KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 14:00 Opublikowano piątek o 14:00 W czym problem olać konsole day1? Larian dokładnie to zrobił i się udało. Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano piątek o 14:01 Opublikowano piątek o 14:01 Taka duża gra jako gra startowa systemu to też duże ryzyko bo musiałoby wszystko śmigać nienagannie. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić zadowolonych klientów z nową konsolą i grą, która co kawałek wali błędami albo nie da się jej skończyć z różnych względów. Cytuj
drozdu7 2 869 Opublikowano piątek o 14:02 Opublikowano piątek o 14:02 Ale to przecież pokazali tylko zmontowany cynematyk skąd pewność że sama gra będzie wyglądała nie wiadomo jak, że będziemy tu mieli jakiś przeskok graficzny. Cytuj
Krzysztof93 1 350 Opublikowano piątek o 14:06 Opublikowano piątek o 14:06 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Ale to przecież pokazali tylko zmontowany cynematyk skąd pewność że sama gra będzie wyglądała nie wiadomo jak, że będziemy tu mieli jakiś przeskok graficzny. w dzisiejszych czasach poziom W3 Next Gen to jest i tak już bardzo dużo a głupio by było zrobić grę brzydszą od poprzedniej dodajmy do tego wspaniałe UE5 i już wiadomo, że na PS5 to będę mógł sobie co najwyżej obejrzeć gameplay w aplikacji YT Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 14:06 Opublikowano piątek o 14:06 6 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ale to przecież pokazali tylko zmontowany cynematyk skąd pewność że sama gra będzie wyglądała nie wiadomo jak, że będziemy tu mieli jakiś przeskok graficzny. Mnie raczej chodziło o przecieki od devów Redów, ludzi na górze, sukcesu Lariana i porażki Cybera na pastgenach, że nie opłaca się pakować w release na konsole i PC razem dla akurat tej konkretnej gry, która ma tak gigantyczny rynek PC i myślę, że jest duża szansa, że będzie dokładnie odwrotnie jak w przypadku GTA VI, czyli tylko GOG/Steam/Epic day1. /// To tylko gdybanie i być może najpierw ukażą się nowe konsole itd. itp. nikt nie wie. Series S? Nie widzę tego, po traumie z Cyberkiem. Nie podali poza tym platform w cinematicu. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano piątek o 14:08 Opublikowano piątek o 14:08 A tutaj to antiwoke zesrańsko jest chyba najśmieszniejsze, bo to zesrańsko nad wyglądem postaci w cinematiku zrobionym przez zewnętrzną firmę Platige Image do gry, której produkcja wystartowała 2 tygodnie temu. Czaicie? Cinematic. Zrobiony przez Bagińskiego. Do gry której jeszcze długo nie będzie. Nasz kochany Dżosz zdąży jeszcze 4 razy płeć zmienić zanim my zobaczymy finalny wygląd Ciri. Kibicujmy Redom, bo to nasze oczko w głowie. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 14:11 Opublikowano piątek o 14:11 Co ciekawe też nie ma trailera na stronach Sony/ Xboxa itp. ani na razie żadnego powiązania z tymi brandami. Cytuj
łom 2 005 Opublikowano piątek o 14:13 Opublikowano piątek o 14:13 19 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a): To nie może ukazać się na obecną generację. Już PS5/XSX zaczynają niedomagać, a tu trzeba jeszcze będzie na XSS tworzyć. Wszystko zależy od daty premiery, jak to będzie 2027 albo później to myślę że X Series zostanie olany (właśnie przez Series S) i wyjdzie PC/PS5/Xbox Series 2 a jak jeszcze później to i PS5 odpuszczą. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 14:18 Opublikowano piątek o 14:18 Z drugiej jeśli jest jakaś gra która mogłaby skłonić graczy do przesiadki na nowy sprzęt to byłby to właśnie Wiedźmin. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 14:19 Opublikowano piątek o 14:19 Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Z drugiej jeśli jest jakaś gra która mogłaby skłonić graczy do przesiadki na nowy sprzęt to byłby to właśnie Wiedźmin. W tej firmie jedno co wiedzą, to, że trzeba olać starocie i nie patrzeć do tyłu. Dekalog. Do tej pory wiszą nad nimi tabelki zwrotów z PS4 i procesy sądowe xD. Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 14:22 Opublikowano piątek o 14:22 Zobaczymy ile będzie prawdy w słowach, że nauczyli się na przykładzie Cymbergaja. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano piątek o 14:23 Opublikowano piątek o 14:23 Tylko jaki interes mają twórcy by ludzie przesiadali się na nowe sprzęty? Nawet Sony czy MS na tym już specjalnie nie zależy, skoro zarabiają na grających na starych konsolach. Dlatego o ile będzie się tylko dało to wydadzą to na wszystko, choćby chodziło w 15 fpsach jak Cyberpunk na PS4 i Xboxie One. Najważniejsze to zarobić jak najwięcej, zwłaszcza że produkcja gier AAA swoje kosztuje. Wątpię by zrezygnowali z bazy kilkudziesięciu milionów posiadaczy Xboxów Series X/S i PS5. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano piątek o 14:30 Opublikowano piątek o 14:30 Pierwsza fota z mo-capu Ciri Cytuj
łom 2 005 Opublikowano piątek o 14:34 Opublikowano piątek o 14:34 Niby najważniejszy jest zarobek ale jeśli okaże się że wydanie na past-geny mocno przedłuży okres produkcji, nadszarpnie opinie tak jak to zrobił Cyberpunk a do tego da masę błędów które trzeba będzie załatać to myślę że mocno się zastanowią nad wydaniem day 1 na wszystko. Na ten moment nie potwierdzili platform i nie dali specjalnej edycji konsoli jak w przypadku CP2077 więc wszystko jeszcze mogą zrobić. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano piątek o 14:34 Opublikowano piątek o 14:34 Wygląda jak ropucha z serce z kamienia. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano piątek o 14:40 Opublikowano piątek o 14:40 Sapek idealnie się nadaje na protagonistę i do tego wiek i wygląd pasuje do większości forumka, co na pewno wpłynęłoby pozytywnie na integralność i immersję xD. Cytuj
czeskimaster 3 336 Opublikowano piątek o 15:14 Opublikowano piątek o 15:14 Tego kaszalota, i tak chyba nic nie przebije. 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano piątek o 15:24 Opublikowano piątek o 15:24 (edytowane) Małgorzata Mitręga (producentka wykonawcza) zdradziła, że wioska z trailera "Wiedźmina 4" leży na dalekiej północy tego uniwersum: Cytat Myślę, że na tym etapie nie powinniśmy podawać dokładnej lokalizacji. Trzymamy to jeszcze w tajemnicy. Ale tak, planujemy umożliwić graczom odkrywanie nowych krain i regionów świata. I mogę tylko powiedzieć, że jest kilka naprawdę epickich regionów do odnalezienia. ℹ IGN Edytowane piątek o 15:24 przez ginn Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano piątek o 15:29 Opublikowano piątek o 15:29 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a): Zobaczymy ile będzie prawdy w słowach, że nauczyli się na przykładzie Cymbergaja. Tyle co nic, bo od w2 przy każdej premierze to gadali i zawsze była skifa na premierę. Cytuj
Paolo de Vesir 9 216 Opublikowano piątek o 15:32 Opublikowano piątek o 15:32 17 minut temu, czeskimaster napisał(a): Tego kaszalota, i tak chyba nic nie przebije. To jest prowokacja. Może i lewaki mówią, że gracze nie widzieli kobiety na oczy, ale patrząc na ten screen wątpię czy widział ją kiedykolwiek grafik. Cytuj
Figuś 21 245 Opublikowano piątek o 15:40 Autor Opublikowano piątek o 15:40 jest z dublażem nie brałbym tego cinematica jako wykładni bo jeszcze wiele może się zmienić 1 Cytuj
Plackus 438 Opublikowano piątek o 15:44 Opublikowano piątek o 15:44 29 minut temu, czeskimaster napisał(a): Tego kaszalota, i tak chyba nic nie przebije. Ratchet ? Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano piątek o 16:31 Opublikowano piątek o 16:31 Zesrańsko o wygląd Ciri jest śmieszne w ch#j - obejrzyjcie sobie "Killing Monsters", "A Night to Remember", a później zagrajcie w W3 - trzy różne Geralty. CGI Trailer to nic innego jak ruchomy concept art - ani tej sytuacji pewnie nie będzie w grze właściwej, ani Ciri nie będzie dokładnie tak wyglądać (zresztą wygląda naprawdę nieźle i na pewno bliżej do Ciri z W3 niż Geralt z W3 miał do swoich poprzednich wcieleń). Zapominanie mocy itp to też nic nowego w gierkach - Kratos ostatnio chociażby - no chyba większego downgoradu postaci nie było w historii. Będzie przynajmniej miejsce na rozwój fajnych skillów w miarę postępów fabularnych. Jedyne, do czego bym się przyczepił (ale to też nie jestem pewien, czy słusznie - póki co miałem takie odczucie, możliwe że wynikające ze zbyt małej ilości próbek, na których mógłbym oprzeć coś solidniejszego) to ton, z jakim Ciri wypowiada ostatnią kwestię i ogólny wydźwięk tej sceny - walka silnej baby z patriarchatem (bo wiecie, zabobonni faceci, wysyłający dziewczynę na rzeź, choć ojciec najwyraźniej się zreflektował, bo wynajął Ciri, ale ten drugi to typowy wieśniak, no i morderca). Tak jak pisałem - może nadinterpretowuję, bo jestem już przewrażliwiony przez te wszystkie silne, pyskate baby w przemyśle rozrywkowym i nie ma w tym tak podłych intencji (bo sam pomysł na trailer fajny, początek sugeruje nam zamążpójście - to obmywanie, szaty, wianek - super sprawa), ale to się okaże, jak więcej materiałów będzie dostępnych. No i trailer z polskim dubbingiem dużo słabszy - brak synchronizacji ust z wypowiadanymi kwestiami, dziwnie nieczytelny bełkot przy zabijaniu maszkary (gdzie po angielsku było to niepokojąco przejmujące nawet), ale wiadomo, że Wiesiek to po polsku, bo to jedyna gra, w której nasza wersja jest tą jedyną słuszną. 4 Cytuj
benito82pl 202 Opublikowano piątek o 16:46 Opublikowano piątek o 16:46 Na końcu trailera głos gada o nowej sadze, czemu ja tam słyszę głos Olgierda? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi