Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, runda 4.

Która lepsza? 89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mafia II vs. MotorStorm: Pacific Rift

• Mafia II
    • MotorStorm: Pacific Rift
  2. 2. Enslaved: Odyssey to the West vs. Resistance: Fall of Man

• Enslaved: Odyssey to the West
    • Resistance: Fall of Man
  3. 3. The Elder Scrolls V: Skyrim vs. Batman: Arkham City

• The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Batman: Arkham City
  4. 4. Dead Space vs. Demon’s Souls

5. 5. Killzone 2 vs. Grand Theft Auto V

6. 6. The Last of Us vs. Forza Horizon

7. 7. Assassin’s Creed 2 vs. Call of Duty 4: Modern Warfare

• Assassin’s Creed 2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
  8. 8. Grand Theft Auto IV vs. Rayman Origins

• Grand Theft Auto IV
    • Rayman Origins
  9. 9. Battlefield: Bad Company 2 vs. BioShock

• Battlefield: Bad Company 2
    • BioShock
  10. 10. Gears of War 3 vs. Metal Gear Rising: Revengeance

• Gears of War 3
    • Metal Gear Rising: Revengeance
  11. 11. Dishonored vs. BioShock Infinite

12. 12. Red Dead Redemption vs. Uncharted: Drake’s Fortune

• Red Dead Redemption
    • Uncharted: Drake’s Fortune
  13. 13. Uncharted 2: Among Thieves vs. God of War III

• Uncharted 2: Among Thieves
    • God of War III
  14. 14. Dead Space 2 vs. Deus Ex: Human Revolution

• Dead Space 2
    • Deus Ex: Human Revolution
  15. 15. Dark Souls vs. Little Big Planet

16. 16. Batman: Arkham Asylum vs. Super Mario Galaxy

• Batman: Arkham Asylum
    • Super Mario Galaxy

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Jak moznie nie lubic Dishonorda tej? ;/

Jeszcze z Infinite, zrozumiałbym z pierwszym bio takie głosy 

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto by brał pod uwagę zdanie użytkownika z taką reputacja jak on ma?  

• Czasami mam wrażenie, że kiedyś, dawno temu, Wezyr powiedział "a napiszę sobie jakiegoś trollposta na forume" i tak mu się spodobało, że od tamtej pory cały czas nurkuje w oceanie trollingu  A szkoda,

• Za to miał najlepsze chmury.

Opublikowano

Walka w Infinite jest lepsza, bardziej zróżnicowana i dynamiczna niż w pierwszym Bio, gdzie praktycznie całą grę można przejść używając elektryczności w połączeniu z kluczem. 

Opublikowano

Fajnie, ale to już było Call of Columbia, a nie Bioshock - w porównaniu do poprzednich dwóch odsłon to straszna padaka, a właśnie Dishonored było znowu "porządnym Bioshockiem", więc też dziwi mnie to głosowanie.
Zresztą widzę od cholery par, przy wynikach których płaczę - gorszy Batman wygrywa z jednym z najlepszych eRPeGów w historii, najlepsze Gearsy dostają wpyerdol od blondaska na obcasach, szmacianki LBP prowadzą z jedną z najlepszych gier ever... Coś tu jest wyraźnie nie tak :notsure:

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

Fajnie, ale to już było Call of Columbia, a nie Bioshock - w porównaniu do poprzednich dwóch odsłon to straszna padaka, a właśnie Dishonored było znowu "porządnym Bioshockiem", więc też dziwi mnie to głosowanie.
Zresztą widzę od cholery par, przy wynikach których płaczę - gorszy Batman wygrywa z jednym z najlepszych eRPeGów w historii, najlepsze Gearsy dostają wpyerdol od blondaska na obcasach, szmacianki LBP prowadzą z jedną z najlepszych gier ever... Coś tu jest wyraźnie nie tak :notsure:

Ciii, tu nie wolno głośno kolego.

