie? :kekw: I ten człowiek chce uchodzić za lidera opinii, masakra panowie!

Opublikowano

Skyrim? To nie jest nawer fabuła,  a Arkham City ma jeden z najlepszych plot twistów, w którym Batman robi to co musi, nawet nie brudząc sobie rąk. 

Opublikowano
4 minuty temu, Rozi napisał:

Jak tam, naklikałeś już diamencików w Nierze na telefonie? :kekw: I ten człowiek chce uchodzić za lidera opinii, masakra panowie!

Kurczę nie da się tego wybronić więc nie będę nawet próbował :yakubu:

Opublikowano

Ciężki wybór z tym Killzonem 2 i GTA ale jednak głos na open worlda