Josh 4 924 Opublikowano czwartek o 17:11 Opublikowano czwartek o 17:11 Może do premiery Wiedźmina 4 jeszcze kilka takich dragonejdżów rozjebie sobie ryj, to szefowie z CDP ogarną, że obranie podobnego kierunku może niezbyt im pomóc przy sprzedaży gierki. Cytuj
Sebas 1 590 Opublikowano czwartek o 19:34 Opublikowano czwartek o 19:34 Wiadomo, że jak się zatrudni więcej bab do robienia gry to będzie więcej stękania jak im ciężko. Przecież one są jak dzieci, im bardziej sie czują wysluchane tym wiecej jest narzekania. Ciekawe czy dalej mają urlop na miesiączkę zagwarantowany. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano czwartek o 20:11 Opublikowano czwartek o 20:11 Moim zdaniem gorsi są mężczyźni którzy idealizują kobiety. A coś mi się wydaje że takich w CD Projekt Red nie brakuje. Niech jeszcze w W4 pojawią się teksty typu; "Gdyby kobiety rządziły światem to nie byłoby wojen/głodu itp". Pewnie większość tych "moralnych wojowników" sprzeciwiających się seksualizacji kobiet gapi się intensywnie na atrakcyjne kobiety. Z pewnością najważniejszy jest dla nich intelekt Cytuj
Homelander 2 317 Opublikowano czwartek o 20:37 Opublikowano czwartek o 20:37 To nie tak. Po prostu każdy patrzy na każdego i boi się odezwać z "niepopularną" opinią. Bo niewiadomo kto słucha, kto kogo podpierdoli i jakie będą konsekwencje z prawnymi włącznie. I potem chodzą wszyscy z politycznie poprawnymi frazesami. Do momentu w którym ktoś się odezwie, zostanie poparty przez kogoś innego. Potem jeszcze przez kogoś i jeszcze. I nagle okaże się, że poza jedną czy dwiema osobami wszyscy mają tego całego gówna dość. Uważam, że jesteśmy blisko masy krytycznej i za chwilę to wszystko walnie. Pytanie tylko, czy walnie na zasadzie, że ludzie przestaną się bać, czy walnie na zasadzie takiej, że wylewana będzie ta frustracja przemocą Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano czwartek o 20:45 Opublikowano czwartek o 20:45 (edytowane) Być może Pewnie jakaś (pytanie jak duża) część tak jak wspomniałeś boi się "wychylić". Część z pewnością ma lewicowe/lewackie przekonania. Czas pokaże jak będzie. Edytowane czwartek o 20:45 przez Alastor84 Cytuj
Homelander 2 317 Opublikowano czwartek o 21:08 Opublikowano czwartek o 21:08 To nie chodzi o lewicowe przekonania tylko zwykły, zdrowy rozsądek. Ja nigdy nie miałem prawicowych przekonań. Uważam, że sprawa aborcji to tylko i wyłącznie sprawa kobiety. Uważam, że pary jednopłciowe powinny móc zawierać związki małżeńskie. Uważam, że po sprawdzeniu (tak jak w przypadku par mieszanych) powinny mieć możliwość adopcji dziecka. I ogólnie uważam, że mieszanie się w sprawy innych ludzi, o ile nie robią nikomu krzywdy, jest niedopuszczalne. Problem jest zupełnie gdzie indziej. Pierwszy to taki, że obecne lewicowe odchyły chcą mieć możliwość permamentnych zmian u innych, którzy nie mogą za siebie decydować. Na przykład zmiany płci u nieletnich. Drugi jest taki, że nie rozumieją, że ich wolność kończy się tam, gdzie wchodzi w moją. Jak sobie nie życzę mówić nowomową wobec różowowłosego aktywisty to jest to moje prawo. Moja wolność. A jak on ją narusza to mam ją prawo aktywnie bronić. Indoktrynacja w stylu pompowania za "pomylenie zaimka" to zamach na moją wolność, bo pokazuje, że wolność słowa może być fizycznie zagrożona karą. Reasumując: ogromna większość ludzi, niezależnie od przekonań, charakteryzuje się zdrowym rozsądkiem i umiarem. Tylko, że tacy ludzie nie będą drzeć się po ulicach i innym w twarz, że też mają być rozsądni. Więc dla świętego spokoju wolą machnąć ręką i tyle. Do czasu. Aż się uleje 3 Cytuj
Badus 285 Opublikowano piątek o 11:04 Opublikowano piątek o 11:04 (edytowane) Przede wszystkim to Redzi do czasu posiadania jakiegokolwiek sensownego gameplayu do pokazania powinni siedzieć cicho z czymkolwiek co dotyczy tej gry, a i sam marketing oby był sensowniej skrojony niż Cyberpunka (czyt. bez obiecywania Mesjasza gamingu). Edytowane piątek o 21:00 przez Badus Cytuj
Dalhi 221 Opublikowano piątek o 13:39 Opublikowano piątek o 13:39 2 godziny temu, Badus napisał(a): sam marketing oby był sensowniej skrojony niż Cyberpunka (czyt. bez obiecywania Mesjasza gamingu). Będą musieli tak ze trzy razy obiecać mesjasza, o ile pierwszy tytuł poleci siłą marki tak dalej będą brnąć na zaciągniętym ręcznym. Trudno mi uwierzyć żeby wiedźma Ciri zaraz po wyjściu ze szkolenia z równouprawnienia w dziale HR będzie siłą napędową nowej serii. Cytuj
McDrive 3 118 Opublikowano piątek o 20:57 Opublikowano piątek o 20:57 Już następuje otwieranie oczu u ludzi którzy czekają na następną część. Jeszcze kilka wywiadów i nie daj Boże zwiastun z fałszywą rozgrywką i będzie jebanie jak nowy dragon age i czy asasyn Cytuj
SebaSan1981 3 656 Opublikowano piątek o 21:31 Opublikowano piątek o 21:31 Co do W4 to ani trochę się nie martwię o Ciri, fabułę, postaci, świat. O wiele za to bardziej dygam o technikalia, bo tu tradycyjnie dla gier od CDProject w pierwszych miesiącach jest dramat i patchowanie. Cytuj
Shankor 1 653 Opublikowano sobota o 11:34 Opublikowano sobota o 11:34 Robią na UE5, może ogarną najpopularniejszy silnik na świecie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi