Skocz do zawartości

Wiedźmin 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe jakiej szkoły to medalion, wygląda jak ryś

image.thumb.jpeg.bc7958b17f04bdd746bb0a7c5c786bad.jpeg

EDIT: to na pewno szkoła rysia, choć pierwszy raz po angielski będzie brzmiało to lepiej (school of the lynx)

Opublikowano

Mam nadzieję, że poprawią balans poziomu postaci, zadań z tym powiązanych i system kupowania umiejętności. Oby nie trzeba było marnować punktów na jakieś gówna z których i tak nie korzystasz, tylko po to by dobrać się do najciekawszych skilli. 

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

wybór silnika rozczarowuje.

Niby dlaczego? Bardzo dobra decyzja, jak widać mają świadomość, że musieliby praktycznie robić swój autorski silnik od 0 chcąc zapewnić nextgenowe doświadczenie, a tak mamy przyśpieszoną premierę z marszu o jakieś 2 lata :)

• Plusik 4
Opublikowano
13 minut temu, Figaro napisał:

wybór silnika rozczarowuje.

Daj spokój, ten REDengine to nie był dobry silnik, myślę nawet że potencjał developerów był przez niego po części blokowany, z tego co wiem szczególnie w Cyberpunku. Jeśli kolejny wiesiek też by na tym latał to wiadomo by było czego się spodziewać - opóźnionej o 2 lata premiery gry bez fizyki, z drewnianą animacją postaci i masą bugów.

Opublikowano
4 minuty temu, UberAdi napisał:

Daj spokój, ten REDengine to nie był dobry silnik, myślę nawet że potencjał developerów był przez niego po części blokowany, z tego co wiem szczególnie w Cyberpunku. Jeśli kolejny wiesiek też by na tym latał to wiadomo by było czego się spodziewać - opóźnionej o 2 lata premiery gry bez fizyki, z drewnianą animacją postaci i masą bugów.

Zdania są podzielone, jedna z moich obaw co do UE5 że gra będzie zbyt podobna do innych wizualnie.

• Plusik 1
Opublikowano

Niestety eldenik boski wysoko zawiesił poprzeczkę. Łatwo nie będzie i po wtopie z cp ludzie się nie nabiorą na preoredry. Ale trzeba wierzyć ze dowiozą. 

Opublikowano
49 minut temu, Faka napisał:

Czyli cybersraka już poszła w chuj. Obstawiam premierę w 2026 roku jak nie lepiej. 

Chyba przez te bluzgi ci na oczy siadło, ale żółć powinieneś zauważyć

image.thumb.png.e5cf72b671d649d62e1fc27caa1ede99.png

Opublikowano

Chodzi o to, że po wpadce CP, to CDP ma po prostu zero zaufania i żadna tam zapowiedź Wieśka jeszcze nie wymaże ich winy, póki gry przetestowanej nie dostaniemy i mam nadzieję, że nie odwalą maniany z oszukiwaniem graczy.