Opublikowano
7 minut temu, Wredny napisał:

ah-shit-here-we-go-again.gif

Opublikowano

Skyrim to drewno bez duszy, Gothic lepszy : )

Pierwsza para i nie głosowanie na najlepsze wyścigi z ostatnich 14 lat. Jak ktoś nigdy nie grał, to niech nadrobi bo tak eleganckiej gierki pewnie już nie będzie (dzięki Sony za zamknięcie Evolution :frog:

Opublikowano

I pomyśleć, że za takie posty te dwie generacje temu przy tematach SNESa i NESa byłem yebany za lobbowanko bo przecież nie można wygłaszać opinii, która gierka lepsza jeżeli to zdanie różni się od mojego :nosacz3:

Opublikowano
30 minut temu, GearsUp napisał:

I pomyśleć, że za takie posty te dwie generacje temu przy tematach SNESa i NESa byłem yebany za lobbowanko bo przecież nie można wygłaszać opinii, która gierka lepsza jeżeli to zdanie różni się od mojego :nosacz3:

Można wyrażać zdanie o ile zgadza się z ogółem. :shieeet:

Opublikowano
Godzinę temu, Zwyrodnialec napisał:

Walka w Infinite jest lepsza, bardziej zróżnicowana i dynamiczna niż w pierwszym Bio, gdzie praktycznie całą grę można przejść używając elektryczności w połączeniu z kluczem. 

Infinite mial najgorszy gunplay z wszystkich Bio.

Opublikowano

Bioshock vs Bad Company 2. Ciężki wybór. :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Można wyrażać zdanie o ile zgadza się z ogółem. :shieeet:

kto by brał pod uwagę zdanie użytkownika z taką reputacja jak on ma? :) 

Opublikowano

Ja pierdole, że wy jeszcze jakiegoś „swojego” miejsca nie znaleźliście w sieci i się tu musicie tak męczyć. Jak to możliwe? 
Takie 3 osobowe forum. Paolo (Admin), Asx (mod) i jego mroczny pasażer. To byłoby dobre miejsce w sieci:banderas:
Ciekawe co by wygrywało w takich plebiscytach? :yao: Gorzej jakby musieli coś z 5 generacji wybrać XD   

Opublikowano

Ostatnio pogrywałem w Arkham Asylum. Boże jaka im gra wyszła to szok. To jest najlepsza superbohaterska gra w historii i ku.tas.

Gadaliście o TLOU, szczerze to jeśli stanie naprzeciw AA, Dead Space czy pierwszego Bioshocka to nie zagłosuje na Joela, z prostego powodu. Tamte gry były dla mnie jak cios w pape, zaskoczenie totalne i przy tym najwyższa jakość. 

Do The Last of Us, podchodziłem już wiedząc o tym jakie to arcydzieło i jakoś tak to mnie nie rozniosło, chociaż zabawa była wyborna. 

Jeśli wygra TLOU w sumie nie będę płakał, bo bo było razem z GTAV podsumowanie generacji jeśli chodzi o rozmach i storytelling. 

Edytowane przez drozdu7

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

lbp wygrywa z dark souls :nosacz:

czy to forum kaszojad extreme?

Dokładnie 

Opublikowano

Zmieniłem swój głos na Little Big Planet bo czuję, że Pluszak jest w tym pojedynku srogim underdogiem a walczy dzielnie zupełnie jak nasi sąsiedzi :)

Opublikowano

Infinite nad dishonored xd

lbp na dark souls XD ktos chyba od poczatku uparcie szedl na cmentarz ba poczatku gry, no ludzie kochani. 

Opublikowano
4 minuty temu, Grabek napisał:

lbp na dark souls XD ktos chyba od poczatku uparcie szedl na cmentarz ba poczatku gry, no ludzie kochani. 

To noskilowcy zgotowali nam ten los.

Opublikowano

Dishonored jest lepsza pod względem gameplayu, różnorodności, no sztos.

Infinite? Średni gameplay, za to lore, fabuła, klimat, rozjebanie mózgu, wszystko lepsze.

Opublikowano

Infinite mega zdauniony w porównaniu do poprzednich 2 części ale i tak bardzo lubie, ładne miasteczko, wciągająca chociaż miejscami mocno naciągana historia, fajna loszka się z nami kręciła no polecam sobie zagrać. Ale dałem dishonored bo gameplay jakieś milion półekk wyżej jednak a klimacik i artstyle też mi mocno siadły