Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mafia II vs. Dead Space

2. 2. The Last of Us vs. Grand Theft Auto IV

• The Last of Us
    • Grand Theft Auto IV
  3. 3. BioShock vs. Red Dead Redemption

4. 4. Uncharted 2: Among Thieves vs. Batman: Arkham Asylum

• Uncharted 2: Among Thieves
    • Batman: Arkham Asylum

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 08.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

W rdr zwykły npc ma więcej wyrazistości niż główna obsada w <wstaw swoją ulubioną gre>  :)

• Odpowiedzi 84
  • Wyświetleń 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co takiego złego jest w tej grze, że na każdym etapie plebiscytu ją dojeżdżasz?    Jako pierwsza udowodniła, że można zrobić rewelacyjną grę z superbohaterem w roli głównej. Zapoczątkowała z

• Trzeba przyznać, że chwilami było dość zaciekle, ale ostatecznie zwycięzcy są całkiem wyraźni i raczej bezdyskusyjni.   Dead Space zgodnie z przewidywaniami łatwo poradził sobie z Mafią 2

Opublikowano

Jak spoileruje się TLoU2 to można i RDR. Jechać z konikami, tak zostałem wychowany.

Opublikowano

Przecież ta gra ma 12 lat a jesteśmy podobno na forum dla zagrajmerów  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Przecież ta gra ma 12 lat a jesteśmy podobno na forum dla zagrajmerów  :)

Ja tam szanuję, że ktoś mógł nie ograć i zawsze staram się oznaczać potencjalny spoiler, bo każdy gra w swoim tempie.:lapka: 

Opublikowano

O nie paolo zmienia się w asexa :pechowiec: powiedzieć Ci kto jest origami killerem młody?:kekw:

Opublikowano

Na 6 miesiecy.

Opublikowano

Aż przecieki z E3 przestaną się pojawiać.

Opublikowano

Praktycznie każda z tych gier to topka żyćka :obama:

I nawet Mafia II, GTAIV i Batman AA to jedne z najlepszych gier, w jakie grałem.

Ale Bioshock, Dead Space, RDR, The Last of Us i Uncharted 2 to moje absolutne 10/10 i gry bez skazy :wub:

W następnej rundzie nie głosuję, bo te pary będą mi łamać serce (tak jak tutaj Bioshock vs RDR - głos poszedł jednak na Marstona).

Opublikowano

Ja uwielbiam dead spejsika ale pójdzie głos na tlou za najlepsze godziny w Multi na tamtej generacji :pechowiec:

Opublikowano
4 godziny temu, messer88 napisał:

To kto będzie ambasadorem xboxa przez te pół roku? 

Przecież Don wrócił. Mimo, że bez avatara i wspak, jest/był to zdecydowanie lepszy ambasador Xbox. Przynajmniej bez cofki do moszny i z jakimś tam dystansem. 

Opublikowano

jak U2 przejdzie to przegra z tym średniakiem więc przemyślcie swoj wybór jeszcze raz, bo gacek ma większe szanse niż drejk :pechowiec:

Opublikowano

Z tych wszystkich gier, to chyba Bioshock mnie najbardziej rozpierdolił.

2007 rok, u Pajgiego na chacie xbox 360 :banderas:

Te pierwsze godziny zwiedzania Rapture, to tego się z prawie niczym nie da porównać.

Kocham wszystkie części, nawet hejtowaną dwójkę, która nawiasem mówiąc ma przewspaniałe DLC.

Opublikowano
6 godzin temu, Labtec napisał:

GTAIV jak wyszło to było coś pięknego

To znaczy, że jak wyszło TLoU to było meh? No kaman.

Opublikowano

Rozumiem w pełni jaranko IV, ale przy tym umniejszanie TLoU, to nie tędy droga graczu.

Opublikowano
8 godzin temu, Masorz napisał:

Kocham wszystkie części, nawet hejtowaną dwójkę, która nawiasem mówiąc ma przewspaniałe DLC.

Nie wiem wlasnie co takiego jest w tym DLC. Znow na forumie masjanizm a jak skonczylem to po prostu kolejny raz gramy tatuskiem i jest jakis tam chyba twist na koncu ale chyba nie zczailem bo nic mnie ze zaskoczylo.

Opublikowano

>symulator noszenia drabiny

>Podczas 15 godzinnej gry nosimy ja z 5 razy po minucie

To gta iv można nazwać symulatorem randek z Romanem i pierdolenia przez telefon , a cała reszta to dodatek

Opublikowano

Batman wreszcie rozjebany i to jeszcze przez U2:banderas:

Opublikowano

Podczas ostatniego przejścia tlou robiłem ważne badania dla forum i całej ludzkości. Oto wyniki:

9 razy nosimy drabine

5 razy przesuwamy palete

4 razy ustawiamy deskę

4 razy odpalamy generator

3 razy podstawaimy śmietnik

Mam nadzieje że przyda się to przyszłemu pokoleniu zagrajmerów toczącemu beke z tlou :sonkassie: