ginn 803 Opublikowano sobota o 10:00 Opublikowano sobota o 10:00 Cytat Sebastian Kalemba, na pytanie czy Geralt pojawi się w czwartej części gry: „Jest tak ważny dla nas i dla Ciri, i na pewno pojawi się w grze. Nie mogę powiedzieć więcej, ale myślę, że obietnica jest wystarczająca. Wierzymy jednak, że ta podróż, ta nowa saga, ta nowa trylogia jest zdecydowanie dla niej”. 1 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano sobota o 10:26 Opublikowano sobota o 10:26 (edytowane) Mistrzu, to że będzie Geralt to wiemy, zdradził to dawno temu jego aktor głosowy, nie tego dotyczą moje posty. Kwestia jego udziału jest jasna, jest mentorem, mistrzem fechtunku. Pojawi się na 20 minut w prologu i cześć. Edytowane sobota o 10:27 przez Dalhi Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano sobota o 10:31 Opublikowano sobota o 10:31 Albo też będzie można nim kierować w retrospekcjach Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano sobota o 10:39 Opublikowano sobota o 10:39 W sumie ciąg dalszy zakończenia z trójki byłby dobry do prologu. Potem razem z Gerltem pokazanie jak zostaje wiedźminką i rusza w swoją drogę, po czym przeskok o xx lat do przodu i właściwa akcja gry. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano sobota o 10:40 Opublikowano sobota o 10:40 Może, oby nie poszli jednak przetartym szlakiem i nie zayebali go kijem golfowym Zresztą mleko się rozlało, wybrali co wybrali i chyba szkoda strzępić ryja. Bo z jednej strony człowiek wie że to będzie wyjątkowo wpipi bohaterka a z drugiej to jednak dostarczą dobrą grę, bo tyle potrafią nawet jeśli to nie jest to samo studio co zrobiło trylogię. Ba, to pewnie nawet w większości inna ekipa niż dowiozła CP 2077 z dodatkiem, tamci już w Bostonie siedzą. 1 Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano sobota o 10:58 Opublikowano sobota o 10:58 3 godziny temu, PiotrekP napisał(a): @Wredny ten trailer to jedno, jak z tym charakterem Geralta było w grze to każdy wie. Dawno przechodziłem, ale w sumie nie pamiętam jakichś gniewnych wybuchów i morderstw w afekcie Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano sobota o 11:14 Opublikowano sobota o 11:14 11 godzin temu, Wredny napisał(a): Tak sobie obejrzałem jeszcze parę razy i to, co się najbardziej rzuca w oczy to niestety kobieca natura protagonistki - roztrzęsiony, rozemocjonowany ton i gniewny wk#rw na końcu. Jakoś nie pasuje mi to do postaci Wiedźmina, do której nas gry przyzwyczaiły - zimnej, wyrachowanej, spokojnej, opanowanej - jak Geralt w pamiętnym trailerze "Killing Monsters", po którym nawet dziś mam ciarki. Będzie mi brakowało takiego stoickiego twardziela i tu w sumie upatruję największej wady w zmianie bohatera, bo niby jest to spoko i jak nie Ciri to kto, ale no baby mają okres i często są jędzowate, więc nici ze spokoju i opanowania Nie ma się co martwić o brak Geralta w max miesiąc po premierze jedzie mod zmieniający model cirila i bączka audio zrobiona przez AI zmieniająca dialogi w grze. A robienie dramy o wygląd cirila ma sens bo jak wokiszcza w cedepie zobaczyły płacze w necie to może któremuś zapaliła się lampka w głowie że jednak ludzie nie chcą grać transem i będzie wyglądać jak należy. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano sobota o 11:33 Opublikowano sobota o 11:33 1. fajnie, ze ciri a nie generator 2. wyglada swietnie wbrew opinii spermiarzy 3. gadacie (niektorzy) o woke a w cyberpunku mozna bylo normalnie ruchac prawie kogo sie chcialo niektorym to juz serio sie cos przestawilo w lbach 3 2 Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano sobota o 12:10 Opublikowano sobota o 12:10 58 minut temu, kudlaty88 napisał(a): A robienie dramy o wygląd cirila ma sens bo jak wokiszcza w cedepie zobaczyły płacze w necie to może któremuś zapaliła się lampka w głowie że jednak ludzie nie chcą grać transem i będzie wyglądać jak należy. Ale gdzie ona wygląda jak "trans"? Ja rozumiem, że to całe DEI od lat pchane wszędzie tak nam obrzydziło współczesne "dzieła" popkulturowe, że jesteśmy wyczuleni na najdrobniejsze wtręty, ale k#rwa bez przesady. Normalna, ładna, zgrabna babka i po raz kolejny podkreślam - to jest trailer CGI - w "A Night to Remember" Geralt też wyglądał, jak upośledzony kuzyn Frostiego, więc na podstawie cinematica, robionego przez zewnętrzną firmę nie ma sobie co wyrabiać opinii na temat wyglądu protagonistki. 2 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano sobota o 13:13 Opublikowano sobota o 13:13 Na tę chwilę Ciri to 45letnia mamuśka z powiększoną gębą, ale w sumie źle nie wygląda. Cytuj
Paolo de Vesir 9 217 Opublikowano sobota o 13:27 Opublikowano sobota o 13:27 Najważniejsze pytanie: jebanie czy nie jebanie u mnie jebanie Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano sobota o 13:49 Opublikowano sobota o 13:49 1 godzinę temu, Wredny napisał(a): Ale gdzie ona wygląda jak "trans"? Ja rozumiem, że to całe DEI od lat pchane wszędzie tak nam obrzydziło współczesne "dzieła" popkulturowe, że jesteśmy wyczuleni na najdrobniejsze wtręty, ale k#rwa bez przesady. Normalna, ładna, zgrabna babka i po raz kolejny podkreślam - to jest trailer CGI - w "A Night to Remember" Geralt też wyglądał, jak upośledzony kuzyn Frostiego, więc na podstawie cinematica, robionego przez zewnętrzną firmę nie ma sobie co wyrabiać opinii na temat wyglądu protagonistki. No kurfa dla mnie wygląda jak chłop i koniec może mam w otoczeniu za dużo ładnych kobiet i stąd taka reakcja ale zdania nie zmienię. A i wiem że trailer a model w grze to różne rzeczy ale mi nie pasuje i wolę marudzić wczesniej i popierać marudzenie i innych niż się wkorwiac w czasie gry. 1 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ölschmitz 1 543 Opublikowano sobota o 14:13 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano sobota o 14:13 23 minutes ago, kudlaty88 said: może mam w otoczeniu za dużo ładnych kobiet tak, tez mysle, ze o to moze chodzic 17 Cytuj
Paolo1986 793 Opublikowano sobota o 14:14 Opublikowano sobota o 14:14 47 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): Najważniejsze pytanie: jebanie czy nie jebanie u mnie jebanie Co kto lubi Cytuj
Figuś 21 248 Opublikowano sobota o 14:16 Autor Opublikowano sobota o 14:16 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przed W4 wyjdzie zapewne rimejk 1 na tą samą modłę co 4, więc nie będzie czasu tęsknić za Gerwaldem. Przecież już informowali ze rimejk dopiero po czwórce Trochę zaśmiałem xd 5 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano sobota o 14:34 Opublikowano sobota o 14:34 19 minut temu, Ölschmitz napisał(a): tak, tez mysle, ze o to moze chodzic Biorąc pod uwagę, że wszystkie znajdują się w jednej piwnicy klimat robi się coraz bardziej przerażający. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano sobota o 14:52 Opublikowano sobota o 14:52 17 minut temu, SlimShady napisał(a): Biorąc pod uwagę, że wszystkie znajdują się w jednej piwnicy klimat robi się coraz bardziej przerażający. Polecam film Heretyk Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano sobota o 14:54 Opublikowano sobota o 14:54 4 godziny temu, Dalhi napisał(a): Może, oby nie poszli jednak przetartym szlakiem i nie zayebali go kijem golfowym Chyba kilka razy było wspominane, że żaden wiedźmin nie zmarł we własnym łóżku, więc wcale bym się nie zdziwił, gdyby to tak poprowadzili. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano sobota o 14:57 Opublikowano sobota o 14:57 2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a): Chyba kilka razy było wspominane, że żaden wiedźmin nie zmarł we własnym łóżku, więc wcale bym się nie zdziwił, gdyby to tak poprowadzili. Zaraz się okaże, że jednak kanoniczne zakończenie było jakieś inne i Geralt zginął w trójce zajebany przez utopca. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano sobota o 15:03 Opublikowano sobota o 15:03 Zginął od zatrucia alkoholem na popijawie w Kaer Morhen z Lambertem i Eskelem. Reszta gry to były przedśmiertne zwidy. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano sobota o 15:16 Opublikowano sobota o 15:16 Godzinę temu, kudlaty88 napisał(a): dla mnie wygląda jak chłop i koniec może mam w otoczeniu za dużo ładnych kobiet i stąd taka reakcja Monty Python Cytuj
Josh 4 774 Opublikowano sobota o 18:07 Opublikowano sobota o 18:07 7 godzin temu, Dalhi napisał(a): Może, oby nie poszli jednak przetartym szlakiem i nie zayebali go kijem golfowym Geralt razem z Ciri będą uciekać przed zgrają utopców, po czym trafią do opuszczonej chatki w środku lasu, gdzie będzie czekać na nich zasadzka. Okaże się, że to wkurwiona grupka wieśniaków, która została zrobiona w bambuko na jednym ze zleceń przez Cirillęz zaczaiła się na nich z kosami i widłami. Po sprowadzeniu do parteru 10x silniejszego od nich oraz doświadczonego w wielu bojach Wiedźmina jeden ze wsioków wbije mu grabki między oczy zabijając na miejscu, a białowłosa niewiasta poprzysięgnie zemstę. Sorry za spoilery. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano sobota o 19:51 Opublikowano sobota o 19:51 1 hour ago, Josh said: Geralt razem z Ciri będą uciekać przed zgrają utopców, po czym trafią do opuszczonej chatki w środku lasu, gdzie będzie czekać na nich zasadzka. Okaże się, że to wkurwiona grupka wieśniaków, która została zrobiona w bambuko na jednym ze zleceń przez Cirillęz zaczaiła się na nich z kosami i widłami. Po sprowadzeniu do parteru 10x silniejszego od nich oraz doświadczonego w wielu bojach Wiedźmina jeden ze wsioków wbije mu grabki między oczy zabijając na miejscu, a białowłosa niewiasta poprzysięgnie zemstę. Sorry za spoilery. Rozumiem, że książek nie czytałeś i nie masz pojęcia jak zginął Geralt w Sadze? 1 Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano sobota o 19:52 Opublikowano sobota o 19:52 (edytowane) 1 minutę temu, Homelander napisał(a): Rozumiem, że książek nie czytałeś i nie masz pojęcia jak zginął Geralt w Sadze? Dyskusje o książkach przenieśmy na lubimyczytać pl. Tutaj porozmawiajmy o gierkach ok kolego? Edytowane sobota o 19:53 przez Rooofie Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano sobota o 19:54 Opublikowano sobota o 19:54 Just now, Rooofie said: Dyskusje o książkach przenieśmy na lubimyczytać pl. Tutaj porozmawiajmy o gierkach ok kolego? Tutaj się pierdoli głupoty bez absolutnej znajomości tematu co najwyżej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi