Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, runda 4.

Która lepsza? 89 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mafia II vs. MotorStorm: Pacific Rift

• Mafia II
    • MotorStorm: Pacific Rift
  2. 2. Enslaved: Odyssey to the West vs. Resistance: Fall of Man

• Enslaved: Odyssey to the West
    • Resistance: Fall of Man
  3. 3. The Elder Scrolls V: Skyrim vs. Batman: Arkham City

• The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Batman: Arkham City
  4. 4. Dead Space vs. Demon’s Souls

5. 5. Killzone 2 vs. Grand Theft Auto V

6. 6. The Last of Us vs. Forza Horizon

7. 7. Assassin’s Creed 2 vs. Call of Duty 4: Modern Warfare

• Assassin’s Creed 2
    • Call of Duty 4: Modern Warfare
  8. 8. Grand Theft Auto IV vs. Rayman Origins

• Grand Theft Auto IV
    • Rayman Origins
  9. 9. Battlefield: Bad Company 2 vs. BioShock

• Battlefield: Bad Company 2
    • BioShock
  10. 10. Gears of War 3 vs. Metal Gear Rising: Revengeance

• Gears of War 3
    • Metal Gear Rising: Revengeance
  11. 11. Dishonored vs. BioShock Infinite

12. 12. Red Dead Redemption vs. Uncharted: Drake’s Fortune

• Red Dead Redemption
    • Uncharted: Drake’s Fortune
  13. 13. Uncharted 2: Among Thieves vs. God of War III

• Uncharted 2: Among Thieves
    • God of War III
  14. 14. Dead Space 2 vs. Deus Ex: Human Revolution

• Dead Space 2
    • Deus Ex: Human Revolution
  15. 15. Dark Souls vs. Little Big Planet

16. 16. Batman: Arkham Asylum vs. Super Mario Galaxy

• Batman: Arkham Asylum
    • Super Mario Galaxy

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Dishonoreda mozna sobie przejsc jak infintie albo jak thiefa. Infinite mozna sobie przejsc jak po sznurku.

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto by brał pod uwagę zdanie użytkownika z taką reputacja jak on ma?  

• Czasami mam wrażenie, że kiedyś, dawno temu, Wezyr powiedział "a napiszę sobie jakiegoś trollposta na forume" i tak mu się spodobało, że od tamtej pory cały czas nurkuje w oceanie trollingu  A szkoda,

• Za to miał najlepsze chmury.

Opublikowano

To zupełnie jak ten jebany Max Payne.

Opublikowano

Przecież użytkownik mejm nie powiedział że to coś złego :nosacz3:

Opublikowano

Problemem Infinite jest to wczesne demo.  Ta gra powinna od początku powstać na PS4/XO, może wtedy dostalibyśmy otwarty wertykalny świat i więcej interakcji między wymiarami.  Produkcja ciągle się przedłużała, w końcu zatrudnili chyba typa od Gearsów i zaczęli przycinać co się da, robiąc z tego strzelankę. 

Opublikowano

ale ze bioshock infinite wyrzuci z turnieju dishonored, i to z taka przewaga, to bym sie nie spodziewal

Opublikowano

Mnie najbardziej cieszy że ta łysa c0rwa zostanie zniszczona przez tego blond seksi ninja cyborga :banderas: jeszcze forumek nie zginął póki my żyjemy

kurde to gears 3 a nie gow 3 :wujaszek: chuy tam, bezwartościowa 3 część tpsa jakich wiele też może umierać

Opublikowano

bede szczery - jakbysmy dostali pare mgr vs god of war 3, to ja chyba zaglosowalbym jednak na lysego

sam nie wierze, ze to pisze, ale no lubie trojeczke, no 

Opublikowano

Walki z Kronosem, Posejdonem i Hadesem :banderas: Oby ten nowy GOW dostarczył takich starć, bo ostatnia część była pod tym względem wielkim rozczarowaniem.

Opublikowano

Moim marzeniem jest zwycięstwo Dead Space w ramach zemsty za RE4 ;/ A tak to TLoU lub pierwszy Bio.

Opublikowano

A ja widzę że na forum jest 21 osób do odstrzału :)

Opublikowano

Niech ten kowboj trafi na The Last of Us i robimy papa Marszczonowi :asax:

Opublikowano

fajnie że deus wygrał z ds2 bo jedynka o wiele lepsza więc nie szkoda dla dwójki

Opublikowano

Uncharted 2 to by był zajebisty zwycięzca. Dupy by tu pękały co niektórym jak nie wiem co. 

Opublikowano
20 minut temu, Ludwes napisał:

Uncharted 2 to by był zajebisty zwycięzca. Dupy by tu pękały co niektórym jak nie wiem co. 

Wiadomka, w tych plebiscytach nie chodzi żeby wygrał najlepszy, a nie wygrała gra konkurencji. Zdrowa rywalizacja po polsku. :banderas:

Opublikowano

Tak, oczywiście, że po polsku, i tylko po polsku. Przecież Forumkowa Bitwa Gierek nie wykiełkowała na kanwie wygrania przez GTA V czy tam God of War jakiegoś ogólnoświatowego konkursiku na best game ever.

Opublikowano

Wezyr dalej pieczonka że każda gra z xboxa dostaje wpyerdol a lara musi dorabiać jako leśny ssak żeby zarobić na kolejną część swojej gry? :)

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że kiedyś, dawno temu, Wezyr powiedział "a napiszę sobie jakiegoś trollposta na forume" i tak mu się spodobało, że od tamtej pory cały czas nurkuje w oceanie trollingu :( A szkoda, bo to dobry chłopak był i mało pił,

Opublikowano

a no niestety 

przypomina mi to czasy, jak jeszcze od czasu do czasu, z braku laku, zerkałem na forum neo plusa, ale stężenie trollingu w każdym temacie (bez wyjątku) było tak duże, że nie dało się już tego czytać

Opublikowano

Ale pod koniec tej rundy lecą personalne bomby prawdy :obama:

Co do gierek to TLOU kolejną rundę najwięcej głosów. Nice. 

Gierki króla open worldow też zacne cyfry.

Opublikowano

W następnej rundzie pojedynek który mógłby być finałem :)

Ogólnie zadowolony jestem z tego jak to się rozwija. Jedyne co mi brakuje to pierwsze Gearsy bo myślę że spokojnie mogłyby być w następnej rundzie kosztem takiej Mafii2, no ale trudno. 

Opublikowano
  • Autor

No siema. Ponoć były w tym plebiscycie jakieś fajne gry, ale jest ich coraz mniej. Dzisiaj żegnamy 16 kolejnych.

• Mafia jak na mafię przystało - dojechała lamusów z MotorStorma. Choć samochodziki postawiły w sumie trudne warunki, ale niewystarczająco trudne, bo na ostatnich metrach zabrakło mocy silnika.
  • Enslaved trochę po cichu, ale urasta do czarnego Konia edycji? Gra właśnie weszła do ścisłej szesnastki, wspinając się po garbie pierwszego Resistance.
  • Skyrim doczekał się swojej legendarnej strzały w kolano. A raczej bataranga czy innego chujstwa, którym lubi rzucać Człowiek Nietoperz.
  • Dead Space łatwiuteńko poćwiartował swoim narzędziem spawalniczym protoplastę soulslike'ów - szalenie klimatycznego Demon's Souls.
  • oba GTA przechodzą dalej. Oba łatwo. Do ofiar należy doliczyć Raymana Origins oraz Killzone 2.
  • The Last of Us może odpaść, ale raczej nie z samochodzikami, choćby nawet najbardziej klawymi i szybkimi. A Forza Horizon złapała kapcia, hehe.
  • w pojedynku każualowych marek górą CoD. Assassin's Creed będzie miał jeszcze 48 części i okazji, by się odgryźć.
  •   oba BioShocki przechodzą dalej. Wygrana pierwszego z Bad Company 2 nieszczególnie dziwi, ale już Infinite łatwo rozprawiający się z Dishonored można uznać za niespodziankę. Biorąc pod uwagę mieszane opinie, co do przygody w podniebnej Columbii. A tutaj proszę, proszę - wyraźne zwycięstwo.
  • dość niespodziewany jest również wynik starcia Gears of War 3 kontra spin-off MGSa, który w tej edycji stara się dźwigać honor marki na swoich barkach. Poza tym to kapitalny slaszer, choć nie ma przywierania do ściany.
  • John Marston jak na rewolwerowca przystało jednym celnym strzałem posyła do piachu pierwsze Uncharted. Ponoć słychac było tylko ciche "oh crap!"
  • ale drugie Uncharted zdaje się być twardszym zawodnikiem. Na tyle twardym, że bez żadnych trudności likwiduje Kratosa. Łysy się nie dostał.
  • Deus Ex oferował sporą swobodę rozgrywki i z taką samą swobodą rozjebał Dead Space 2.
  • Dark Soulsy nie bez trudności, ale poradziły sobie z Little Big Planet. Bo możesz rozjebał Ornsteina i Smougha w nieuczciwej walce 2 na 1, ale pluszaki też potrafią postawić twarde warunki. Poniekąd.
  • Mario radził sobie całkiem znośnie, ale trafił mu się gościu w pelerynie i szpiczastych uszach. No i nie było co zbierać z pyzatego wąsacza.