Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mafia II vs. Enslaved: Odyssey to the West

• Mafia II
    • Enslaved: Odyssey to the West
  2. 2. Batman: Arkham City vs. Dead Space

3. 3. Grand Theft Auto V vs. The Last of Us

• Grand Theft Auto V
    • The Last of Us
  4. 4. Call of Duty 4: Modern Warfare vs. Grand Theft Auto IV

• Call of Duty 4: Modern Warfare
    • Grand Theft Auto IV
  5. 5. BioShock vs. Metal Gear Rising: Revengeance

• BioShock
    • Metal Gear Rising: Revengeance
  6. 6. BioShock Infinite vs. Red Dead Redemption

• BioShock Infinite
    • Red Dead Redemption
  7. 7. Uncharted 2: Among Thieves vs. Deus Ex: Human Revolution

• Uncharted 2: Among Thieves
    • Deus Ex: Human Revolution
  8. 8. Dark Souls vs. Batman: Arkham Asylum

• Dark Souls
    • Batman: Arkham Asylum

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 01.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Niech zapadną decyzje. Parę gier wciąż ma w plebiscycie dwóch reprezentantów. Czy po tej rundzie będą mieli nadal?

Kilka tytanow zadrży w posadach!

Skrócona drabinka:

7gen5r.thumb.jpg.2d5dee76b87915f87a2e7f7f2cdfe525.jpg

Pełna drabina TUTAJ.

• Ponownie startuje 256 tytułów. To gry ponownie wybrane przez nas w trakcie dość sentymentalnego procesu, więc lista niekoniecznie zawiera najlepsze gry według powszechnego uznania. Może nawet zawierać mało udane gry o ile tylko ktoś je nominował. Bo to nasza lista, a nie lista koniecznie najlepszych.
  • Lista nie zawiera gier na konsole kieszonkowe. Te dostaną własny plebiscyt już za moment. Jeśli jakaś gra ukazała się zarówno na dużą konsolę oraz handhelda, to staraliśmy się zdecydować gdzie lepiej pasuje. Braliśmy pod uwagę datę premiery oraz platformę premierową, naturę gry oraz tradycyjny "chłopski rozum". Stąd takie gry jak np. Hotline Miami czy Shovel Knight pojawią się na liście handheldowej. Proszę o wyrozumiałość, bo nie zawsze to była łatwa decyzja, ale każdą starałem się jasno ogłaszać i byłem otwarty na konsultacje.
  • Domyślnie jest limit dwóch gier na cykl, ale oczywiście w paru wyjątkach zrobiliśmy ukłon w stronę najbardziej istotnych czy dyskusyjnych serii. Te najsilniej reprezentowane dostały po trzy sloty, bo dzięki usunięciu z listy gier handeldowych mogliśmy sobie pozwolić na ekstrawagancję.
  • Głosowanie oczywiście standardowo - kończy się w piątek (01.4.2022) o godzinie 23:59.
  • W przypadku remisu zliczane będą głosy Senior Memberów oraz Adminów. Wygrywa ta gra, która zbierze ich więcej.
  • W przypadku remisu również w powyższym aspekcie, zorganizowana zostanie Turbo Dogrywka trwająca około 12 godzin (zwykle kończąca się w sobotę w południe).
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Proszę nie zadawać pytań w rodzaju: "dlaczego nie ma gry xxx? dlaczego na liście są tylko dwa xxx, a trzy yyy?" Czas na takie dywagacje był w odpowiednim temacie i właśnie minął.

Tradycyjne gameplaye:

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beznadziejnie wlasnie. Wszystko sprasowane ze soba, nie mowiac juz o levelach wywolujacych autentyczne mdlosci jak cale Lost i te szkieletowe jaskinie z ciemnym grobowcem. W dwojce o wiele lepiej czul

• Najlepsze soulsy przegrywają z jakims batmanem?

• Oj tak, granie jako Batman fajne ale Catwoman to next level     

Opublikowano

Najlepsze soulsy przegrywają z jakims batmanem?:pawel:

Opublikowano

"Jakimś" :pawel: soulsy i tak za daleko zawędrowały biorąc pod uwagę że nie mają bloodborne w tytule :kekw:

Opublikowano

będziemy mieć the last of us i uncharted 2 w finale

piękny finał :banderas:

Opublikowano

Dark Souls ledwo przeszło z Batman Origins, więc AA powinno to bez trudu zaorać. 

Mam nadzieję, że Arkham City też sobie poradzi. Z Dead Space pamiętam już tylko jskieś strzelanie do przerośniętego odbytu w próżni, a Batman ma mocny twist i najlepszy system walki z wieloma pionkami jednocześnie.

Opublikowano
16 minut temu, Ludwes napisał:

będziemy mieć the last of us i uncharted 2 w finale

piękny finał :banderas:

Serio myślisz młody że jakaś podróba indiany jonesa wygra z rdr? Nie żartuj sobie, ludzie forum psxextreme.info mega znają się przecież na grach wideo 

Opublikowano
  • Autor

Póki co RDR musi najpierw przejść BioShocka Infinite, a walka jest zacięta (na tę chwilę 7:6).

Opublikowano

To pierwsze głosy ale jeżeli po kilkudziesięciu nadal będzie równo to kolejnej rundy czyli tego lepszego Bioshocka już nie przejdzie. Tak teoretyzuję

Opublikowano
  • Autor

No wiem. Pierwsze głosy często są mylące, bo im dalej w las, tym więcej każuali dochodzi do głosu. Z drugiej strony starcie nr 3 do tej pory imponujące :banderas:

Opublikowano
10 minut temu, Kmiot napisał:

Z drugiej strony starcie nr 3 do tej pory imponujące

Jeżeli nawet ciwa się nie wyłamał to wiedz, że coś się dzieje :pawel:

Opublikowano
  • Autor

Ciwa chyba ma podobne podejście co ja - "jebać GTA".

Poza Vice City (to już tylko moja opinia).

I ja to szanuję. 

Opublikowano

DS jeden głos z netoperkiem, potężny Miyazaki brodzi po kolana w siedmioklatkowym bagnie. Propsy za kuśtykającego Sifa z duszą, ale reszta do śmieci. "O pacz, tera będzie ciemno i nic nie widać, o a tera też nic nie widać i trzeba przejść przez most, o a tera nie da się komfortowo grać, nasi sekciarze powinni być zadowoleni".

Opublikowano
  • Autor

No pierwsze Dark Souls ciężko zniosło próbę czasu i sam z dobrej woli bym tam nie wrócił (ostatecznie w wersji remastered). Mam wrażenie, że to wciąż było takie "przecieranie szlaków", które w miarę bezkolizyjnie udało się przebrnąć dopiero przy okazji DS3.

I kompletnie nie dziwi mnie dominacja Batmana, bo ten był CZYMŚ.

Choć również przecierał szlaki dla AC :Coolface:

Opublikowano

Ebać GTA, Retarded, Infamous oraz Zelde ale w przypadku pary numer 3 wszystko zagrało, bo TLOU niezwykle sobie cenię.

Opublikowano
5 minut temu, Kmiot napisał:

Choć również przecierał szlaki dla AC :Coolface:

Oj tak, granie jako Batman fajne ale Catwoman to next level :banderas:

Opublikowano
51 minut temu, Pupcio napisał:

Serio myślisz młody że jakaś podróba indiany jonesa wygra z rdr? Nie żartuj sobie, ludzie forum psxextreme.info mega znają się przecież na grach wideo 

patrząc na to, że rdr idzie jak równy z równym z najgorszym bioshockiem (wiem, że to dopiero początek i zaraz wszystko się może zmienić), to mam przeczucie, że jak trafi na drejka, to będzie po ptokach

Opublikowano

Nie zagłosowałem na GTAV, ale co jest nie tak z tą gierką? Przecież to duża, dopracowana pozycja, która w dzień premiery robiła niesamowite wrażenie. Rozumiem, że chodzi ogólnie za jebanie R* za ostatnie akcje oraz GTA:O? 

Opublikowano

nie, po prostu nie lubię tej gry

i dlatego cieszę się, że dostaje taki wpierdol

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Mi np. przeszkadza ograniczenie możliwości wykonania misji na różne sposoby w GTA5, wszystko jest do przesady 'fabularyzowane' i trzeba robić dokładnie to co wymyślili twórcy, kiedyś (w GTA3 czy VC) tak tego nie czułem.