Masamune 181 Opublikowano piątek o 08:57 Opublikowano piątek o 08:57 5 minutes ago, Lipa said: Mój post odnosi się bardziej do samych narzekań Nie ma zapowiedzi - ŹLE Są zapowiedzi - ŹLE Gra wychodzi - Analiza każdej kropki, byle się doj.ebać i zrobić (pipi)burze Gra nie wychodzi tylko przesuwają premierę, żeby dopracować produkt - ŹLE Można się z czymś nie zgadzać, może się coś nie podobać, można mieć inne zdanie, ale to jest szukanie dziury w całym, przy każdej grze/premierze/zapowiedzi Tak jakby ktoś na siłę chciał Ci wmówić i obrzydzić to co lubisz. Przecież jakby ogłosili, że będzie znowu Geralt, to na 100% czytasz dziś - ODGRZEWANY KOTLET, ILE IDZIE JEDNO I TO SAMO, LICZYŁEM NA COŚ INNEGO ND zapowiedziałoby U5 albo TLOU3 - ZAŚ?! TAKIE STUDIO A NIE POTRAFIĄ STWORZYĆ CZEGOŚ INNEGO, TYLKO ODCINAJĄ KUPONY?! Naprawdę - rocznik 2000+ i gracz to chyba najgorsze co przydarzyło się na tym świecie. Rozumiem Twój punkt widzenia, na pewno masz trochę racji, mój post bardziej odnosił się do całokształtu odczuć jakie mam po zobaczeniu tego co pokazali Słowo "lipa", którego użyłem to tylko przypadkowa zbieżność, nie żebym wywoływał Cię do tablicy Na razie Ciri zaprezentowała się jako podmieniony model Geralta z kobiecą twarzą. Największą innowacją jaką zobaczyłem był łańcuch pożyczony od Scorpiona, którym przygwoździła robala. Sam pomysł aby zrobić z niej główną bohaterkę imo bardzo spoko, mogłaby jednak mieć nieco ładniejszą buźkę, jak w W3. Cytuj
ginn 803 Opublikowano piątek o 08:58 Opublikowano piątek o 08:58 (edytowane) Obejrzałem trailer ponownie, tym razem na dużym ekranie w 4K i już nie mam potrzeby rozchodzenia. Są lekkie ciary i jaranko. Ciri dowiezie. Edytowane piątek o 09:01 przez ginn 2 Cytuj
oFi 2 491 Opublikowano piątek o 09:05 Opublikowano piątek o 09:05 Godzinę temu, Starh napisał(a): Ciri główna … kolejna żeńska bohaterska. Boję się trochę woke gowna. Z zespołu, który pracował na w3 też została garstka osób. Wydaje mi sie, że już takiej gry nie dostaniemy. Co do samego trailera to dupy nie urywał, trzeba czekać na gameplay - ale ten pewnie dopiero za rok, a sama gra 3-4 lata Muzyka - czuć napracowanko i ewolucję z trojki - ciareczki są. Ciri nie ma teleportow więc coś tu nie gra, do tego to picie eliksirów mocno kontrowersyjne. Do tego nie ufam u5, bo to silnik tak badziewnie skonstruowany ze trzeba sie ratować jakimiś technologiami fidelityx czy dlss. Rozumiem założenia korporacji, że wiecej jest specjalistów na rynku których można zatrudnić, bo wiele osób zna ten silnik, z drugiej autorski redowski silnik by bardzo dobrze wykreowany co widać jak oddali go w całości modderom. 1 Cytuj
Daddy 4 238 Opublikowano piątek o 09:08 Opublikowano piątek o 09:08 Ciri dla mnie spoko ale sam trailer średni, bez startu do W3 ale jaranko jest Co do wersji na XS i ps5 to teraz mogą sobie tak mówić że rozważają ale później przyjdzie wyliczenie dla +100mln konsol. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano piątek o 09:08 Opublikowano piątek o 09:08 1 minute ago, oFi said: Muzyka - czuć napracowanko i ewolucję z trojki - ciareczki są. Ciri nie ma teleportow więc coś tu nie gra, do tego to picie eliksirów mocno kontrowersyjne. Do tego nie ufam u5, bo to silnik tak badziewnie skonstruowany ze trzeba sie ratować jakimiś technologiami fidelityx czy dlss. Rozumiem założenia korporacji, że wiecej jest specjalistów na rynku których można zatrudnić, bo wiele osób zna ten silnik, z drugiej autorski redowski silnik by bardzo dobrze wykreowany co widać jak oddali go w całości modderom. Słyszałem ostatnio, że U5 jest chyba zbyt user - friendly, na tyle friendly, że wielu lachę kładzie na podstawową optymalizację, i później są narzekania. 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 09:12 Opublikowano piątek o 09:12 Gdzie słyszałeś tę rewelację? Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano piątek o 09:14 Opublikowano piątek o 09:14 Od programisty z lokalnego podwórka ksywka $F$igars Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 09:14 Opublikowano piątek o 09:14 31 minut temu, Lipa napisał(a): Naprawdę - rocznik 2000+ i gracz to chyba najgorsze co przydarzyło się na tym świecie. Bo wcale w tym temacie* nie odzywają się sami urodzeni przed 2000. 1 Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano piątek o 09:18 Opublikowano piątek o 09:18 Nie zadawać zbędnych pytań i oddać pieniążki za byle gówno? brzmi jak gość urodzony w 89 1 Cytuj
dee 8 816 Opublikowano piątek o 09:18 Opublikowano piątek o 09:18 Ciri po przejściu próby traw? Jeszcze jak, panie sidiprojekt Świetny trailer. Huk pękających dup inceli i mopsiarzy gamingu też zabawny. Wy głąby yebane, to wszystko logicznie wynika z dobrego zakończenia trójki, które jak widać zostało uznane kanonicznym. 1 1 Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano piątek o 09:19 Opublikowano piątek o 09:19 2 godziny temu, oFi napisał(a): Właśnie mialem tego mema wstawiać. Co to kurwa jest za monster po kuracji sterydowej Chyba wie na kim się wzorowali 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano piątek o 09:20 Opublikowano piątek o 09:20 Do do bohaterki, to człowiek niby wiedział, ale się łudził. Znowu lesba główną postacią CDP to mistrzowie obiecywania i nakręcania hype-u. Z chęcią zagram, tak z rok po premierze. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 09:21 Opublikowano piątek o 09:21 12 minut temu, Masamune napisał(a): Słyszałem ostatnio, że U5 jest chyba zbyt user - friendly, na tyle friendly, że wielu lachę kładzie na podstawową optymalizację, i później są narzekania. UE5 ma ficzery inhaus xD typu stuttering, zamykanie otwartych drzwi, brak zniszczalności otoczenia, beton itp. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano piątek o 09:22 Opublikowano piątek o 09:22 55 minut temu, Lipa napisał(a): Wchodzisz do tematu W4 - narzekanie - Bo baba, bo Ciri, bo mutacje, bo ma bliznę na mordzie a nie na dupie, bo to cd projekt, jak można im ufać Wchodzisz do tematu nowej gry ND - Baba, źle wygląda, kosmos, robociki, siusiak opadł Nowy Onimusha? Meh, zaś to samo, drugi nioh, na co to komu Ps5 pro? Złe Sony, brak napędu, wziąłem, bo liczyłem że będą napędy, że kupię za 300 zł, a nie za 1000 zł Fuck dla Sony, ale i tak lecę po każdą pierdołę jaką wydadzą, ale będę narzekał ile wlezie Skończcie marudzić, bo się odechciewa czytać tego wszystkiego Święto graczy, kapitalne zapowiedzi, a tu już większość wydała wyroki, a później kupują i walą kapucyna korzystając z Photo Mode Właśnie, dobrze im powiedziałeś! Gracze mają jednogłośnie cieszyć się ze wszystkiego, nawet z najgorszego chłamu i nie mają prawa krytykować niczego co im się nie podoba. Jebane, roszczeniowe, pozerskie zagrajmery 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano piątek o 09:23 Opublikowano piątek o 09:23 Chyba bardziej chodzi o to, że jak gracze widzą babę w kontekście innym niż roznegliżowany NPC to dostają małpiego rozumu. EVE uratowało to, że wygląda jak wirtualny k00rwiszon, co zdaje się mieć potężną moc nad umysłami graczy - tylko w temacie SB dowiesz się, że płaskie dialogi czy nieciekawa historia to zalety, bo nie odciągają uwagi od gameplayu. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano piątek o 09:25 Opublikowano piątek o 09:25 Brakuje baby ze stellar blade i tyle. Jeszcze baby z tej drugiej gry, tej ślepej. Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano piątek o 09:27 Opublikowano piątek o 09:27 Ciri? Strzał w dziesiątkę. Nabrała brutalności na trailerze i dobrze. Nie mogę się doczekać. Godzinę temu, Rooofie napisał(a): Jakby był generator to nikt by nie chciał grać babom, a to chyba przymus w dzisiejszym świecie gierkowych zaimkowiczów. tak, dokładnie we wszystkich grach, gra się babami Cytuj
Masamune 181 Opublikowano piątek o 09:31 Opublikowano piątek o 09:31 18 minutes ago, Figaro said: Gdzie słyszałeś tę rewelację? Jest na YT taki kanał Okiem Deva, lubię czasami posłuchać gościa. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano piątek o 09:51 Opublikowano piątek o 09:51 Czekam na Ciri z gołymi cyckami w wannie. Czekam i wiem, że się nie doczekam BO NIE WYPADA. Ale jak będą to gra mi się spodoba. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 09:54 Opublikowano piątek o 09:54 2 minuty temu, Sebas napisał(a): Czekam na Ciri z gołymi cyckami w wannie. Czekam i wiem, że się nie doczekam BO NIE WYPADA. Ale jak będą to gra mi się spodoba. Na PC będzie. 1 Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano piątek o 09:56 Opublikowano piątek o 09:56 Mody się nie liczą. Chodzi mi o podejście redow do Geralta a Ciri jako protagonistow. Cytuj
Jukka Sarasti 378 Opublikowano piątek o 09:56 Opublikowano piątek o 09:56 Jest jaranko, bo i CDP umie dla mnie mocno w gierki - tutaj jestem ciekaw jak zbalansują pod kątem rozgrywki to, jakim teoretycznie Ciri jest kozakiem z tym, że raczej gameplay nie może opierać się na tym, że teleportuje się co pół sekundy, sieka wszystkich przeciwników niczym Ryu i potem spala resztki nuklearną wersją Igni. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano piątek o 09:56 Opublikowano piątek o 09:56 3 godziny temu, oFi napisał(a): Znajdź 3 różnice między obrazkami. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 09:59 Opublikowano piątek o 09:59 2 minuty temu, Sebas napisał(a): Mody się nie liczą. Chodzi mi o podejście redow do Geralta a Ciri jako protagonistow. Hmm, w CP2077 było dobrze pod tym względem, no ale wiadomo, zawsze można to zmienić na gorsze. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano piątek o 10:13 Opublikowano piątek o 10:13 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jakbym był Redem, to bym nie wydawał tego na current geny, sprzedaży na Steam/GOG mogą być pewni, a jak nie chcą powtórzyć CP2077, na chuj się męczyć z Unrealem na konsolach i tracić czas. Myśle ze PC + następna generacja. Gra i tak pewnie nie wyjdzie przed 2027 roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi