Rotevil 121 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Gra dzieciństwa, nie mogę się doczekać nowej wersji a tak w ogóle to znacie jakieś komiksy, które mają podobny styl graficzny i styl do tych z Max Payne? Zatęskniłem się strasznie za tymi klimatami... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Fajno, fajno, ale jak Rockstar macza w tym paluchy to na miejscu tych co jeszcze nie kupili szybko zaopatrzyłbym się w oryginały, zanim usuną z dystrybucji i zostanie Max i Mona w wersji "plastuś style". Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 5 minut temu, Bzduras napisał: Fajno, fajno, ale jak Rockstar macza w tym paluchy to na miejscu tych co jeszcze nie kupili szybko zaopatrzyłbym się w oryginały, zanim usuną z dystrybucji i zostanie Max i Mona w wersji "plastuś style". szukałem wczorj fixmoda dla windy 10 po ukończeniu mp3 przed ogłoszeniem rimejków XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Figuś napisał: szukałem wczorj fixmoda dla windy 10 po ukończeniu mp3 przed ogłoszeniem rimejków XD No c00rwa typóweczka z ich strony A jak szukasz fixów pod nowe windy to ten jest spoko: https://community.pcgamingwiki.com/files/file/2325-max-payne-anthology-definitive-fixes/ do jedynki i do dwójki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Zayebiście, ale James McCaffrey musi powrócić jako Max, innej opcji nie przyjmuję do wiadomości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 55 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nie no, za(pipi)ista wiadomość. Mam jedynkę i dwójce z kolekcji klasyki. Max z głosem Radka Pazury to była mistrzowska gra. Pewnie sporo poczekamy, ale jeśli to ma być Remake na nową generację to spodziewam się fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Nie wiedziałem że tego potrzebuję ale właśnie mi to uświadomili. DAWAĆ TO JUŻ TERAZ! ...a potem niech się Rockstar/take2 dogada z Bungie i zrobią remake Oni... Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ja tam nie mam nic przeciwko remasterom i remakom, jeśli są dobrze zrobione. Jestem sentymentalnym człowiekiem, lubię wspominki i 'kiedyś to było', ale do większości gierek już nie dałbym rady wrócić przez archaizmy i aspekty wizualne. Tylko, żeby trochę lepiej je robili niż ostatnie remastery trylogii GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Z jednej strony bleee, kolejny rimejk, a z drugiej strony to Max Payne - mój jeden z pierwszych Verbatimków na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 To bedzie remaster. Chyba, ze r* sobie policzy pienionszki i wyjdzie im, ze lepie odje.bac to co z GTA trilogy bo gracze i tak poleca po preordery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Może by to nazywać po imieniu Remakiem ? A nie remasterem, nie podbijają tylko rozdziałki xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Mejm napisał: To bedzie remaster. To ma być remake od podstaw robiony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 >W oficjalnej notce piszą o remaku, >mejm twierdzi ze remaster 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 305 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Mejm jest starszy od r* i ich nie lubi to wie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Przykład Mafii pokazał, że można stworzyć fajnego remaka i nadać nową świeżość gierce. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Jak to jest na wczesnym etapie, to czuje, że przed tym R zdąży niechronologicznie wypuścić remaster trójki, później wjadą dwa rimejki i jak się dobrze przyjmie(bo trójka nie spełniła ich wysokich oczekiwań), to pewnie zielone światło na czwórkę, która będzie się działa na Alasce, tak jak pan grucha powiedział: https://www.ppe.pl/news/42768/max-payne-4-powstaje-mamy-pierwsze-artworki-i-informacje-o-grze.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 NAJLEPSZA GRA NA PC dostanie nowe szaty. Cudownie Jakby był remaster to by wydali na poprzednią generację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 305 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Ciekawe gdzie rimejk hirosków 3, niby taka perła która wygrała ranking the best of na forum psxextreme 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 3 minuty temu, SlimShady napisał: Jak to jest na wczesnym etapie, to czuje, że przed tym R zdąży niechronologicznie wypuścić remaster trójki, później wjadą dwa rimejki i jak się dobrze przyjmie(bo trójka nie spełniła ich wysokich oczekiwań), to pewnie zielone światło na czwórkę, która będzie się działa na Alasce, tak jak pan grucha powiedział: https://www.ppe.pl/news/42768/max-payne-4-powstaje-mamy-pierwsze-artworki-i-informacje-o-grze.html ta melepeta tak długo już tam pracuje, ja pierdole 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ciekawe gdzie rimejk hirosków 3, niby taka perła która wygrała ranking the best of na forum psxextreme hiroski nie potrzebują Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 1 minutę temu, Pupcio napisał: Ciekawe gdzie rimejk hirosków 3, niby taka perła która wygrała ranking the best of na forum psxextreme Za bardzo złożona gra, na odświeżenie + jest tak ponadczasowa, że nie trzeba odświeżać. Team włącz myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 305 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 7 minut temu, SlimShady napisał: Jak to jest na wczesnym etapie, to czuje, że przed tym R zdąży niechronologicznie wypuścić remaster trójki, później wjadą dwa rimejki i jak się dobrze przyjmie(bo trójka nie spełniła ich wysokich oczekiwań), to pewnie zielone światło na czwórkę, która będzie się działa na Alasce, tak jak pan grucha powiedział: https://www.ppe.pl/news/42768/max-payne-4-powstaje-mamy-pierwsze-artworki-i-informacje-o-grze.html Ale ten max 4 rozyebie jak powstaje już 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 w MP4 będziemy do ruskich strzelać na wiecu poparcia w berlinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 18 minut temu, Figuś napisał: To ma być remake od podstaw robiony Myslalem remake napisalem remaster. Je.bac te ku.rwa PRowo marketingowe nazewnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Capcom z RE2 pokazał jak można zrobić remake starej gierki. Fajnie by było jeśli te remake'i będą na podobnym poziomie. Ciekawi mnie tylko data premiery bo wg info ("Under the development agreement signed today") prace dopiero się rozpoczynają więc premiera po Alan Wake 2 (najwcześniej 2024)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Teraz, łom napisał: Capcom z RE2 pokazał jak można zrobić remake starej gierki. Fajnie by było jeśli te remake'i będą na podobnym poziomie. Ciekawi mnie tylko data premiery bo wg info ("Under the development agreement signed today") prace dopiero się rozpoczynają więc premiera po Alan Wake 2 (najwcześniej 2024)? a to wiadomo że za szybko gry nie zobaczymy, trochę też straszne że Remedy tyle srok za jeden ogon łapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi