Mejm 15 361 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Myszka i klawiatura na pewno pomagaja ale tutaj dla mnie problemem najwiekszym bylo wariowanie kamery przy zetknieciu z jakims obiektem np. podczas szczupaka w bok. Przeciwnicy tez zlewali sie z otoczeniem co nie pomagalo. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 nie zaznałem tego, ale wkurwiające było czasami przy last chance shot czy jak to sie tam kurwa nazywało XD nie miałeś szansy trafić przeciwnika bo szafka przeszkadzała Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Gorzej jak łapy maxa zaczynały wariować i nie chciały za nic w świecie obrócić się w strone przeciwnika xD Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Na dualshocku3 max3 to był symulator skacowanego alkoholika w Brazylii. Na M+K to był Kapitan Bomba na święcie dvpy. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 30 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Nie no Maksiu nie rozpierdalał całych kolumn i kamiennych piedestałów w ściany ale flow walk i latającego otoczenia od kul liczę na co najmniej tak soczysty z dwa razy jak było np w biurze w trójce. Dwójeczka na havocu też dawała ładny popis fizyki: 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 fizyka w dwójeczce to był taki cymesik, że pare razy przechodziłem maksia banderii A doopeczka Mony? Biegałem jedną ręką 1 2 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Ciekawe czy jedynka znowu z jego papą? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Na pewno będzie taka możliwość do odblokowania. Obstawiam że "główną twarzą" i głosem jak w oryginałach będzie James McCaffrey. Choć twarz Gibbsa w MP2 też mi pasowała 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 No jako jakaś nagroda za skończenie gry czemu nie ale najlepszy ryjec maxa to ten trójkowy Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Tak, ryjec z trójki najbardziej si ze wszystkich Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Potwierdzam, w 1 i 2 byl strasznym twarzowcem Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Dla mnie Sam Lake = Max Payne. 7 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 There's only one Ronaldo Max Payne. Spoiler 1 Cytuj
kiseki 791 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 4 godziny temu, Mejm napisał: There's only one Ronaldo Max Payne. Ukryj zawartość Pamiętam jak rozkminiałem czy mój 3DFx Voodoo 2 pociągnie taką fotorealistyczną grafikę. Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Jaram się niesamowicie na myśl o tym, że pogram w kultowego Maxa w odświeżonej odsłonie. Czekam na szczegóły i przede wszystkim na datę premiery. Cytuj
kotlet_schabowy 2 730 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, kiseki napisał: Pamiętam jak rozkminiałem czy mój 3DFx Voodoo 2 pociągnie taką fotorealistyczną grafikę. Te tekstury twarzy, szczegółowość modelu pistoletu na screenach przed premierą, faktura kurtki, no robiło to wrażenie. Ja miałem jakąś integrę przy Celeronie 433 i 64 MB RAM i jakimś cudem dało się grać, widocznie dobra optymalizacja była. Wspaniała gra. Info o remake'u jakoś mocno mi tętna nie przyspieszyło, ale jestem ciekaw, co z tego będzie. W sumie z punktu widzenia branży sytuacja, w której w każdej części gry ten sam bohater wygląda inaczej jest mocno nietypowa i nieco kuriozalna, ale Sam Lake na zawsze w sercu jako ten prawdziwy Max. Edytowane 8 kwietnia 2022 przez kotlet_schabowy Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 44 minuty temu, kotlet_schabowy napisał: Sam Lake na zawsze w sercu jako ten prawdziwy Max. Szkoda tylko że ma wyraz twarzy jakby kebs na ostrym wychodził grotą nestle Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 W MP1 wszyscy mieli takie bekowe ryje. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 11 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: W MP1 wszyscy mieli takie bekowe ryje. I już wtedy mnie to denerwowało Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Takie ryje bedziecie mieli jak ten remaster wyjdzie. Zaciśniecie mocno ząbki czując jak korporacyjny anus wciska się w Wasze ciało. A WY ZA TO PŁACICIE. Sorry, ale mam złe przeczucia po GTA i CC Po wszystkim zapraszam do Growego Szamo na płacze. 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Chłopaki jak to się c0rwa dzieje że chłopy w 2022 nie rozróżniają rimejku od remastera? To rzecz nr 1 nr2 rimejki robi studio które jeszcze nigdy nie wydało kasztana a nie absolwenci szkoły specjalnej z grove street games. Tyle lat niby siedzicie w tych gierkach a jesteście nieogary w chuy 5 1 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 1 minutę temu, Plugawy napisał: Takie ryje bedziecie mieli jak ten remaster wyjdzie. Następny, to będzie kompletny REMAKE robiony przez Remedy nie jakieś gówno studio od portów na smartfony. Fakt wydali ostatnio jakiś gówniany crossfier x chiński klon csa, ale nie zawracałbym sobie nim głowy. 1 minutę temu, Pupcio napisał: Chłopaki jak to się c0rwa dzieje że chłopy w 2022 nie rozróżniają rimejku od remastera? To rzecz nr 1 nr2 rimejki robi studio które jeszcze nigdy nie wydało kasztana a nie absolwenci szkoły specjalnej z grove street games. Tyle lat niby siedzicie w tych gierkach a jesteście nieogary w chuy Dzięki, w młodości siła jak widać Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Życie pokaze jaki to remake. Jak bedzie a la RE2 to cacy. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Opublikowano 9 kwietnia 2022 Godzinę temu, Plugawy napisał: Takie ryje bedziecie mieli jak ten remaster wyjdzie. Zaciśniecie mocno ząbki czując jak korporacyjny anus wciska się w Wasze ciało. A WY ZA TO PŁACICIE. Sorry, ale mam złe przeczucia po GTA i CC Po wszystkim zapraszam do Growego Szamo na płacze. To robią oryginalni twórcy, a nie jakieś gówno studio, ale jak nie podołają zadaniu, to po prostu tego nie kupię tak jak zrobiłem z GTA Trilogy. Wystarczy trzy dni poczekać i wiesz czy dali radę czy wyszła kupa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi