SlimShady 3 434 Opublikowano piątek o 12:14 Opublikowano piątek o 12:14 A chcielibyście grać np. w jakimś spin offie królową Meve(nie mylić z Mevkiem). Piękna, mądra, waleczna. Jedyna jej wada, to że ma wyjebane zęby i sepleni. Cytuj
Chewie 176 Opublikowano piątek o 12:17 Opublikowano piątek o 12:17 59 minut temu, Bzduras napisał(a): Ryj jak ork? Mkay Jak widać z wiekiem poprzestawiały jej się kości i urosła szczęka ale spokojnie to pewnie te wiedźmińskie mutacje i wszystko da się wytłumaczyć w lore. 1 1 2 Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 12:21 Opublikowano piątek o 12:21 Chyba kopiesz zbyt głęboko, bo na tym co wrzuciłeś side-by-side to ja widzę tę samą postać, tylko starszą. No ale jeśli uważasz inaczej to pewnie wiesz co mówisz, ja się na antropologii czy innej szczękologii nie znam. Cytuj
Josh 4 773 Opublikowano piątek o 12:28 Opublikowano piątek o 12:28 Ciri w Wieśmaku 4 wygląda jakby ktoś jej pojebał zlecenie na utopca i koniecznie teraz musi porozmawiać z managerem osady 4 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano piątek o 12:31 Opublikowano piątek o 12:31 Mimo wszystko zaskoczenie, że Redzi tak wcześnie hajpują W4. Ale to dobrze, można sie tym nacieszyć, bo do premiery jeszcze daleka droga. Jaram się. 1 Cytuj
Chewie 176 Opublikowano piątek o 12:35 Opublikowano piątek o 12:35 8 minut temu, Bzduras napisał(a): Chyba kopiesz zbyt głęboko, bo na tym co wrzuciłeś side-by-side to ja widzę tę samą postać, tylko starszą. No ale jeśli uważasz inaczej to pewnie wiesz co mówisz, ja się na antropologii czy innej szczękologii nie znam. No właśnie tak nie do końca wygląda starzenie się ale mniejsza, zobaczymy jak będzie wyglądał finalny produkt. Patrząc na to co się dzieje z Bioware, rockstar, obsidian sytuacja CDPR wygląda podobnie co nie wróży dobrze. Może redzi zaskoczą i będą bardziej jak Larian a nie jak Bioware. Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano piątek o 12:46 Opublikowano piątek o 12:46 Ale ból dupy, bo się Ciri nie podoba i że w ogóle istnieje. Pięknie się czyta 4 Cytuj
Czokosz 119 Opublikowano piątek o 13:10 Opublikowano piątek o 13:10 W razie jakiejś totalnej katastrofy będzie można zafundować Ciri operacje plastyczną na Nexusie. Wygląda starzej, tak jakby z parę kilo jej przybyło tu i ówdzie, ale dalej wygląda ok jak dla mnie. Dziwi mnie, że już pokazali pierwszą zajawkę. Podobno z produkcją wystartowali dopiero w tym roku, więc mogli już chociaż zaczekać do tego Game Awards 2025. Sami na siebie narzucają presję czasową tym przedwczesnym zapowiadaniem kolejnej odsłony. Nakręcili tym trailerem i tera czekaj do 2027/2028 na premierę i pewnie kolejne parę miesięcy (w optymistycznym scenariuszu) aż połatają. Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano piątek o 13:20 Opublikowano piątek o 13:20 Może liczyli, że akcje im skoczą ale efekt odwrotny od zamierzonego. Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano piątek o 13:23 Opublikowano piątek o 13:23 Ludzie ponarzekają, pomarudzą, pokrytykują a koniec końców i tak kupią. Do premiery jeszcze w wuj czasu, trailer to niby "zamknięta" historyjka, więc Ciri finalnie może też inaczej wyglądać. Geralta będziemy mieć w rimejku jedynki, ciekawe jak on będzie wyglądał. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano piątek o 13:23 Opublikowano piątek o 13:23 36 minut temu, Kosmos napisał(a): Ale ból dupy, bo się Ciri nie podoba i że w ogóle istnieje. Pięknie się czyta No rzeczywiście, mam szczekać dupą ze szczęścia, że główną postacią jest Ciri, którą odechciewało mi się grać w W3. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 13:29 Opublikowano piątek o 13:29 (edytowane) Nad grą pracują od dawna, musieli mieć bardzo zaawansowane prototypy już w trakcie prac nad dodatkiem do CP2077. W tym roku już całe studio przy tym dłubie, co może zwiastować premierę za dwa, a może dwa i pół roku. Edytowane piątek o 13:29 przez Dalhi Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano piątek o 13:33 Opublikowano piątek o 13:33 2 minuty temu, Dalhi napisał(a): Nad grą pracują od dawna, musieli mieć bardzo zaawansowane prototypy już w trakcie prac nad dodatkiem do CP2077. W tym roku już całe studio przy tym dłubie, co może zwiastować premierę za dwa, a może dwa i pół roku. Robimy tę grę na PS3/X360, że w dwa lata mają się uwinąć? xD To już nie te czasy, premiera gdzieś 2028 pod koniec żywotu konsol, wyjdzie guano jak z Cyberpunkiem na PS4 a potem łatanie przez rok/dwa. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano piątek o 13:36 Opublikowano piątek o 13:36 11 minut temu, Rooofie napisał(a): No rzeczywiście, mam szczekać dupą ze szczęścia, że główną postacią jest Ciri, którą odechciewało mi się grać w W3. Ona tam była tylko dodatkiem, a i tak w końcówce była mocniejsza niż Geralt. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 13:39 Opublikowano piątek o 13:39 3 minuty temu, Rooofie napisał(a): Robimy tę grę na PS3/X360, że w dwa lata mają się uwinąć? xD 8 minut temu, Dalhi napisał(a): Nad grą pracują od dawna, musieli mieć bardzo zaawansowane prototypy już w trakcie prac nad dodatkiem do CP2077. Pełna produkcja gier zazwyczaj trwa trzy lata i oni są na tym etapie od roku. Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano piątek o 13:40 Opublikowano piątek o 13:40 16 minut temu, Rooofie napisał(a): No rzeczywiście, mam szczekać dupą ze szczęścia, że główną postacią jest Ciri, którą odechciewało mi się grać w W3. Nie będzie ci się chciało grać i dlatego piszesz już któryś post w tym temacie Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano piątek o 13:43 Opublikowano piątek o 13:43 5 godzin temu, Pierre Deck napisał(a): A co ma plec postaci do gry? Dla mnie postac musi byc dobrze napisana i tyle. A Ciri swietnie zostala poprowadzona w 3. Tutaj pewnie sporo dowiemy sie o przeszlosci jej i jej scezce. Dla mnie swietny wybor Mam już po prostu przesyt silnych, niezależnych kobiet w każdej kurwa większej grze. 1 Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano piątek o 13:46 Opublikowano piątek o 13:46 4 minuty temu, Kosmos napisał(a): Nie będzie ci się chciało grać i dlatego piszesz już któryś post w tym temacie Przeczytaj co napisałem. Ja z chęcią w to pogram ale ponarzekać już nie wolno? Aha ok. Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano piątek o 13:47 Opublikowano piątek o 13:47 Jak Sony nie rzucił siana by był to tytuł startowy na ps6 to nie czarujmy się, będzie to festiwal 25 fpsów do wielomiesięcznego łatania pełnym technicznych bubli. Czyli powtorka z CP77, który był dopiero grywalny na kolejną generację. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano piątek o 13:48 Opublikowano piątek o 13:48 (edytowane) Panie, w 2027 to już będzie nowy Xbox a PS6 zaraz za rogiem. Na obecne konsole raczej tego nie wydadzą. Edytowane piątek o 13:49 przez Dalhi Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano piątek o 13:49 Opublikowano piątek o 13:49 To nie może ukazać się na obecną generację. Już PS5/XSX zaczynają niedomagać, a tu trzeba jeszcze będzie na XSS tworzyć. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano piątek o 13:50 Opublikowano piątek o 13:50 Gierka jest na Unrealu, co nie? Pewnie wydadzą, tylko w 30fps i ustawieniach odpowiadających low z peceta, a na nowe konsole patchyk next gen i jako-tako to będzie śmigać. Cytuj
Qbon 369 Opublikowano piątek o 13:52 Opublikowano piątek o 13:52 Ja tam miałem ciary oglądając zwiastun nowej pełnoprawnej części jednej z moich ulubionych serii gier mimo tego, że do premiery jeszcze wiele lat i mimo tego, że Ciri wygląda nieco inaczej na co szczerze mówiąc mam wywalone, bo i tak nikt nie wie jak będzie wyglądała w normalnej grze i co jeszcze w jej wyglądzie pozmieniają. Geralt też wyglądał inaczej na pierwszych trailerach niż w finalnej grze. 1 1 Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano piątek o 13:58 Opublikowano piątek o 13:58 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): To nie może ukazać się na obecną generację. Już PS5/XSX zaczynają niedomagać, a tu trzeba jeszcze będzie na XSS tworzyć. I oleją taką pulę posiadaczy konsol? Nie ma szans, hajs musi się zgadzać. No chyba ze Sony rzuci w nich portfelem, ale sama idea gier startowych poszła gdzieś w pizdu w momencie kiedy to gierki usługi sprzedają konsole, więc nie wiem czy to w ich interesie. Jak chcemy to komfortowo ograć to albo pecet albo super duper edycja na nowych konsolach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi