Lipa 520 Opublikowano piątek o 10:17 Opublikowano piątek o 10:17 Właśnie, dobrze im powiedziałeś! Gracze mają jednogłośnie cieszyć się ze wszystkiego, nawet z najgorszego chłamu i nie mają prawa krytykować niczego co im się nie podoba. (pipi)ane, roszczeniowe, pozerskie zagrajmery Krytyka jest wskazana, ale tu już się szambo wylewa po ogłoszeniu Wiedźmina i 6 minutowego trailera bez gameplayuTylko ogłoszenie i jazda panowie - co by tu znaleźćRozumiem narzekać na gameplay właśnie, lokacje, historie, ale trzeba w to zagrać i ocenić, a nie po zobaczeniu 6 minutowego filmiku dopisywać historie.@PupcioJa akurat jestem z tych co nie kupuje raczej gier na premierę, nie biorę udziału w tym szale, żeby przejść i sprzedać z jak najmniejszą stratąNie kupuje konsoli bez napędu, licząc że zaraz się pojawi za 500 zł i mam pretensje do całego świata o toNie wydaje pieniędzy na coś, co nie sprawi mi przyjemności.A tu jest kupowane wszystko jak leci, analizy, ilości klatek, bo ten na ps5 fat ma 58, na PS5 slim 59, na pro 60 i wojnaRzadko tu się udzielam, raczej czytam, ale ostatnio drama za dramąA jako gracze sami sobie to robicie, ruchają was jak leci na wszystkim, a łykacie ile wlezieA ps5 pro to idealny przykład (i mówię tylko o tych co kupili, wiedzieli co kupują, a narzekają do oporu)OOO WYCHODZI PS5 PRO ZA 3500 ZŁ BEZ NAPĘDUNIE KUPIĘ, BO NAPĘD ~600 zł, podstawka ~150 zł, nie dam im zarobićA później małpi rozumek, SONY ZLE, NIE MA NAPĘDÓW, NA CO MI TA KONSOLA, NIE MA SPODZIEWANEJ JAKOŚCI ZA TE PIENIĘDZE (jakby ta cena była jakimś mocnym wyznacznikiem), porównywanie jaki komputer się złoży i czy będzie miał 2 fps więcej xddI JESZCZE PODSTAWKA TYLE?! NO NIE, TYLE TO NIE DAM 2 Cytuj
Wojtq 801 Opublikowano piątek o 10:19 Opublikowano piątek o 10:19 Szczerze to liczyłem jednak na edytor postaci i własnego Wiedźmina/wiedźminkę. Ale spoko,wierzę, że dostarczą solidną zabawę z mega klimatem. Czuć tę słowiańskość w zwiastunie. Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano piątek o 10:27 Opublikowano piątek o 10:27 2 godziny temu, ginn napisał(a): Tworzenie swojego Wieśka gorsze? Dlaczego? Bo chce wczuwe w postac, w cp było o wolałbym konkretną postać. Dla mnie swój wiedzmin to rozwodnienie fabuły 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano piątek o 10:35 Opublikowano piątek o 10:35 No z trzech opcji które były brane pod uwagę - Ciri, inny wiedźmin, kreator, Redzi wcale nie wybrali najłatwiejszej drogi. Ciri ma mega duży potencjał, ale jednocześnie mogą tutaj łatwo spaść z rowerka i zrobić coś co podzieli graczy albo spowoduje, że będzie tylko dobrze i z uwagi na bardzo dobre pozostałe elementy gry, dostaniemy 7/10. Skoro jednak już 9 lat temu wiedzieli, kto ma być bohaterem kolejnych części to wierzę, że mają na to solidnie rozpisany scenariusz. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano piątek o 10:44 Opublikowano piątek o 10:44 Akcje CDP spadaja wiec akcjonariusze ocenili, ze Ciri za brzydka. Ciekawe czy na podstawie tej z W4 tez zrobia sexlalke. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 10:49 Opublikowano piątek o 10:49 8 minut temu, ginn napisał(a): Skoro jednak już 9 lat temu wiedzieli, kto ma być bohaterem kolejnych części to wierzę, że mają na to solidnie rozpisany scenariusz. Może tylko trollują i tak naprawdę Yen I Geralt w piwnicy winiarni odtwarzają próbę traw, Ciri nosi zdaje się nowy medialion, zakłada szkołę rysia. Geralt szkoli małe bękarty, w między czasie Ciri dorabia na szlaku ale niestety w napaści wścieklizny macicy ginie od wideł wieśniaków drąc się do nich że "Bogów nie ma". Po prologu dostaniemy nowego protagonistę wyszkolonego na wiedźmina i gotowego do rozpisania nowej trylogii. Cytuj
agst 138 Opublikowano piątek o 10:50 Opublikowano piątek o 10:50 Chyba wolalbym prequel, a nie sequel z Ciri, no ale zobaczymy jak to im finalnie wyjdzie. Geralt pewnie się pojawi również, może nawet nim zagramy? Nie zdziwiło by mnie to. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano piątek o 10:53 Opublikowano piątek o 10:53 4 godziny temu, Homelander napisał(a): A Wy kurwa czytaliście książki? Ciri nie była za ładna w książkach. Nawet Yennefer nazywała ją brzydulą. Już serio we łbach wam się poprzestawiało Może i się poprzestawiało ale to że coś jest zgodne z kanonem książkowym nie znaczy że muszę klaskać uszami z radości na możliwość grania ziemniakiem w peruce zwłaszcza że w growym kanonie Ciri wyglądała w trójce spoko a tłumaczenie że podażanie wiedźminską droga ja zachartowalo nie tłumaczy mutacji w brzydkiego trasa. Szanujmy się panowie no chyba że ktoś nie wie czy woli kobiety czy facetow i cieszą go rozwiązania typu shemale to spoko jego sprawa ale ja mam dość paskudnych bohaterek wciskanych na siłę w zachodnich grach. 1 1 Cytuj
Basior 1 109 Opublikowano piątek o 10:54 Opublikowano piątek o 10:54 Jbc prequele, jeśli główne gry nie są spieprz'one. Czyli prequele Tlou i Gears chętnie 1 Cytuj
Chewie 176 Opublikowano piątek o 10:55 Opublikowano piątek o 10:55 Bądźmy szczerzy, każdy z iq powyżej temperatury pokojowej wie dlaczego protagonistką jest kobieta i dlaczego dowalili jej ryja jak jakiemuś orkowi. Mimo wszystko trzyma się to kupy fabularnie i jestem wstępnie zainteresowan. Trailerek ładny chociaż nie jest to poziom 3. 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano piątek o 11:01 Opublikowano piątek o 11:01 Ale weźcie sobie odpalcie ten trailer we właściwej jakości, bo w takiej Ciri wygląda normalnie. Memy, stopklatki i ocena na ich podstawie? Serio? 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano piątek o 11:13 Opublikowano piątek o 11:13 Aj ku.rwa, czyli zeby zagrac w te wiedzminy to jednak trzeba przeczytac caly ten fanfik dla kucowatych? Skoro w W3 Ciri wygladala inaczej niz w ksiazkach to znaczy, ze CDP przyjelo sobie pewna dowolnosc w wygladzie tej postaci. Dlaczego? Bo byl rok 2015, woke go.wno bylo jeszcze woke bobkiem i nikt nie czul sie obrazony w internecie ladna kobieta. Dlaczego Ciri w W4 wyglada tak a nie inaczej? Bo jest rok 2024, woke go.wno je.bie juz z kazdego zakamarka a niedawno w CDP powstal zwiazek zawodowy pod przewodnictwem transow. Wiec niestety mala szczepionka z A(bby)-Virus musiala byc. Niemniej nadal raczniej nie jest to przypadek krytyczny i nie wyglada to zle. Jednak ta decyzja nie ma absolutnie nic wspolnego z tym jak ta postac byla opisywana w ksiazce bo cdp ma na to po prostu wywalone. 3 Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano piątek o 11:14 Opublikowano piątek o 11:14 6 minut temu, Bzduras napisał(a): Ryj jak ork? Mkay Legancka kobita jak dla mnie. 1 2 Cytuj
Krzysztof93 1 350 Opublikowano piątek o 11:14 Opublikowano piątek o 11:14 Jest jakaś afera, że brzydka? A tam gadanie, ja bym ją dźgnął chętnie. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 11:18 Opublikowano piątek o 11:18 No ja też nie rozumiem o co tutaj chodzi, że niby jakiś babochłop czy inne woke. Gra zmieniła silnik, modele wyglądają na nim inaczej, a skoro to sequel do pierwotnej trylogii to siłą rzeczy dzieje się X lat po trójce. Nawet zagrajmerzy powinni być zaznajomieni z koncepcją starzenia się człowieka. Pytanie też, czy łapano za widły gdy z gry na grę zmieniał się Geralt, bo chyba sobie nie przypominam. 1 Cytuj
tedi007 644 Opublikowano piątek o 11:19 Opublikowano piątek o 11:19 Przy "oszpecaniu" dzisiejszych bohaterek w grach, to Ciri nie wygląda źle, normalnie, życie na szlaku pewnie trochę ją zniszczyło. W trailerze pada też słowo "córka" i to kilka razy a nie "osoba dziecięca" i pytań o zaimki, więc kolejny plus. "Dzisiejszy odbiorca" też będzie zadowolony, Ciri w książkach jest (bi) bardziej lesbijką, a jej kontakty seksualne z facetami wyglądały tak, że stary dzid traktował ją jak klacz rozpłodową, ale miał swoje problemy i nic z tego nie wyszło, czym wkurzał Ciri. Do premiery gry pewnie jeszcze ze 3 lat, ja tam dam szanse. Fakt, że ten trailer nie ma siły uderzeniowej tego z Wiedźmina 3 "Zabijam potwory", ale tragiczny też nie jest. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 11:20 Opublikowano piątek o 11:20 7 minut temu, Butt napisał(a): Legancka kobita jak dla mnie. Wygląda tak samo jak w trójce, tylko starsza i tu mamy CGI, a nie widzieliśmy gameplayu pff trójce, sorka 1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano piątek o 11:23 Opublikowano piątek o 11:23 28 minut temu, kudlaty88 napisał(a): ziemniakiem w peruce Nie od dzisiaj wiadomo, że nikt nie ma wyżej postawionych wymagań co do urody kobity jak GRACZE. Jak to jest ziemniak, to ja nie mam pytan. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano piątek o 11:25 Opublikowano piątek o 11:25 Nie powinna sobie zaczarować mordy i zostać wieczną nastolatką? 1 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 11:28 Opublikowano piątek o 11:28 To czarodziejki tak robiły, większość tych do których podwalali sobie gracze to jakieś stare próchna z nakładką "zdrowa kobita" którą sobie nałożyły magicznym mumbo jumbo Cytuj
Krzysztof93 1 350 Opublikowano piątek o 11:29 Opublikowano piątek o 11:29 To są moje klimaty, jest walenie mieczem, są potwory, jest las a jak jest las to i są grzyby Chciałbym żeby w nocy był przymus używania źródeł światła, dużo zabobonów z wioch gdzie psy dupami szczekają, bagna i listopadową porę roku gdzie wszystko jest obumarłe, brzydkie, szare. No i może walkę taką bardziej... aaa dobra nie ważne. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano piątek o 11:30 Opublikowano piątek o 11:30 Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 11:30 Opublikowano piątek o 11:30 Przecież jest AI, każdy może sobie wygenerować co chce i na to potem patrzeć, zamiast grać w gry. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano piątek o 11:54 Opublikowano piątek o 11:54 Jak można narzekać na Ciri jak ona by bez problemu rozjebała Geralta. Albo grałem w innego Wiedźmina 3. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi