Wredny 9 725 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 O kuźwa! Guybrush Threepwood powraca? To już ze 30 lat minęło, odkąd grałem w pierwszą część na Amidze. Ciekawe, jak dzisiaj przyjmie się takie p&c. Cytuj
balon 5 379 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 2 minuty temu, Wredny napisał: O kuźwa! Guybrush Threepwood powraca? To już ze 30 lat minęło, odkąd grałem w pierwszą część na Amidze. Ciekawe, jak dzisiaj przyjmie się takie p&c. No cały czas wychodzą takie gierki. Może trochę rzadziej i z mniejszą pompą, ale zawsze coś. Razem z kolegą @_Red_mamy tajny 2 osoby zakon p’n’c 1 Cytuj
Wredny 9 725 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 W sumie The Walking Dead od Telltale to dla mnie takia trochę zdauniona ewolucja tego gatunku - casualowa, pod dzisiejszych graczy, żeby nie trzeba było za dużo kombinować, ale trochę zajeżdża p&c właśnie. Z tych bardziej znanych marek, co do dziś wychodzą to chyba Broken Sword i Syberia kojarzę. Cytuj
balon 5 379 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 17 minut temu, Wredny napisał: W sumie The Walking Dead od Telltale to dla mnie takia trochę zdauniona ewolucja tego gatunku - casualowa, pod dzisiejszych graczy, żeby nie trzeba było za dużo kombinować, ale trochę zajeżdża p&c właśnie. Z tych bardziej znanych marek, co do dziś wychodzą to chyba Broken Sword i Syberia kojarzę. Walking to już walking sim. Są normalne pnc np Deponia, Journey Down itp. głównie tylko cyfrówki, mniej głośne jak kiedyś. Są też pnc nowej generacji czyli np Sherlocki, Agatha Christie, Raven, Silence, King Quest. Cytuj
Moldar 2 278 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Wspaniałe wieści, ależ bym przyjął jeszcze jakąś wersję na konsole the curse of monkey island. Cytuj
Szermac 2 859 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 9 godzin temu, Moldar napisał: ależ bym przyjął jeszcze jakąś wersję na konsole the curse of monkey island. oj tak byczq Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 12 maja 2022 Opublikowano 12 maja 2022 Superancko argh!Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Szermac 2 859 Opublikowano 28 czerwca 2022 Opublikowano 28 czerwca 2022 Ahhh jak słyszę ten main theme to jestem dzieckiem znowu xD Będzie grane, chociaż ta kreska na początku trochę meh, ale ujdzie ostatecznie. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 28 czerwca 2022 Opublikowano 28 czerwca 2022 No właśnie stylowa taka trochę jak te współczesne gówniane kreskówki Na pierwszy rzut oka idealnie zgrała się reakcja avatara Figusia prychającego na filmik z YT xd Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 29 czerwca 2022 Opublikowano 29 czerwca 2022 kreska taka sobie, ale muza i glos guybrusha od razu banan na ryju. jeszcze mogliby jedynke i dwojke te odswiezone wrzucic na switcha, bo trojka i czworka to i tak nie byly odswiezane wiec bez szans. chociaz ja akurat lubie wszystkie czesci, nawet czworke ktora troche byla zjechana chyba na premiere. Cytuj
Szermac 2 859 Opublikowano 29 czerwca 2022 Opublikowano 29 czerwca 2022 No głównie za przejście w 3D Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 Poza Gabriel Knight 3 chyba każda możliwa przygodowa była jebana za przejście w 3D i odejście od sterowania point&click. Czwórka była ok, automaty z grogiem były zabawne ale ze sterowaniem to odjechali coś pamiętam. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 bylo podobne do grim fandango, ktore od poczatku bylo mega hitem. inna sprawa, ze GF bylo lepsze niz MI4 (jak ktos nie gral to koniecznie sprawdzic). Cytuj
Szermac 2 859 Opublikowano 30 czerwca 2022 Opublikowano 30 czerwca 2022 oj tak byczku, Grim Fandango sztos. Śmiało można sprawdzać Remasterka na konsole. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Ale hicior, zaraz kupuje i dzisiaj nocka deep in the caribbean Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 19 września 2022 Autor Opublikowano 19 września 2022 Ja tylko się zastanawiam, czy wziąć na PC czy na Switcha. Sterowanie ponoć dobrze skrojone pod pada, do tego 60 FPS. 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 42 minuty temu, Bigby napisał: Ja tylko się zastanawiam, czy wziąć na PC czy na Switcha. Sterowanie ponoć dobrze skrojone pod pada, do tego 60 FPS. Ehh mam ten sam dylemat, 60fps na Switchu? Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 19 września 2022 Autor Opublikowano 19 września 2022 2 minuty temu, izon napisał: Ehh mam ten sam dylemat, 60fps na Switchu? Jednak wziąłem na PC gdzie mam pozostałe części serii. Tak, czytałem, że jest 60 FPS i nawet opcje graficzne na Switchu. Cytat I’m not far in (loving it though) and so far it’s very stable, some very minor hiccup (frame rate) has occurred once or twice I think Cytat 60 fps on the standard settings. There are some graphical settings in the menu you can turn on and mess with, but I haven't tried it yet. 1 Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 20 września 2022 Opublikowano 20 września 2022 10 godzin temu, Bigby napisał: Jednak wziąłem na PC gdzie mam pozostałe części serii. Tak, czytałem, że jest 60 FPS i nawet opcje graficzne na Switchu. Biorę na PC, na Switchu co raz bardziej brakuje mi SSD, a i chce poczuć ten oldschoolowy vibe:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi