darkos 4 339 Opublikowano poniedziałek o 15:50 Opublikowano poniedziałek o 15:50 W dupę sobie wsadźcie ten trailer Niech gameplay pokażą. To nie Wiedźmin na PS4 tylko na PS5 albo Series X'a więc oczekiwania niech będą realne a nie zasłonięte filmikiem Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano poniedziałek o 16:19 Opublikowano poniedziałek o 16:19 27 minut temu, darkos napisał(a): W dupę sobie wsadźcie ten trailer Niech gameplay pokażą. To nie Wiedźmin na PS4 tylko na PS5 albo Series X'a więc oczekiwania niech będą realne a nie zasłonięte filmikiem Jak mają zrobić taki gameplay trailer jak przy W3 to niech go sobie w tyłki wsadzą. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano poniedziałek o 16:52 Opublikowano poniedziałek o 16:52 Niech osiągną poziom tego fejka i mi wystarczy: Cytuj
Wredny 9 694 Opublikowano poniedziałek o 17:29 Opublikowano poniedziałek o 17:29 2 godziny temu, Homelander napisał(a): Co mi się rzuciło w oczy to to, że Ciri nie rzuca wiedźmińskich znaków tylko zwykłe czary jak czarodziejka. Przecież rzuciła Quen Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 17:30 Opublikowano poniedziałek o 17:30 39 minut temu, SlimShady napisał(a): Niech osiągną poziom tego fejka i mi wystarczy: Oszustwo na poziomie pierwszych Watch Dogsów, nie przeszkodzilo jej to jednak w osiągnięciu gamingowego nieba. Geralt w 4 Spoiler Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano poniedziałek o 18:03 Opublikowano poniedziałek o 18:03 Mam nadzieję że będziemy mieli wpływ na to jaką partię polityczno-spoleczną będziemy popierać (coś jak w w2). Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano poniedziałek o 18:49 Opublikowano poniedziałek o 18:49 Ciekawe jak rozwiążą kwestię Emhyra i reszty. Z góry narzucone, czy będzie można wybrać ich losy na początku. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano poniedziałek o 19:02 Opublikowano poniedziałek o 19:02 1 godzinę temu, Wredny napisał(a): Przecież rzuciła Quen Czego nie powinna, bo nie była w stanie się tego nauczyć przez cały etap treningu w KM, a teraz nagle umie Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 19:03 Opublikowano poniedziałek o 19:03 10 minut temu, PiotrekP napisał(a): Ciekawe jak rozwiążą kwestię Emhyra i reszty. Z góry narzucone, czy będzie można wybrać ich losy na początku. W wywiadach wspominają, że każde z zakończeń jest respektowane, a, żeby coś takiego powiedzieć to chyba jedyna droga to albo kreator wyborów w grze/ albo import. Jednakże inna sprawa, że pewnie te rozwarstwione wyborami graczy wątki z trylogii Geralta będą bardzo oddalone i owiane mgłą, niedopowiedziane, ciężki temat, jak to ugryźć mają Redzi, by gracze nie byli "wściekli" :). Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano poniedziałek o 19:09 Opublikowano poniedziałek o 19:09 Ktoś w ogóle był w stanie coś takiego ogarnąć poza trylogią ME? Nie mówię tam o jakichś pierdołach jak z W1 do W2, czy tam Letho(chociaż to było znaczne i bardzo fajne) do wyboru w trójce, ale tak w pełnym zakresie. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano poniedziałek o 19:14 Opublikowano poniedziałek o 19:14 Obejrzałem na oledzie tym razem. Ciareczki i czekanko jednak Cytuj
Pupcio 18 601 Opublikowano poniedziałek o 19:19 Opublikowano poniedziałek o 19:19 2 godziny temu, SlimShady napisał(a): Niech osiągną poziom tego fejka i mi wystarczy: Właśnie się dziwie że po tym i cyberpunku ktoś jeszcze się nabiera na te ich trailery Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano poniedziałek o 19:51 Opublikowano poniedziałek o 19:51 25 minut temu, Pupcio napisał(a): Właśnie się dziwie że po tym i cyberpunku ktoś jeszcze się nabiera na te ich trailery Co prawda prawie po 10 latach i z drobną pomocą modderów, ale teraz Wiedźmin 3 wygląda lepiej niż na tym trailerze, więc nie kłamali 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 20:01 Opublikowano poniedziałek o 20:01 9 minut temu, tjery napisał(a): Co prawda prawie po 10 latach i z drobną pomocą modderów, ale teraz Wiedźmin 3 wygląda lepiej niż na tym trailerze, więc nie kłamali Nie no, lepiej to nie, żadne tekstury nie zastąpią animacji i ogólnego bogactwa grafiki z fake gameplay trailerów :D. Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano poniedziałek o 20:06 Opublikowano poniedziałek o 20:06 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nie no, lepiej to nie, żadne tekstury nie zastąpią animacji i ogólnego bogactwa grafiki z fake gameplay trailerów :D. No animacje i te wyreżyserowane scenki walki z trailera to wiadomo, ale od czasów 2015 roku doszedł full RT + mody i gra teraz na luzie wygląda lepiej niż na tym trailerze. Cytuj
Alastor84 326 Opublikowano poniedziałek o 20:43 Opublikowano poniedziałek o 20:43 Mnie najbardziej ciekawi czy nie będą przeginać z idealizowaniem kobiet w W4. Tj źli/podli/prymitywni mężczyźni vs dobre/szlachetne/inteligentne kobiety. CD Projekt coraz bardziej "lewy" się robi, więc jest ryzyko że tego typu "klimaty" mogą się pojawić. Oby nie. 1 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano poniedziałek o 20:58 Opublikowano poniedziałek o 20:58 14 minut temu, Alastor84 napisał(a): Mnie najbardziej ciekawi czy nie będą przeginać z idealizowaniem kobiet w W4. Tj źli/podli/prymitywni mężczyźni vs dobre/szlachetne/inteligentne kobiety. CD Projekt coraz bardziej "lewy" się robi, więc jest ryzyko że tego typu "klimaty" mogą się pojawić. Oby nie. W Cyberpunku idealizowali kobiety? Cytuj
izon 1 005 Opublikowano poniedziałek o 21:14 Opublikowano poniedziałek o 21:14 Mam nadzieję tylko, ze będzie opcja ustawienia kamery jak w klasycznym W3. Nie przypadła mi do gustu ta modna kamera, gdzie bohater zasłania połowę ekranu, którą wprowadzili w patchu. Cytuj
Alastor84 326 Opublikowano poniedziałek o 21:16 Opublikowano poniedziałek o 21:16 Jeszcze nie grałem . A od czasów premiery W3 minęło trochę czasu. CD Projekt trochę się zmienił. Mam nadzieję że moje obawy są bezpodstawne. Chociaż z drugiej strony trochę nowych "lewicowych" ludzi tam pracuje. Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano wczoraj o 07:24 Opublikowano wczoraj o 07:24 Jak w Cyberpunku grałeś babą to musiała się rządzić i rozstawiać po kątach złych białych facetów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi