kudlaty88 494 Opublikowano piątek o 01:46 Opublikowano piątek o 01:46 Bez podarki jak na razie zwłaszcza graficzka. Pamiętam pierwsze trailery W3 i to jak gra wyglądała na premierę. A poza tym czuje woke nosem niestety i nie chodzi mi o Ciri jako bohaterkę tylko o ogólna politykę i teczowosc panującą w cdp i to jak się takie zapędy odbija na grze. 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano piątek o 05:28 Opublikowano piątek o 05:28 "Popatrz jak zmasakrowali moją dziewczynkę" Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano piątek o 05:49 Opublikowano piątek o 05:49 Nudny trailer. Myślałem że usnę. A co oni zrobili z wyglądem ciri to ja nie mam pytań .... Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 05:54 Opublikowano piątek o 05:54 Pani czasu i miejsc ma kołek w dupie że nie może się teleportować, czy widły w pośladku? Trochę się obawiałem że Ciri będzie bohaterką, no i siurek zmiękł. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano piątek o 05:56 Opublikowano piątek o 05:56 Co tam się odjebalo. Co ciri za ładna na dzisiejsze standardy? Wkurwia mnie już ta branżą gier. Ja już bym chyba wolał kreator postaci. 2 5 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano piątek o 05:59 Opublikowano piątek o 05:59 Ja bym już wolał wiedźmińskie początki. Wiecie- z czasów przed Geraltem. I też postać z kreatora. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 05:59 Opublikowano piątek o 05:59 Chlanie na szlaku robi swoje. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Homelander 2 208 Opublikowano piątek o 06:04 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano piątek o 06:04 A Wy kurwa czytaliście książki? Ciri nie była za ładna w książkach. Nawet Yennefer nazywała ją brzydulą. Już serio we łbach wam się poprzestawiało 13 1 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 06:11 Opublikowano piątek o 06:11 Pal licho jak wygląda, ja mam ból zadka że jednak będzie główną bohaterką. Wolałbym kogoś nowego, rozumiem że historia Geralta jest zamknięta i basta. Trochę się obawiam że dostaniemy pyskatą gówniarę rodem z TLoU 2 i mnie mierzi na samą myśl o tym. Do tego Ciri to potężna, obdarzona mocą postać, trudno mi sobie wyobrazić że nagle ją straciła dostając widłami, albo od dziś żyje według "kodeksu wiedźmińskiego" i pierdole nie teleportuje się. Zawiedziony jestem. 1 1 Cytuj
Mecenas 60 Opublikowano piątek o 06:14 Opublikowano piątek o 06:14 Do gry trzeba zaadoptować bohaterkę która zastąpi godnie Geralta na poziomie i to nawet z poziomu ryja, tutaj tego nawet nie widać.Jak dla mnie Ciri wyglada jak z generatora postaci AI. xd Cytuj
ginn 803 Opublikowano piątek o 06:15 Opublikowano piątek o 06:15 (edytowane) Kurna człowiek się budzi, a tu nagle takie rzeczy się dzieją. Nie wiem, to na spokojnie trzeba. Rozejść trzeba. Edytowane piątek o 06:17 przez ginn Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano piątek o 06:15 Opublikowano piątek o 06:15 Mehhh. Kiedyś to były trailery. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 06:17 Opublikowano piątek o 06:17 A co to za zesranko, nie każdy się ładnie starzeje przecież, tym bardziej po takiej ilości chlania. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 06:19 Opublikowano piątek o 06:19 Nie wierzę, że ludzie serio narzekają na urodę bohaterki. To już musi być trollink. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 06:20 Opublikowano piątek o 06:20 Btw gdzie jest kurwa polska wersja trailerka? Twórcy wykorzystali do stworzenia zwiastuna „niezapowiedzianą kartę graficzną NVIDIA GeForce RTX." - A to już wiadomo co będzie promować Nvidia przy 5xxx :). Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 06:22 Opublikowano piątek o 06:22 Teraz, ginn napisał(a): Tutaj w 4k. No i teraz można oglądać 1 Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano piątek o 06:33 Opublikowano piątek o 06:33 Fajny zwiastun, ale jeżeli porównamy go do pierwszego trailera W3, to zupełnie nie ta liga. Ciekawy jestem czy w grze oprócz mieczy, do walki będziemy wykorzystywać również łańcuch, czy może to tylko zabieg zastosowany pod zwiastun. 1 1 Cytuj
DarkStar 144 Opublikowano piątek o 06:35 Opublikowano piątek o 06:35 Wszedłem tu myśląc, że na forum podjarka nowym Wiedźminem (mi się trailer podoba, szkoda tylko, że CGI, ale tak to już jest)... No i się zaskoczyłem reakcją co poniektórych forumowiczów. Czasem mam ochotę się od hivemindu jednak odłączyć. 1 minutę temu, YETI napisał(a): Fajny zwiastun, ale jeżeli porównamy go do pierwszego trailera W3, to zupełnie nie ta liga. Z tym się w pełni zgadzam. Trailer W3 do dziś jest jednym z najlepszych jakie widziałem kiedykolwiek i oglądany w 2024 nadal robi ogromne wrażenie. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 06:35 Opublikowano piątek o 06:35 1 minutę temu, YETI napisał(a): Fajny zwiastun, ale jeżeli porównamy go do pierwszego trailera W3, to zupełnie nie ta liga. Ciekawy jestem czy w grze oprócz mieczy, do walki będziemy wykorzystywać również łańcuch, czy może to tylko zabieg zastosowany pod zwiastun. Trailer bardzo dobry, aczkolwiek ciężko przebić ten reveal W3 wiadomka. Czy nikt nie jest zdziwiony, że jednak Ciri i kontunuacja? Bo ja jestem. Cytuj
tedi007 644 Opublikowano piątek o 06:35 Opublikowano piątek o 06:35 Sebastian Kalemba, reżyser gry: Cytat Długo czekaliśmy, by w końcu móc to ogłosić: rozpoczynamy nową wiedźmińską sagę, a jej główną bohaterką jest Ciri! Od początku byliśmy pewni, że w Wiedźminie IV to właśnie jej historię chcemy opowiedzieć. To naturalny krok naprzód — z jej perspektywy spróbujemy odpowiedzieć na pytanie, co naprawdę znaczy być wiedźminem w tym brutalnym, mrocznym świecie. Teraz zabieramy was do tego świata za pomocą naszego zwiastuna. To, co w nim zobaczycie, to pierwsza zapowiedź wyzwań, jakie staną przed Ciri w naszej nowej grze Czyli zakończenie z Wiedźmina 3 w którym Ciri zostaje Wiedźminem zostało uznane przez twórców za kanoniczne. Utrata mocy (chwilowy brak lub osłabienie) pewnie będzie wytłumaczona w jednym dialogu - pokonanie Białego Zimna wymagało "poświęcenia" mocy starszej krwi. Czy Ciri jest ładna, kwestia gustów ale już widziałam "brzydsze" bohaterki. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 06:37 Opublikowano piątek o 06:37 2 minuty temu, tedi007 napisał(a): Sebastian Kalemba, reżyser gry: Czyli zakończenie z Wiedźmina 3 w którym Ciri zostaje Wiedźminem zostało uznane przez twórców za kanoniczne. Utrata mocy (chwilowy brak lub osłabienie) pewnie będzie wytłumaczona w jednym dialogu - pokonanie Białego Zimna wymagało "poświęcenia" mocy starszej krwi. Czy Ciri jest ładna, kwestia gustów ale już widziałam "brzydsze" bohaterki. Dużo się mówiło, że będzie Vesemir i prequel, jak i, że będzie kontuacja z kreatorem Wiedźmina, poszli jednak w dobre i znane. Ciekawe jak dużo będzie Geralta w tym. Cytuj
DarkStar 144 Opublikowano piątek o 06:39 Opublikowano piątek o 06:39 2 minuty temu, tedi007 napisał(a): Czyli zakończenie z Wiedźmina 3 w którym Ciri zostaje Wiedźminem zostało uznane przez twórców za kanoniczne. Nie wiedziałem nawet, że jest takie zakończenie (nie czytałem jakoś nigdy). Ja dostałem to najgorsze Rozumiem, że w mojej wersji Ciri musiała jednak jakoś wrócić, najgorsze co mogą zrobić twórcy, to wybrać jedno kanoniczne zakończenie i zignorować przygodę tysięcy graczy, którzy podążyli inną ścieżką. Tego nie cierpię. Ale wierzę, że CDP jakoś z tego wybrnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi