Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mafia II vs. Enslaved: Odyssey to the West

• Mafia II
    • Enslaved: Odyssey to the West
  2. 2. Batman: Arkham City vs. Dead Space

3. 3. Grand Theft Auto V vs. The Last of Us

• Grand Theft Auto V
    • The Last of Us
  4. 4. Call of Duty 4: Modern Warfare vs. Grand Theft Auto IV

• Call of Duty 4: Modern Warfare
    • Grand Theft Auto IV
  5. 5. BioShock vs. Metal Gear Rising: Revengeance

• BioShock
    • Metal Gear Rising: Revengeance
  6. 6. BioShock Infinite vs. Red Dead Redemption

• BioShock Infinite
    • Red Dead Redemption
  7. 7. Uncharted 2: Among Thieves vs. Deus Ex: Human Revolution

• Uncharted 2: Among Thieves
    • Deus Ex: Human Revolution
  8. 8. Dark Souls vs. Batman: Arkham Asylum

• Dark Souls
    • Batman: Arkham Asylum

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 01.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Ludwes napisał:

nie, po prostu nie lubię tej gry

i dlatego cieszę się, że dostaje taki wpierdol

A to co innego, rozumiem. Po prostu odebrałem to, jakby to był jakiś balas nie zasługujący na żadne głosy. 

Ja się cieszę z czarnego konia Enslaved (fakt w miarę sprzyja jej drabinka). Wg mnie mocno niedoceniona gierka, i chyb za mało osób ją sprawdziło. 

• Odpowiedzi 65
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Beznadziejnie wlasnie. Wszystko sprasowane ze soba, nie mowiac juz o levelach wywolujacych autentyczne mdlosci jak cale Lost i te szkieletowe jaskinie z ciemnym grobowcem. W dwojce o wiele lepiej czul

• Najlepsze soulsy przegrywają z jakims batmanem?

• Oj tak, granie jako Batman fajne ale Catwoman to next level     

Opublikowano
Godzinę temu, messer88 napisał:

Głosy na Infinite to chyba na złość dla Pupcia xd 

Wcale. W koncu jakas dobra gierka trafila do pary a nie te parujace kupy uncharted. Z przyjemnoscia teraz oddam glos na Infinite bo tego kustykajacego konia trzeba w koncu dobic.

Opublikowano

Ja grałem w demko :rayos: pewnie jakbym ogram fulla to poszedłby głos bo jestem dziwką na zniszczone obrośnięte zielenienią miasta :szopenhauer:

Opublikowano

Dark souls falszywy semimesjasz. Demonsy im wyszly ale w DS przekombinowali pare rzeczy. Glos pojdzie na uszatego bo przelamal ogolna opinie, ze gry o superbohaterach to sredniaki odcinajace kupony od filmow. Mimo, ze sam duzo zaj.ebal z Batman Begins.

Opublikowano
35 minut temu, Mejm napisał:

Dark souls falszywy semimesjasz. Demonsy im wyszly ale w DS przekombinowali pare rzeczy.

Co przekombinowali? Tam jest tak genialne rozplanowana mapa świata :banderas:

Opublikowano

Dlaczego? mgr mega kozak ale wad ma bez liku. Bioshock? Gra idealna :)

Opublikowano

od poczatku bylo wiadomo, ze pomimo tego, ze rising to super tytul, to z bioshockiem nie ma zadnych szans

Opublikowano

Szkoda MGR, ale na słabeusza nie trafiło. Obie z tej pary wpisałbym w panteon tak zwanych gierek żyćka. 

Opublikowano

No raczej, jest wielkie prawdopodobnienstwo ze w nastepnej rundzie Bioshock odpali Marstona 

Opublikowano

Nie no bez przesady, xm musiałby zrobić chyba ze 100 alterków :kekw:

Opublikowano
7 godzin temu, Shen napisał:

Co przekombinowali? Tam jest tak genialne rozplanowana mapa świata :banderas:

Beznadziejnie wlasnie. Wszystko sprasowane ze soba, nie mowiac juz o levelach wywolujacych autentyczne mdlosci jak cale Lost i te szkieletowe jaskinie z ciemnym grobowcem. W dwojce o wiele lepiej czulo sie eksploracje ale oczywiscie zaraz poleci "he he dwojka winda z zamkiem".

Co do reszty to dodali jakis z dopy skok, nie wiem na co to komu. Itemy same ladowaly w inwentory nawet jak sie zabilo wroga z kilometra. Demons to bylo fajne odejscie o tych wszystkich erpegow gdzie rycerzyk w full zbroi mogl plywac albo nosic miliard przedmiotow. Wiec miales udzwig, przekroczyles sory, lataj do stasha. Nikt nie skakal bo na ch.uj. A w DS? Infitnie magic item box xDDD Resident z dekade byl za to je.bany ale soulsiki nie nie nie, innowacja. Reszty mi sie juz nie chce pisac bo uszaty i tak juz wydymal te odslone.

Opublikowano

Co ten gość pierdoli, trzymajcie mnie.

Opublikowano
13 godzin temu, Mejm napisał:

Beznadziejnie wlasnie. Wszystko sprasowane ze soba, nie mowiac juz o levelach wywolujacych autentyczne mdlosci jak cale Lost i te szkieletowe jaskinie z ciemnym grobowcem. W dwojce o wiele lepiej czulo sie eksploracje ale oczywiscie zaraz poleci "he he dwojka winda z zamkiem".

Co do reszty to dodali jakis z dopy skok, nie wiem na co to komu. Itemy same ladowaly w inwentory nawet jak sie zabilo wroga z kilometra. Demons to bylo fajne odejscie o tych wszystkich erpegow gdzie rycerzyk w full zbroi mogl plywac albo nosic miliard przedmiotow. Wiec miales udzwig, przekroczyles sory, lataj do stasha. Nikt nie skakal bo na ch.uj. A w DS? Infitnie magic item box xDDD Resident z dekade byl za to je.bany ale soulsiki nie nie nie, innowacja. Reszty mi sie juz nie chce pisac bo uszaty i tak juz wydymal te odslone.

:notbad:

Opublikowano

nie ma co pisać o tej gierce, batman pokazał dominacje genetyczną i rozjebał gierke o biciu smoków i innych potworków w 15fpsach dla dzieci w wieku szkolnym :)

Opublikowano
W dniu 27.03.2022 o 11:09, balon napisał:

Nie zagłosowałem na GTAV, ale co jest nie tak z tą gierką? Przecież to duża, dopracowana pozycja, która w dzień premiery robiła niesamowite wrażenie. Rozumiem, że chodzi ogólnie za jebanie R* za ostatnie akcje oraz GTA:O? 

Guwno bez fabuły i klimatu, ot co. Do tego najgorszy gunplay i papierowa fizyka. Jest jeszcze tego sporo, ale ni chce mi sie wymieniać 

Opublikowano

Aha no faktycznie klimat LA, plaże, okoliczne lasy, góry, rzeki + dobre rapsy to guwno. To nie guwno, to mamut klimatu! 
No, a ta fabuła, gunplay, czy fizyka to i tak lepsza niż w większości gierek akcji na rynku. 
No ale pewno te 97 na MC to wsio za hajs. 

Żeby nie było tak słodko. Jebać GTA:O 

Opublikowano

kurde ja nawet jak się zgadzam z ofim to się z nim nie zgadzam. Co ten chłop pierdoli??

Opublikowano

Wszystkie wyniki po mojej myśli, oprócz ostatniej pary.:frog:

Co prawda sam zawahałem się na ułamek sekundy, bo pierwsze Arkham to był niesamowity sztos, ale jednak Dark Souls to jedna za najlepszych gier ever i zdecydowany szczyt serii - wszystko tam było lepsze od pierwowzoru (oprócz framerate'u w Blighttown:pawel:) i jak widzę ten stek bzdur, które Mejmowi wyszły z dupy na klawiaturę to aż się we mnie Faka gotuje.

Minusem mu yebnę dopiero jutro, bo wyczerpałem reakcje na plusiki dla tych, którzy wiedzą, co dobre.

Opublikowano

minusik od Pupcia rewolwerowca i roziego bez gustu tylko potwierdza mój feedback o tej gierce dla przedkszolaków :reggie:

Najlepsze jest to, że rockstar zrobił GTA gorsze od GTA IV, które już na premiere było takie 8+/10. Nawet tego nie brońcie, bo nie ma czego. Filmików z fizyką i ogólnym funem z rozgrywki na korzyść GTA IV nawet nie będę wrzucał, bo wszyscy je pamiętają na pamięć.

Moje predykcje (tak będzie, nie kłamie):

image.thumb.png.c5eea36ad0c06f8f88a17e5b00aaa5a9.png

PifpafMarston nie dojdzie do finału, ale pupcio może wierzyć w cuda :nosacz3:

6ai85q.gif

Opublikowano
16 godzin temu, Wredny napisał:

Wszystkie wyniki po mojej myśli, oprócz ostatniej pary.:frog:

Co prawda sam zawahałem się na ułamek sekundy, bo pierwsze Arkham to był niesamowity sztos, ale jednak Dark Souls to jedna za najlepszych gier ever i zdecydowany szczyt serii - wszystko tam było lepsze od pierwowzoru (oprócz framerate'u w Blighttown:pawel:) i jak widzę ten stek bzdur, które Mejmowi wyszły z dupy na klawiaturę to aż się we mnie Faka gotuje.

Minusem mu yebnę dopiero jutro, bo wyczerpałem reakcje na plusiki dla tych, którzy wiedzą, co dobre.

O, Wrednemu sie znowu wyrocznia gierkowa wlaczyla. "Szczyt serii" lamalalo xDD Argumenty? "Dam minusa".

Opublikowano

argumenty na tym forum xd

tutaj sa typy, ktorzy wejda do tematu wlasnie ukonczylem, pierdolna emotikonke "wtf" pod postem na kilka akapitow, bo czlowiek napisal, ze zmeczyla go gra, tylko po to, by po jakims czasie okazalo sie, ze ten sam typ przechodzi te gre kilka miesiecy :pawel: