Skocz do zawartości

The Best of PC, Grande Finale!

Finał! 85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Heroes of Might and Magic III vs. Max Payne

• Heroes of Might and Magic III
    • Max Payne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
8 godzin temu, Ukukuki napisał:

Ehh typowe konsolomaniaki, tylko pif paf a jak trzeba pomyśleć to już nie bo za trudne :nosacz2:

No typowe, bo takie forum, yyy konsolowe.  
Te teksty o myśleniu to myślałem, że tylko w CW, może jeszcze TV trzeba wyłączyć? :yao:
Wszystkich wrażliwców kochających myślenie zapraszam do tego miejsca.

https://forum.cdaction.pl

„Mame, Tate pacz jaka super gra sTATEgiczna. Widzicie, mówiłem że kompjuter miał być do nauki, zobaczcie ile trzeba myśleć!”

- 12 letni Grześ grający w jedną z gier życia

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Maksiu spadł z rowerka. Unsuccessful troll is unsuccessful

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No bądźmy poważni, Hiroski 3 to jest god tier gier.

• Widzicie, fan wowa i szur od teorii tomb raider>uncharted Tylko potwierdza że to max payne jest lepszy! 

Opublikowano

Wybór może być tylko jeden - HoMM 3. Ponadczasowy tytuł, którego nawet nowe wersje serii nie były w stanie zrzucić z tronu. Z perspektywy czasu wszystko tam zagrało - grafika, muzyka, system, rozbudowanie, wręcz sprawdza się tu powiedzenie easy to learn, hard to master.

Nie zliczę ile godzin mam w nią grane, ale jest to na pewno najdłużej grana przeze mnie gra. :mog:

Wspierana do tej pory przez społeczność, która sama tworzy nowe dodatki i mapy.

Gra legenda i ch*j!

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

No baaa, zgadzam się że Herosy to gra kultowa itp. No ale przecież ona nie walczy z jakiś nonejmem, tylko także z innym kultowym tytułem. 

Rozumiem propsować swoje ulubione gierki (jak kolega powyżej), ale nie czaje jak można przy tym jechać Maxia (czy inne tytuły, które wygrywają akurat z grą życia Grzesia), albo pisać jakieś czerstwe dżołki o myśleniu i to jeszcze na forum o gierkach video w tej zabawie. Chcesz pomyśleć weź sudoku :dafuq:
Z drugiej strony chyba nie trzeba aż tak myśleć, jak zgrywaliście się w to za dzieciaka?  

Opublikowano

Max to nawet nie zasługuje, aby pentium odpalić, lepiej użyć go do nauki. 

Opublikowano
2 godziny temu, WisnieR napisał:

O boże, o (pipi)a. OST jest niesamowity.

No taki niesamowity, ze wszyscy wklejaja tylko Stronghold xD Owszem, to zarabisty utwor ale w grze jest 130 innych zamkow.

Opublikowano

Dla niezdecydowanych zagrajmerów powiem tylko że jak zagłosujecie na maxa to przy okazji wkurwicie użytkownika rozi i xm :nosacz3: 

Opublikowano

Mnie to po prostu śmieszy to, że nigdy nikt na tym forum przy rozmowach o najlepszych grach nie wspominał o MP1, już prędzej o trójce, a tu nagle O KURVA CO TO BYLA ZA GRA, CO ZA REWOLUCJA RZUCANIA WORKIEM ZIEMNIAKOW PRZY BULLET TIME :obama: no cóż, jaka platforma taka najlepsza gra.

Opublikowano

Mi obojętne co wygra bo obydwie gry bardzo lubię ale i tak uważam że obie to nawet na ćwierćfinały nie zasługują :) Na pc było za dużo wybitnych gier telewizyjnych

Opublikowano
14 minut temu, XM. napisał:

Mnie to po prostu śmieszy to, że nigdy nikt na tym forum przy rozmowach o najlepszych grach nie wspominał o MP1, już prędzej o trójce, a tu nagle O KURVA CO TO BYLA ZA GRA, CO ZA REWOLUCJA RZUCANIA WORKIEM ZIEMNIAKOW PRZY BULLET TIME :obama: no cóż, jaka platforma taka najlepsza gra.

This, kurwa, this.

Opublikowano
17 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

W tych głosowaniach często odpają perełki, a zostają jakieś crapy dla janusz, norma.

Opublikowano
34 minuty temu, XM. napisał:

Mnie to po prostu śmieszy to, że nigdy nikt na tym forum przy rozmowach o najlepszych grach nie wspominał o MP1,

A cóż to były za dyskusje, jakiś kuluarowe? Wydaje mi się że to jest właśnie główny temat gdzie się oficjalnie wyłoni najlepsze forumkowe gry, na bazie głosowania, a nie pojedynczych komentarzy.  

Ten plebiscyt naprawdę wzbudza ogromne emocje.

Opublikowano

Myślę, że gdyby za najlepszy album rock/metal w historii uznano np. Disturbed - Ten Thousand Fist ludzie nieco bardziej świadomi słuchacze (czy mówiąc w prost - nie mając chujowego gustu) mogliby poczuć się nieco oszukani.

Opublikowano

No i co z tego? Czyli w związku z tym Max to słaba gra dla januszy, tak? 
Ok czas faktycznie włączyć myślenie. 

Opublikowano
1 minutę temu, balon napisał:

No i co z tego? Czyli w związku z tym Max to słaba gra dla januszy, tak? 
Ok czas faktycznie włączyć myślenie. 

Nie mówiłem o Maxie, ale plebiscytach jako całości. Mi akurat Max się bardzo podobał, ale hiroski to już pisałem - god tier.

Opublikowano

W sumie max to nie ex nawet - chociaż na PC wyglądał najlepiej. To i tak w tym topie widziałbym tylko exy pecetowe.

Opublikowano

heroesy 3 to też nie ex :wujaszek:

Ale zdrowe na umyśle jednostki grają w te gry na jedynej właściwej dla nich platformie czyli pc 

Opublikowano

Dać konsolowcom prawo głosu i od razu pif pafa wybierają zamiast głęboką, rozbudowaną i dobrze przemyślaną grę ze świetną muzyką :frog: