ginn 803 Opublikowano piątek o 06:41 Opublikowano piątek o 06:41 (edytowane) Wiecie co? To się może udać. Kwestię utraty mocy i picia eliksirów można podpiąć pod wiele fajnych wątków. Przemianę Ciri z pyskatej gówniary w zimną i wyrachowaną wiedzminkę też można dobrze zbudować. No i to płynne przejście z jedynego właściwego zakończenia z W3 wydaje się mieć sens. Osobiście liczyłem na kreator postaci i czas przed Geraltem, gdzie wiedźminów było dużo i byli oni potrzebni. Dostajemy za to Ciri i kontyunację. Jaram się strasznie, ale jednocześnie mam obawy, czy to dźwignie. Co by nie było, wsiadam do pociągu z Redami i trzymam mocno łapy na oparciu żeby to się udało, bo potencjał jest ogromny. No i weźcie też pod uwagę, że będziemy mieli remake pierwszej części, więc jeszcze będzie okazja nagrać się Geraltem (męską postacią). Ta Ciri dla kontrastu może być. Edytowane piątek o 06:45 przez ginn 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 06:42 Opublikowano piątek o 06:42 Jedyne z czego się nie jaram, to UE5, to pierwsza gra Redów na tym zepsutym silniku. 5 minut temu, DarkStar napisał(a): Nie wiedziałem nawet, że jest takie zakończenie (nie czytałem jakoś nigdy). Ja dostałem to najgorsze Rozumiem, że w mojej wersji Ciri musiała jednak jakoś wrócić, najgorsze co mogą zrobić twórcy, to wybrać jedno kanoniczne zakończenie i zignorować przygodę tysięcy graczy, którzy podążyli inną ścieżką. Tego nie cierpię. Ale wierzę, że CDP jakoś z tego wybrnie. Nie można z tego wybrnąć, bo każde było zupełnie inne. Jednakże wszyscy chyba wiedzą już dzisiaj, że kanoniczne to Ciri jako Witcher i tyle, nie ma o czym dyskutować w temacie zakończeń. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano piątek o 06:51 Opublikowano piątek o 06:51 Ciri główna … kolejna żeńska bohaterska. Boję się trochę woke gowna. Z zespołu, który pracował na w3 też została garstka osób. Wydaje mi sie, że już takiej gry nie dostaniemy. Co do samego trailera to dupy nie urywał, trzeba czekać na gameplay - ale ten pewnie dopiero za rok, a sama gra 3-4 lata 1 3 Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano piątek o 06:52 Opublikowano piątek o 06:52 Ciri wygląda zajebiście. Tak powinny wyglądać zimne, twarde suki w grach, a nie jak te wciskane na siłe lalki w dragons age albo ta typiara gadająca z bransoletką. W ogóle pierwsze ploty o tym, że Ciri będzie główną bohaterką były już lata temu, więc zero zaskoczenia. Po wtopie z Cyberpunkiem chyba można być spokojnym o jakość gry na premierę, chociaż w tej branży wszystko jest możliwe XD ciekawe kiedy premiera 5 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano piątek o 06:52 Opublikowano piątek o 06:52 55 minut temu, Ma_niek napisał(a): Co tam się odjebalo. Co ciri za ładna na dzisiejsze standardy? Wkurwia mnie już ta branżą gier. Ja już bym chyba wolał kreator postaci. Właśnie mialem tego mema wstawiać. Co to kurwa jest za monster po kuracji sterydowej Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano piątek o 07:02 Opublikowano piątek o 07:02 10 minut temu, Starh napisał(a): Ciri główna … kolejna żeńska bohaterska. Boję się trochę woke gowna. Z zespołu, który pracował na w3 też została garstka osób. Wydaje mi sie, że już takiej gry nie dostaniemy. Co do samego trailera to dupy nie urywał, trzeba czekać na gameplay - ale ten pewnie dopiero za rok, a sama gra 3-4 lata Też gardzę wciskaniem tęczy gdzie się da, ale kurde... Weź przeczytaj Sagę i dopiero pisz takie rzeczy xD 2 Cytuj
UberAdi 2 306 Opublikowano piątek o 07:16 Opublikowano piątek o 07:16 16 minut temu, Starh napisał(a): Ciri główna … kolejna żeńska bohaterska. Boję się trochę woke gowna. Z zespołu, który pracował na w3 też została garstka osób. Wydaje mi sie, że już takiej gry nie dostaniemy. Co do samego trailera to dupy nie urywał, trzeba czekać na gameplay - ale ten pewnie dopiero za rok, a sama gra 3-4 lata Kobiety to pedalstwo przecież, nie ma to jednak jak spocony męski Geralt prawda użytkowniku Starh? No i Ciri przecież w ogóle jest niepowiązana z fabułą gry, wrzuciło ją tam silne lobby LGBT rządzące CD Projektem 1 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 07:19 Opublikowano piątek o 07:19 1 minutę temu, UberAdi napisał(a): Kobiety to pedalstwo przecież, nie ma to jednak jak spocony męski Geralt prawda użytkowniku Starh? No i Ciri przecież w ogóle jest niepowiązana z fabułą gry, wrzuciło ją tam silne lobby LGBT rządzące CD Projektem Bez kitu, idealny przykład jak rage baitowe filmiki na YT podżegujące hejt na każdy tytuł wyprało mózgi graczom. Aż serio rzygać się chce tą społecznością ;f 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano piątek o 07:20 Opublikowano piątek o 07:20 No grubo niektorych pojebalo. Ja tam czekam mocno i sie jaram. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 07:22 Opublikowano piątek o 07:22 Ciareczki od początku do końca trailerka, chociaż z tyłu glowy tli się myśl, że to tylko prerender Cedep ufam tobie. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano piątek o 07:24 Opublikowano piątek o 07:24 No ja się obawiałem, że jak będzie Ciri to będzie gów'no i mnie odrzuci, bo w 3 jej sekcje były meh. Ale na trailerze wygląda rewelacyjnie, tak jak powinna. Woke nie czuję w ogóle, serio Jedynie co to hmm, dubbing jest średni? No myślałem, że będzie lepszy Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano piątek o 07:25 Opublikowano piątek o 07:25 20 minut temu, Hubert249 napisał(a): Też gardzę wciskaniem tęczy gdzie się da, ale kurde... Weź przeczytaj Sagę i dopiero pisz takie rzeczy xD Czytałem całą sagę x razy. Z Ciri mogli zrobić wątek skakania między światami/czasami. 9 minut temu, UberAdi napisał(a): Kobiety to pedalstwo przecież, nie ma to jednak jak spocony męski Geralt prawda użytkowniku Starh? Nie pedalstwo, z resztą się zgadzam Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 07:27 Opublikowano piątek o 07:27 To teraz czekam, aż kazuo się obudzi i wyda werdykt, do tego czasu to my se możemy pitolić bez sensu 1 Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano piątek o 07:34 Opublikowano piątek o 07:34 Najgorszy możliwy wybór dla w4 :/// 7 1 1 Cytuj
puszkin 235 Opublikowano piątek o 07:35 Opublikowano piątek o 07:35 Ciri w W3 była super napisaną postacią więc pomysł, że teraz jest protagonistką dla mnie git. Wygląda też spoko, widać po ryju upływ czasu i trudy wiedźminskiego życia, ale to wciąż ta Ciri z 3.. Pytanie mam: na trailerze nasza Cirilla wypija eliksir. Czy to nie było tak, że wiedźmini mogli go pić bo przeszli mutacje po próbie traw, a Ciri nigdy nie została jej poddana? Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 07:38 Opublikowano piątek o 07:38 2 minuty temu, puszkin napisał(a): Ciri w W3 była super napisaną postacią więc pomysł, że teraz jest protagonistką dla mnie git. Wygląda też spoko, widać po ryju upływ czasu i trudy wiedźminskiego życia, ale to wciąż ta Ciri z 3.. Pytanie mam: na trailerze nasza Cirilla wypija eliksir. Czy to nie było tak, że wiedźmini mogli go pić bo przeszli mutacje po próbie traw, a Ciri nigdy nie została jej poddana? Było Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 07:38 Opublikowano piątek o 07:38 Czekam bo W3 kocham tylko czy pracownicy co zostali w CDP są w stanie udźwignąć legendę Dzikiego Gonu i znowu dostarczyć? Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano piątek o 07:41 Opublikowano piątek o 07:41 Modliłem się żebyśmy nie grali znowu baba. I chuj bombki strzelił. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano piątek o 07:42 Opublikowano piątek o 07:42 Czy podali jakies info ze w wersji deluxe oprocz soundtracka i specjalnej szaty dla Ciri bedzie takze mozliwosc refundu az do 10tej godziny gry? Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano piątek o 07:51 Opublikowano piątek o 07:51 Bardzo mi się podoba i yaram się Cytuj
ginn 803 Opublikowano piątek o 07:54 Opublikowano piątek o 07:54 Tutaj pozbierali trochę info od Redów. https://spidersweb.pl/2024/12/wiedzmin-4-ciri-geralt.html Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano piątek o 08:03 Opublikowano piątek o 08:03 Kolejna silna kobieca postać, nie mogę się doczekać premiery pewnie gdzieś w 2028. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano piątek o 08:05 Opublikowano piątek o 08:05 29 minut temu, XM. napisał(a): Najgorszy możliwy wybór dla w4 :/// Tworzenie swojego Wiedźmina byłoby gorsze. Vesemir porównywalny. Dla mnie jedyna lepsza opcja to znów Geralt Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano piątek o 08:05 Opublikowano piątek o 08:05 Jak to planowali? Najpierw czwórka a potem remake jedynki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi