ginn 803 Opublikowano piątek o 08:06 Opublikowano piątek o 08:06 Tworzenie swojego Wieśka gorsze? Dlaczego? Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano piątek o 08:10 Opublikowano piątek o 08:10 Każdy by sobie swojego Geralta mógł zrobić. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano piątek o 08:11 Opublikowano piątek o 08:11 Jakby był generator to nikt by nie chciał grać babom, a to chyba przymus w dzisiejszym świecie gierkowych zaimkowiczów. 1 Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano piątek o 08:12 Opublikowano piątek o 08:12 39 minut temu, Bzduras napisał(a): To teraz czekam, aż kazuo się obudzi i wyda werdykt, do tego czasu to my se możemy pitolić bez sensu Ciężko pisać cokolwiek, skoro tak naprawdę nic konkretnego z gry nie pokazali. No może poza tym, że muszę się zgodzić ze Starhem, że znowu będziemy grać babochłopem, bo większość graczy udaje że problem zbrzydzania kobiet w grach nie istnieje i woli walić konia do Taash niż do Tify. Figaro akurat rozumiem, bo on zawsze wolał chłopców Teraz pozostaje czekać na konkrety, ciekawi mnie czy w obecnym stanie CD Projekt da radę dźwignąć taką grę i jej nie spierdolić. 1 Cytuj
XM. 11 018 Opublikowano piątek o 08:14 Opublikowano piątek o 08:14 1 minutę temu, Josh napisał(a): Ciężko pisać cokolwiek, skoro tak naprawdę nic konkretnego z gry nie pokazali. No może poza tym, że muszę się zgodzić ze Starhem, że znowu będziemy grać babochłopem, bo większość graczy udaje że problem zbrzydzania kobiet w grach nie istnieje i woli walić konia do Taash niż do Tify. Figaro akurat rozumiem, bo on zawsze wolał chłopców Teraz pozostaje czekać na konkrety, ciekawi mnie czy w obecnym stanie CD Projekt da radę dźwignąć taką grę i jej nie spierdolić. Akurat, że nie i będzie świetną grą to nie ma co się martwić bo dlc do cyberpunka pokazało, że nadal potrafią. Tylko Ciri - ani jej w książkach ani w grze nie da się po prostu lubić. Cytuj
Krzysztof93 1 350 Opublikowano piątek o 08:15 Opublikowano piątek o 08:15 Najlepszy moment trailera to końcówka i wyjście z lasu do wieśniaków i to piękne niebo . No i jak dziewoja wychodzi z lepianki w tym wianku (Midsommar vibe). Środek i akcja z potworem no ok. Wiadomo też, że sobie poczekamy długo albo i bardzo długo więc na spokojnie . Będzie jak z CP2077, że dopiero na kolejnych konsolach będzie się grało w ludzkich warunkach? No pewnie tak. Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano piątek o 08:17 Opublikowano piątek o 08:17 Chyba pierwszy wolałbym dostać w grze kreator postaci niż grać Ciri. Strasznie nudna baba no ale może ją wykierują trochę 1 Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano piątek o 08:18 Opublikowano piątek o 08:18 Ale marudzicie, najważniejsze, że CDP w końcu pokazało nowego Wiesśka, a że gramy Ciri? Dla mnie się podoba, już wystarczy Geralta i pora zostawić go w spokoju, a oddać nową historię świata nowym narybkom jak Ciri. Niemniej czekam. Pewnie już na tej generacji się nie doczekamy, ale miło bym się zaskoczył jakby dowieźli. Co do silnika UE5, może do tego czasu już ten silnik, będzie połatany i lepiej działał. Co jak co, ale Red Engine mieli dobry, tylko był bardzo trudny w obsłudze jak sami developerzy mówili. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 08:20 Opublikowano piątek o 08:20 (edytowane) 45 minut temu, puszkin napisał(a): Pytanie mam: na trailerze nasza Cirilla wypija eliksir. Czy to nie było tak, że wiedźmini mogli go pić bo przeszli mutacje po próbie traw, a Ciri nigdy nie została jej poddana? To jedna z pułapek i naginanie pewnego wiedźmińskiego kanonu, tak jak nagła utrata mocy. Z jednej strony wybór Ciri był niemal oczywisty jeżeli chcieli robić kontynuację, a z drugiej bądźmy szczerzy najlepsze co powstało w wiedźmińskim uniwersum to opowiadania a nie saga. To że tam nadal jest miejsce na kreatywne pisanie pokazał niedawno prawie 80 letni Sapkowski. Zapowiedź nowej trylogii też nieco co innego podsuwała mi na myśl. Powtarzam jeszcze raz, jestem bardzo rozczarowany że zdecydowali się na Ciri. Edytowane piątek o 08:21 przez Dalhi Cytuj
Lipa 520 Opublikowano piątek o 08:25 Opublikowano piątek o 08:25 Wchodzisz do tematu W4 - narzekanie - Bo baba, bo Ciri, bo mutacje, bo ma bliznę na mordzie a nie na dupie, bo to cd projekt, jak można im ufaćWchodzisz do tematu nowej gry ND - Baba, źle wygląda, kosmos, robociki, siusiak opadłNowy Onimusha? Meh, zaś to samo, drugi nioh, na co to komuPs5 pro? Złe Sony, brak napędu, wziąłem, bo liczyłem że będą napędy, że kupię za 300 zł, a nie za 1000 złFuck dla Sony, ale i tak lecę po każdą pierdołę jaką wydadzą, ale będę narzekał ile wlezieSkończcie marudzić, bo się odechciewa czytać tego wszystkiegoŚwięto graczy, kapitalne zapowiedzi, a tu już większość wydała wyroki, a później kupują i walą kapucyna korzystając z Photo Mode 2 1 1 Cytuj
Masamune 181 Opublikowano piątek o 08:38 Opublikowano piątek o 08:38 Lipa. Ciri to brzydactwo, w dodatku straciła swoje moce. Fani Sapkowskiego akceptują taki zabieg jako kanon? Ja fanem nie jestem ale pamiętając co dziewczyna wyprawiała w W3, to trochę naciągane, że w W4 zaliczyła taki downgrade. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano piątek o 08:38 Opublikowano piątek o 08:38 Dobrze, że najpierw obejrzałem zwiastun, a dopiero teraz czytam płacze, ja tam miałem ciary, szczególnie pod koniec. Trzeba przyznać, że te całe woke rozjebało was na atomy, nie mówię, że tego nie ma, ale doszło do takiego kuriozum, że teraz wszędzie będziecie szukać choćby ziarenka. 2 1 Cytuj
Pierre Deck 628 Opublikowano piątek o 08:39 Opublikowano piątek o 08:39 56 minut temu, GSPdibbler napisał(a): Modliłem się żebyśmy nie grali znowu baba. I chuj bombki strzelił. A co ma plec postaci do gry? Dla mnie postac musi byc dobrze napisana i tyle. A Ciri swietnie zostala poprowadzona w 3. Tutaj pewnie sporo dowiemy sie o przeszlosci jej i jej scezce. Dla mnie swietny wybor Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano piątek o 08:40 Opublikowano piątek o 08:40 Ja tam na trailerze nie widzę żadnego woke i odpukać. Trailer przedstawiający walkę Ciri z potworem i zero, powtarzam, zero polityki woke. A co będzie później to zobaczymy. Teraz można gdybać, ale nie sądze, że w CDP upadną na łeb z polityką woke ala nd. Cytuj
Lipa 520 Opublikowano piątek o 08:46 Opublikowano piątek o 08:46 Lipa. Ciri to brzydactwo, w dodatku straciła swoje moce. Fani Sapkowskiego akceptują taki zabieg jako kanon? Ja fanem nie jestem ale pamiętając co dziewczyna wyprawiała w W3, to trochę naciągane, że w W4 zaliczyła taki downgrade.Mój post odnosi się bardziej do samych narzekańNie ma zapowiedzi - ŹLESą zapowiedzi - ŹLEGra wychodzi - Analiza każdej kropki, byle się doj.ebać i zrobić (pipi)burzeGra nie wychodzi tylko przesuwają premierę, żeby dopracować produkt - ŹLEMożna się z czymś nie zgadzać, może się coś nie podobać, można mieć inne zdanie, ale to jest szukanie dziury w całym, przy każdej grze/premierze/zapowiedziTak jakby ktoś na siłę chciał Ci wmówić i obrzydzić to co lubisz.Przecież jakby ogłosili, że będzie znowu Geralt, to na 100% czytasz dziś - ODGRZEWANY KOTLET, ILE IDZIE JEDNO I TO SAMO, LICZYŁEM NA COŚ INNEGOND zapowiedziałoby U5 albo TLOU3 - ZAŚ?! TAKIE STUDIO A NIE POTRAFIĄ STWORZYĆ CZEGOŚ INNEGO, TYLKO ODCINAJĄ KUPONY?!Naprawdę - rocznik 2000+ i gracz to chyba najgorsze co przydarzyło się na tym świecie. 1 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 08:46 Opublikowano piątek o 08:46 Cudowny trailer. Ciri normalna zahartowana w bojach babka, chamy dalej chamami. Czekać tylko na sprzęt który udźwignie co dzieło, bo granie w wersje na XS/PS5 to będzie udręka. A odklejeńców od dopatrywania się woke w wyborze kobiecej postaci zapraszam do Tworek, Choroszczy albo gdzieś gdzie obowiązuje Szariat. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 08:47 Opublikowano piątek o 08:47 22 minuty temu, Lipa napisał(a): Ps5 pro? Nie z nami te numery Brunner, nie wciśniesz nam PS5 Pro jako super rzeczy na którą nie powinno się narzekać xd Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 08:48 Opublikowano piątek o 08:48 CO ciekawe nie podali platform, a w kuluarach już się mówiło, że to może być PC exclusive i później na PS6/Series coś. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano piątek o 08:48 Opublikowano piątek o 08:48 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Cudowny trailer. Ciri normalna zahartowana w bojach babka, chamy dalej chamami. Czekać tylko na sprzęt który udźwignie co dzieło, bo granie w wersje na XS/PS5 to będzie udręka. Obstawiam, że może być casus CP2077. Lepiej będzie kupić nowa konsolę do Wieśka i tyle. Cytuj
Lipa 520 Opublikowano piątek o 08:48 Opublikowano piątek o 08:48 Teraz, Bzduras napisał(a): Nie z nami te numery Brunner, nie wciśniesz nam PS5 Pro jako super rzeczy xd W życiu bym się nawet na to nie silił. Ale widziały gały co brały, a tu niektórzy myśleli, że dostaną komputer z nasa i może jednak przypadkowo w pudełku będzie napęd Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 08:49 Opublikowano piątek o 08:49 Teraz, Faka napisał(a): Obstawiam, że może być casus CB2077. Lepiej będzie kupić nowa konsolę do Wieśką i tyle. Innej opcji nie widzę. To i tak będzie pewnie przedział 2026/2027, więc albo nowa blacha albo nowy Xbox. Cytuj
mario10 547 Opublikowano piątek o 08:49 Opublikowano piątek o 08:49 Bardzo mi się podoba trailer. Ciri też mi się podoba więc spokojnie czekam te kilka lat na tego sztosa Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 08:51 Opublikowano piątek o 08:51 Jakbym był Redem, to bym nie wydawał tego na current geny, sprzedaży na Steam/GOG mogą być pewni, a jak nie chcą powtórzyć CP2077, na chuj się męczyć z Unrealem na konsolach i tracić czas. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano piątek o 08:52 Opublikowano piątek o 08:52 No, raczej już tego błędu nie popełnią. Przecież sony na jakiś czas zbanowało CP2077, po chuj powtarzać błędy młodości. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano piątek o 08:56 Opublikowano piątek o 08:56 47 minut temu, ginn napisał(a): Tworzenie swojego Wieśka gorsze? Dlaczego? Bo główni bohaterowie tej serii stworzeni są na podstawie już istniejących postaci, wpisanych w fabułę, lore, mających powiązania z innymi itd. Tworzenie swojego wieśka wymagałoby napisania takiej postaci od zera i wrzucenia jej jakoś sensownie do tego świata. Według mnie byłoby ciężko to zrobić 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi