Skocz do zawartości

The Best of PC, Grande Finale!

Finał! 85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Heroes of Might and Magic III vs. Max Payne

• Heroes of Might and Magic III
    • Max Payne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Głos na Max Payne, bo Herosy to nie dla mnie.

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Maksiu spadł z rowerka. Unsuccessful troll is unsuccessful

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No bądźmy poważni, Hiroski 3 to jest god tier gier.

• Widzicie, fan wowa i szur od teorii tomb raider>uncharted Tylko potwierdza że to max payne jest lepszy! 

Opublikowano

Nie no w finale to powinien być jakiś Fallout i HoMM3, a nie kurwa Max Payne xd Gracie w MP co roku? Pamiętacie cokolwiek z tej gry? Jest jakiś kult Maxa Payne'a? Ale na tym forum to nie jest dziwne, jak Resident Evil 4 potrafił odpaść na samym początku xd HoMM 3 to gra z ogromnym kultem, nie zestarzała się ani o jotę, nawet grafika jest do tej pory piękna, unikalna. Setki tysięcy nowych map, setki godzin przegranych (napierniczanie z sąsiadem z naprzeciwka przez Hamachi, oraz w trybie hot seat, dyskusje nad taktykami :obama: A big boxa Herosów kupili mi dziadkowie w Biedronce XD), no jak to nie jest przełomowa gra, to ja nie wiem co jest.

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał:

Pamiętacie cokolwiek z tej gry?

- poczatek w domu

- bullet time

- moda na dual uzi

- koncowke z helikopterem

- komiks miedzy misjami

- przebijanie 4 sciany

- niesamowita grafike z morda maxa, wygladala jak zycie

Chociaz fakt, gralem w nia moze ze dwa razy. Ale z drugiej strony jak dobra musiala byc skoro wciaz ja tak dobrze pamietam.

Opublikowano

UUUu cO wY pAmIęTaCiE z MaX PeJnA???? na pewno więcej niż budowanie zamków dla dzieci z elfami i smokami wy pecetowe robale :sonkassie:

Opublikowano

Ty chyba w zbyt wiele gier nie grasz, stąd to wszystko.

Edit: o i jest Mobilny Kryształkowiec, dream team marzeń :kekw: Mame, za trudne te Hirosy, moge postrzelać?

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał:

Mobilny Kryształkowiec,

Tak mi się skojarzyło, ale @Kmiot będzie jakaś bitwa gier na smartfony?

Opublikowano
10 minut temu, Rozi napisał:

Ty chyba w zbyt wiele gier nie grasz, stąd to wszystko.

Jak ja gralem w MP to ty byles na etapie Cybermychy a te wspaniale hirousy 3 tata mial ci dopiero za 10 lat pokazac. :cool:

Poza tym pisales zawsze, ze wolisz dwojke ale widac luty wiec nowa gra zycia wjechala.

Opublikowano

Wolę dwójkę ze względów nostalgicznych, ale trójka jest pod każdym względem lepsza.

Natomiast w 2022 roku my gramy w Elden Ringa, a ty na konsolach z 2006 roku, pozdro wariacie.

Opublikowano
1 minutę temu, Rozi napisał:

Natomiast w 2022 roku my gramy w Elden Ringa, a ty na konsolach z 2006 roku, pozdro wariacie.

Zgadza sie ale nadal nie zmienia to faktu, ze MP > klikanie w koniki.

Opublikowano

Masz prawo do takiej opinii, niższa klasa zawsze lubowała się w podobnych opiniach. Cóż.

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, grzybiarz napisał:

Tak mi się skojarzyło, ale @Kmiot będzie jakaś bitwa gier na smartfony?

Eee.

Nie sądzę?

I tak wygrałby Snake z Nokii 3310.

Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

Masz prawo do takiej opinii, niższa klasa zawsze lubowała się w podobnych opiniach. Cóż.

Cos tak czulem, ze bedziesz bojkotowal gre w ktorej sie biega.

Opublikowano

Nie no pojeby, można dobrze argumentować za Hirołsami ale to umniejszanie Maxowi to jest kurwa groteska. 

Też grałem w to prawie 2 dekady temu (sic!) jako nastoletni gnój ale pamiętam początek, przerywniki komiksowe, głos Radka Pazury, muzykę. Pamiętam jak wołałem ojca żeby zobaczył jak się tu strzela i rzuca na boki. 

To też była rewolucja w pewnym sensie 

Opublikowano

Xd

TATE PACZ JAK SZCZELAM

No nieźle synek, a może ty byś w dobre gry zagrał? W Hirołsy?

Opublikowano

Maks pejn? Piekna gierka, ten bullet time:obama:

No ale Herosy 3 w serduszku na zawsze, tysiace godzin na goracych krzeslach i x5 wiecej vs 8 playerow komputerowych w jednym teamie na 200% (ale z nekromancja i dyplomacja :nosacz3:)

Opublikowano

Te hirosy to jest jak gotik - trolling, który wszedł tak mocno, że stał się prawdą. Był o tym odcinek South Park.

Opublikowano

Zdecydowanie #teampejnmax. 

Opublikowano

Jak trzeba pomyśleć to za trudne. :dynia: Ta sentencja straciła znaczenie w momencie odpadnięcia Operation Flashpoint: Cold War Crisis, no ale to gierka w której właśnie naprawdę trzeba pomyśleć, więc większość pewnie wyjebała z dysku w trakcie drugiej misji. 

Król gierek komputerowych jest tylko jeden. 

Opublikowano
3 godziny temu, GearsUp napisał:

Cudowna gra :banderas:

:pawel:

Normalnie ja tak grałem za gówniaka przez całą grę i japa na ziemi. Cudowne czasy, które na nic innego bym nie zamienił.

Co do hirosów wolę disc.iplesy.