Skocz do zawartości

Wiedźmin 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, darkos napisał(a):

W dupę sobie wsadźcie ten trailer :facepalm: Niech gameplay pokażą. To nie Wiedźmin na PS4 tylko na PS5 albo Series X'a więc oczekiwania niech będą realne a nie zasłonięte filmikiem :/ 

Jak mają zrobić taki gameplay trailer jak przy W3 to niech go sobie w tyłki wsadzą.

Opublikowano
39 minut temu, SlimShady napisał(a):

Niech osiągną poziom tego fejka i mi wystarczy:

Oszustwo na poziomie pierwszych Watch Dogsów, nie przeszkodzilo jej to jednak w osiągnięciu gamingowego nieba. 

Geralt w 4

Spoiler

Screenshot_20241216_182307_Chrome.jpg

Opublikowano
10 minut temu, PiotrekP napisał(a):

Ciekawe jak rozwiążą kwestię Emhyra i reszty. Z góry narzucone, czy będzie można wybrać ich losy na początku.

W wywiadach wspominają, że każde z zakończeń jest respektowane, a, żeby coś takiego powiedzieć to chyba jedyna droga to albo kreator wyborów w grze/ albo import. 

Jednakże inna sprawa, że pewnie te rozwarstwione wyborami graczy wątki z trylogii Geralta będą bardzo oddalone i owiane mgłą, niedopowiedziane, ciężki temat, jak to ugryźć mają Redzi, by gracze nie byli "wściekli" :). 

Opublikowano

Ktoś w ogóle był w stanie coś takiego ogarnąć poza trylogią ME? Nie mówię tam o jakichś pierdołach jak z W1 do W2, czy tam Letho(chociaż to było znaczne i bardzo fajne) do wyboru w trójce, ale tak w pełnym zakresie.

Opublikowano
2 godziny temu, SlimShady napisał(a):

Niech osiągną poziom tego fejka i mi wystarczy:

Właśnie się dziwie że po tym i cyberpunku ktoś jeszcze się nabiera na te ich trailery :pawel:

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał(a):

Właśnie się dziwie że po tym i cyberpunku ktoś jeszcze się nabiera na te ich trailery :pawel:

Co prawda prawie po 10 latach i z drobną pomocą modderów, ale teraz Wiedźmin 3 wygląda lepiej niż na tym trailerze, więc nie kłamali :D

• beka z typa 1
Opublikowano
9 minut temu, tjery napisał(a):

Co prawda prawie po 10 latach i z drobną pomocą modderów, ale teraz Wiedźmin 3 wygląda lepiej niż na tym trailerze, więc nie kłamali :D

Nie no, lepiej to nie, żadne tekstury nie zastąpią animacji i ogólnego bogactwa grafiki z fake gameplay trailerów :D. 

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Nie no, lepiej to nie, żadne tekstury nie zastąpią animacji i ogólnego bogactwa grafiki z fake gameplay trailerów :D. 

No animacje i te wyreżyserowane scenki walki z trailera to wiadomo, ale od czasów 2015 roku doszedł full RT + mody i gra teraz na luzie wygląda lepiej niż na tym trailerze.

Opublikowano

Mnie najbardziej ciekawi czy nie będą przeginać z idealizowaniem kobiet w W4. Tj źli/podli/prymitywni mężczyźni vs dobre/szlachetne/inteligentne kobiety. CD Projekt coraz bardziej "lewy" się robi, więc jest ryzyko że tego typu "klimaty" mogą się pojawić. Oby nie.

• Plusik 1
  • beka z typa 3
Opublikowano
14 minut temu, Alastor84 napisał(a):

Mnie najbardziej ciekawi czy nie będą przeginać z idealizowaniem kobiet w W4. Tj źli/podli/prymitywni mężczyźni vs dobre/szlachetne/inteligentne kobiety. CD Projekt coraz bardziej "lewy" się robi, więc jest ryzyko że tego typu "klimaty" mogą się pojawić. Oby nie.

W Cyberpunku idealizowali kobiety? 

Opublikowano

Mam nadzieję tylko, ze będzie opcja ustawienia kamery jak w klasycznym W3. Nie przypadła mi do gustu ta modna kamera, gdzie bohater zasłania połowę ekranu, którą wprowadzili w patchu.

Opublikowano

Jeszcze nie grałem . A od czasów premiery W3 minęło trochę czasu. CD Projekt trochę się zmienił. Mam nadzieję że moje obawy są bezpodstawne. Chociaż z drugiej strony trochę nowych "lewicowych" ludzi tam pracuje.

Opublikowano
W dniu 16.12.2024 o 21:43, Alastor84 napisał(a):

Opisałeś sagę. Jesli czytałeś sagę to chyba pamiętasz że cała akcja kręciła się wokół Ciri oraz to o niej tak naprawdę jest pięcioksiąg i o loży czarodziejek. Mężczyźni to praktycznie byli ci źli ;) 

• beka z typa 1
Opublikowano
Godzinę temu, GwynBleidd_79 napisał(a):

Opisałeś sagę. Jesli czytałeś sagę to chyba pamiętasz że cała akcja kręciła się wokół Ciri oraz to o niej tak naprawdę jest pięcioksiąg i o loży czarodziejek. Mężczyźni to praktycznie byli ci źli ;) 

Sapkowski właśnie idealizuje kobiety. Typowo "lewicowe" myślenie. Zresztą nawet w jakimś wywiadzie wspomniał że kobiety są silniejsze psychicznie od mężczyzn. Wg mnie to bzdura. Różne są kobiety, tak samo mężczyźni. To tak jakby powiedzieć/napisać że każda kobieta jest piękna co jest oczywistą bzdurą.

Absolutnie nie przeszkadza mi jak w fabule danej książki/gry kobieta/kobiety są na pierwszym planie. Nie lubię jednak idealizowania danej płci/grupy społecznej itp.

• Plusik 1
  • beka z typa 2