Krzysztof93 1 351 Opublikowano poniedziałek o 12:54 Opublikowano poniedziałek o 12:54 Jedyny problem jaki mam to budowanie hajpu na gierkę 5 lat przed premierą, bo już mnie szlag trafia od ilości Wiedźmina 4 w internecie, nienawidzę takiego marketingu. Pierdylion analiz, tekstów, zdjęć, porównań, bólu dupy, radości, łez, potu i krwi bo pokazali trailer. 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 12:56 Opublikowano poniedziałek o 12:56 Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Jedyny problem jaki mam to budowanie hajpu na gierkę 5 lat przed premierą, bo już mnie szlag trafia od ilości Wiedźmina 4 w internecie, nienawidzę takiego marketingu. Pierdylion analiz, tekstów, zdjęć, porównań, bólu dupy, radości, łez, potu i krwi bo pokazali trailer. A skąd info, że tym razem będziemy tak długo czekać? To nie GTA, które musieli pokazać, bo był leak, myślę, że gra wyjdzie w 2027. Cytuj
Josh 4 775 Opublikowano poniedziałek o 12:56 Opublikowano poniedziałek o 12:56 3 minuty temu, mcp napisał(a): Czy ta dyskusja z ostatnich stron tematu to ból du.py, bo nie ma Geralta? Czy chodzi o wygląd Ciri? Bo jeden i drugi powód jest równie absurdalny. - "Kurde, czemu oni cały czas gadają o tym woku, może dla odmiany porozmawiajmy o potencjalnych mechanikach w grze, w którą stronę Redzi pójdą z fabułą albo o minigierkach?" a few moments later... "- Ej, a pamiętacie tę dyskusję 40 stron temu o ryju Ciri?" Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano poniedziałek o 12:57 Opublikowano poniedziałek o 12:57 Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): A skąd info, że tym razem będziemy tak długo czekać? To nie GTA, które musieli pokazać, bo był leak, myślę, że gra wyjdzie w 2027. takie mam przeczucia minimum 5 lat gdy pojawi się wersja w miarę doprowadzona do ładu Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 13:00 Opublikowano poniedziałek o 13:00 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): takie mam przeczucia minimum 5 lat gdy pojawi się wersja w miarę doprowadzona do ładu No wiadomo tak wielkie gry to zawsze jest problem, czy zagrać na premierę, potem jeszcze raz, czy się wstrzymać i zagrać po roku, może dwóch, no cóż w wypadku W4 to pewnie mało kto będzie czekał na wersje 2.0, prócz @Mejm oczywiście . Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano poniedziałek o 13:04 Opublikowano poniedziałek o 13:04 Nim zagramy w W4 to będą już inne czasy inne konsole, pady, telewizory, karty graficzne itd. nie rozumiem tej podjarki. Kocham Wiedźmina ale widocznie jestem za mało romantyczny i uczuciowy żeby popuszczać teraz w spodenki. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 13:07 Opublikowano poniedziałek o 13:07 Teraz, Krzysztof93 napisał(a): Nim zagramy w W4 to będą już inne czasy inne konsole, pady, telewizory, karty graficzne itd. nie rozumiem tej podjarki. Kocham Wiedźmina ale widocznie jestem za mało romantyczny i uczuciowy żeby popuszczać teraz w spodenki. No być może za mało grałeś w Gwinta :). Ten wywiadzik zajebisty @jimmy sporo zdradza imo. Fajnie, że wracają kontrakty, Gwint, wybory, nie doczytałem nic o miejscu akcji, ale podejrzewam, że część się pokryje. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano poniedziałek o 13:18 Opublikowano poniedziałek o 13:18 Mnie bardziej od czwórki ciekawi jednak ten remake jedynki i jak tam to wszystko ogarną i co pozmieniają. 1 1 Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano poniedziałek o 13:29 Opublikowano poniedziałek o 13:29 Bez kitu, czekam bardziej na remake i słynne karty Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 13:30 Opublikowano poniedziałek o 13:30 12 minut temu, PiotrekP napisał(a): Mnie bardziej od czwórki ciekawi jednak ten remake jedynki i jak tam to wszystko ogarną i co pozmieniają. Obie gry będą bardzo podobne pod względem rozgrywki, wszak cała technologia, proces, ma być współdzielony. Ciekawe jak dużo czasu będzie dzieliło obie gry, bo zakładając, że to zespół od czwórki robi technologie, a remake ma jej tylko używać, a obie są w developmencie w innych zespołach, to logika wskazuje, że data wydania będzie blisko siebie, jedynka wiadomo będzie mniejszą grą. Ciekawe, jak te klocki połączą. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano poniedziałek o 13:34 Opublikowano poniedziałek o 13:34 Remake jedynki 20 lat po oryginalne to by było coś fajnego. Ale premiera w 2027 to chyba nierealna. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 13:36 Opublikowano poniedziałek o 13:36 2 minuty temu, PiotrekP napisał(a): Remake jedynki 20 lat po oryginalne to by było coś fajnego. Ale premiera w 2027 to chyba nierealna. Kto Ci ukradł marzenia . No, ale patrząc na Redów, to chyba kiepski biznes wydawać 2 Wieśki w np. 12 miesięcy, to jednak zbyt optymistyczne :). Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano poniedziałek o 13:50 Opublikowano poniedziałek o 13:50 Wracając do właściwego tematu, czy redzi czasem nie wspominali, że trylogia to zamknięty rozdział przygód Geralta w ich wykonaniu? Wiem, że nadzieja zawsze była, że siwowłosy wróci w kolejnej, choćby mniejszej rozmachem grze. Teraz twierdzą, że od początku wiedzieli, że Ciri będzie bohaterką po Geralcie. Były jakieś głosy o kreatorze i akcji w czasach kiedy wiedźminów było sporo, ale wychodzi że to wymysł fanów, jeśli faktycznie od początku stawiali na Ciri. Ale mówić to każdy teraz może. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano poniedziałek o 13:50 Opublikowano poniedziałek o 13:50 56 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Jedyny problem jaki mam to budowanie hajpu na gierkę 5 lat przed premierą, bo już mnie szlag trafia od ilości Wiedźmina 4 w internecie, nienawidzę takiego marketingu. Pierdylion analiz, tekstów, zdjęć, porównań, bólu dupy, radości, łez, potu i krwi bo pokazali trailer. Niestety nie uczą się na błędach i hajpują na maksa. W oficjalnym Gear Storze można już medalion Ciri kupować, bluzy W4 etc. Imo za wcześnie, ale to jest marketing, giełda i akcje muszą teraz rosnąć aż do premiery. Natomiast z tymi 5 latami to mocno przesadziłeś, ja obstawiam 2027, a w 2026 remake jedynki dla jeszcze większego podgrzania atmosfery. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano poniedziałek o 13:52 Opublikowano poniedziałek o 13:52 49 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A skąd info, że tym razem będziemy tak długo czekać? To nie GTA, które musieli pokazać, bo był leak, myślę, że gra wyjdzie w 2027. A 2027 to niby wcześnie? Jeszcze czekam na opis fabuły w której Ciri ma dość czegoś lub uznała, że osiągnęła już wszystko więc cofa się w czasie i przenosi na północ do Koviru lub Hengorfs gdzie będziemy spotykać młodego Geralta 1 Cytuj
GwynBleidd_79 114 Opublikowano poniedziałek o 13:54 Opublikowano poniedziałek o 13:54 13 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Kto Ci ukradł marzenia . No, ale patrząc na Redów, to chyba kiepski biznes wydawać 2 Wieśki w np. 12 miesięcy, to jednak zbyt optymistyczne :). Mam nadzieję że remake wyjdzie bardzo blisko W4. To byłby idealna alternatywa dla tych wszyskich krzykaczy że teraz musza grać babom w W4 Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano poniedziałek o 13:55 Opublikowano poniedziałek o 13:55 3 minuty temu, jimmy napisał(a): Natomiast z tymi 5 latami to mocno przesadziłeś, ja obstawiam 2027, a w 2026 remake jedynki dla jeszcze większego podgrzania atmosfery. życzę sobie i wam żeby było jak najszybciej ale pamiętajcie jak się robi gry w Środkowej Europie (KCD, CP2077, Stalker 2) one może mają premierę, są w pudełkach ale skończonymi to ja bym ich nie nazwał. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 13:58 Opublikowano poniedziałek o 13:58 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a): życzę sobie i wam żeby było jak najszybciej ale pamiętajcie jak się robi gry w Środkowej Europie (KCD, CP2077, Stalker 2) one może mają premierę, są w pudełkach ale skończonymi to ja bym ich nie nazwał. To są po prostu gry, gdzie masz 100x więcej zmiennych do ogarnięcia niż w np. grach japońskich, nic im nie odbierając. Cytuj
Krzysztof93 1 351 Opublikowano poniedziałek o 13:59 Opublikowano poniedziałek o 13:59 Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): To są po prostu gry, gdzie masz 100x więcej zmiennych do ogarnięcia niż w np. grach japońskich, nic im nie odbierając. nie umniejszam twórcom tylko no tak po prostu jest. przecież nie kłamie. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 14:00 Opublikowano poniedziałek o 14:00 1 minutę temu, Krzysztof93 napisał(a): nie umniejszam twórcom tylko no tak po prostu jest. przecież nie kłamie. No tak jest, chociaż akurat W3 jakimś cudem patrząc na skalę był mega dorobiony. 10 lat temu może inni ludzie byli :D. Cytuj
Czokosz 120 Opublikowano poniedziałek o 14:01 Opublikowano poniedziałek o 14:01 (edytowane) Cytat Natomiast z tymi 5 latami to mocno przesadziłeś, ja obstawiam 2027, a w 2026 remake jedynki dla jeszcze większego podgrzania atmosfery. Remake będzie po czwórce według wypowiedzi Kicińskiego: „Wracając do tematu premiery remake’u Wiedźmina: tak, ukaże się po Polarisie, co jest pochodną naszego myślenia na temat tego projektu” - wyjaśniał Kiciński. „Sądzę, że remake będzie w dużym stopniu bazował na technologii Polarisa, więc będzie powstawał po części równolegle. Gdy Polaris się ukaże, wszystkie elementy gry będą w finalnym stanie i będzie można użyć ich w remake’u”. Ja obstawiam premierę 4 jakoś pod koniec 2027 albo ewentualnie 2028 i remake pierwszego Wieśka rok póżniej. Edytowane poniedziałek o 14:01 przez Czokosz Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 14:02 Opublikowano poniedziałek o 14:02 1 minutę temu, Czokosz napisał(a): Remake będzie po czwórce według wypowiedzi Kicińskiego: „Wracając do tematu premiery remake’u Wiedźmina: tak, ukaże się po Polarisie, co jest pochodną naszego myślenia na temat tego projektu” - wyjaśniał Kiciński. „Sądzę, że remake będzie w dużym stopniu bazował na technologii Polarisa, więc będzie powstawał po części równolegle. Gdy Polaris się ukaże, wszystkie elementy gry będą w finalnym stanie i będzie można użyć ich w remake’u”. Ja obstawiam premierę 4 jakoś pod koniec 2027 albo ewentualnie 2028 i remake pierwszego Wieśka rok póżniej. 2 udane Wieśki w 12 miesięcy mogą zakończyć żywot wielu rodzin xD. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano poniedziałek o 14:06 Opublikowano poniedziałek o 14:06 Nieudane też mogą Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano poniedziałek o 14:32 Opublikowano poniedziałek o 14:32 25 minut temu, PiotrekP napisał(a): Nieudane też mogą Tak jak misja z helikopterem na radio w Vice City gdyby teraz wyszła Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano poniedziałek o 14:55 Opublikowano poniedziałek o 14:55 Obejrzałem pierwszy raz po polsku, na słuchawkach i na telewizorze. O bogowie, ależ ten trailer kipi klimatem i ogólną zajebistością. Co mi się rzuciło w oczy to to, że Ciri nie rzuca wiedźmińskich znaków tylko zwykłe czary jak czarodziejka. Zbiera żywioły jak uczyła ją Yennefer, a nie składa palce do znaków jak Geralt. Ciekawe, czy to oznacza, że bedzie można rozwijać Ciri do czarodziejki. Pewnie tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi