Skocz do zawartości

The Best of PC, Grande Finale!

Finał! 85 użytkowników zagłosowało

1. 1. Heroes of Might and Magic III vs. Max Payne

• Heroes of Might and Magic III
    • Max Payne

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 25.03.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
16 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Pieczonko, bo wygrała gra-legenda? Tak jak być powinno. :banderas:

Wyczuwam raczej pieczonko u pececiarzy, że jak inni grali dla funu w gierki video, oni musieli „myśleć” przy gierce XD

Szoter na 8h prawie wyjaśnił ich legendarną gierkę życia. 

oj nowa strona…

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Maksiu spadł z rowerka. Unsuccessful troll is unsuccessful

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No bądźmy poważni, Hiroski 3 to jest god tier gier.

• Widzicie, fan wowa i szur od teorii tomb raider>uncharted Tylko potwierdza że to max payne jest lepszy! 

Opublikowano
6 minut temu, balon napisał:

Wyczuwam raczej pieczonko u pececiarzy, że jak inni grali dla funu w gierki video, oni musieli „myśleć” przy gierce XD

Szoter na 8h prawie wyjaśnił ich legendarną gierkę życia. 

oj nowa strona…

Nie no balon, to zwycięstwo należało się Heroskom jak psu buda. :lapka: 

Opublikowano

Balon to widze taki kryptopececiarz, najpierw cieczka w temacie GoW w czasie premiery PC, teraz w temacie The Best of komputerki. Ktoś by tu posmyrał myszkę w Heroskach :) 

Opublikowano
22 minuty temu, Ukukuki napisał:

Balon to widze taki kryptopececiarz, najpierw cieczka w temacie GoW w czasie premiery PC, teraz w temacie The Best of komputerki. Ktoś by tu posmyrał myszkę w Heroskach :) 

No  taaa taki krypcioszek, że moje granie na PC skończyło się w momencie zagrania na pierwszej poważnej konsoli (snes). Potem tylko jakieś epizody pod konkretny tytuł.

Za dużo na codzień komputerka, żebym miał jeszcze rozrywkę na nim czerpać :bad:

Co do GoW masz rację. No nie mogłem czytać tego bełkotu o cieniach, pixelach oraz analizach na zoom, który wylał się w temacie po premierze na PC. Obrzydliwe to było. Nigdy nie chciałbym przez taki pryzmat patrzeć na moje hobby.

Opublikowano

W sensie nie podobało Ci się, że GoW na PC wygląda lepiej niż na konsolach i ludzie o tym rozmawiali?

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak wygląda to na PC (i nigdy się raczej nie dowiem),  bo na tych skompresowanych filmikach nie widziałem praktycznie żadnej różnicy, więc to mnie zupełnie ryrało, tym bardziej że ja raczej odliczam czas do nowej części, a nie rozmyślam o 4ro letniej jedynce i jak to może po latach wyglądać. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serio siedzieliście po tych piwnicach i klikaliście w te komputery żeby myśleć w grach w czy coś zamiast się dobrze bawić na konsolach? To przez pecetowców przypałowców gracze mają taką kiepską opinię wśród normalnych ludzi.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Odnoszę wrażenie, że użytkownik ciwa22 to taki konsolowy odpowiednik Konfederacji.

Opublikowano

W porywach. Na co dzień moje poglądy są raczej umiarkowane. Unikam skrajności. Przykładowo jeśli chodzi o "graczy" pecetowych optuję za opcją rezerwatów.