smoo 2 256 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Pamiętacie taką wypasioną klasyczną szczelanke na PS1 Exhumed? No to w lutym wyszedł bardzo udany remaster tej gierki. Jest to kolejne udane odświeżenie klasycznych oldschoolowych FPS - po remasterze Blooda i Quake, pozycja obowiązkowa do ogrania i powrotu do czasów świetności singlowych FPSów. 1 Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 31 marca 2022 Opublikowano 31 marca 2022 Ta gra to jest top strzelanek z tamtych lat. Super klimat egiptu, eksploracji, powrót do wcześniej zaliczonych poziomów po zdobyciu nowych umiejętności, by odkryć ścieżki do nowych poziomów... Zajebistość. 2 Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 31 marca 2022 Autor Opublikowano 31 marca 2022 Oj tak, jeszcze Disruptora z PS1 mogliby odświeżyć. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 27 stycznia 2023 Opublikowano 27 stycznia 2023 Exhumedzik wjechał właśnie do Limiter Run. Grę można kupić w pudełkowej wersji na PS4 i na Switcha, jest też wersja PC 2 Cytuj
wodny1988 41 Opublikowano 9 marca 2023 Opublikowano 9 marca 2023 Skończyłem wczoraj na poziomie hard. No i było naprawdę hard. W pewnych momentach myślałem, że trzeba będzie zacząć od początku, ale zacisnąłem zęby i jakoś udało się przejść niektóre fragmenty gdzie życie i amunicja były na wyczerpaniu. Bez tych upgrade'ów dodających paski życia ani rusz. Przejście zajęło mi trochę ponad 6 godzin a licznik na Steam pokazuje 2 razy tyle. Niektóre fragmenty musiałem powtarzać X razy. Bardzo fajne połączenie strzelanki i metroidvanii. Elementy platformowe o dziwo całkiem przyjemne. Skojarzyły mi się z pierwszym Metroid Prime. Jak już dostajemy wyższy skok i możliwość latania to bohater potrafi naprawdę wiele. Zaciąłem się parę razy i musiałem skorzystać z poradnika. Również posiłkowałem się pomocą jeżeli chodzi o części nadajnika dzięki, któremu otrzymujemy dobre zakończenie. Trzech fragmentów nie umiałem za cholerę znaleźć. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi