Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dead Space vs. The Last of Us

2. 2. Red Dead Redemption vs. Uncharted 2: Among Thieves

• Red Dead Redemption
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

DYMY!

Skrócona drabinka:

7gen7r.thumb.jpg.c7414330f9f0f37fe6acb2c4fd1eb8ff.jpg

Pełna drabinka TUTAJ.

• Ponownie startuje 256 tytułów. To gry ponownie wybrane przez nas w trakcie dość sentymentalnego procesu, więc lista niekoniecznie zawiera najlepsze gry według powszechnego uznania. Może nawet zawierać mało udane gry o ile tylko ktoś je nominował. Bo to nasza lista, a nie lista koniecznie najlepszych.
  • Domyślnie jest limit dwóch gier na cykl, ale oczywiście w paru wyjątkach zrobiliśmy ukłon w stronę najbardziej istotnych czy dyskusyjnych serii. Te najsilniej reprezentowane dostały po trzy sloty, bo dzięki usunięciu z listy gier handeldowych mogliśmy sobie pozwolić na ekstrawagancję.
  • Głosowanie oczywiście standardowo - kończy się w piątek (15.4.2022) o godzinie 23:59.
  • W przypadku remisu zliczane będą głosy Senior Memberów oraz Adminów. Wygrywa ta gra, która zbierze ich więcej.
  • W przypadku remisu również w powyższym aspekcie, zorganizowana zostanie Turbo Dogrywka trwająca około 12 godzin (zwykle kończąca się w sobotę w południe).
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Proszę nie zadawać pytań w rodzaju: "dlaczego nie ma gry xxx? dlaczego na liście są tylko dwa xxx, a trzy yyy?" Czas na takie dywagacje był w odpowiednim temacie i właśnie minął.

Gejmpleje:

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początek exy z Xa z mocnymi  multiplatformami, a gierki z PlayStation  z tymi słabszymi. Potem już losowo.  

• W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów psychika Pupcia tego nie zniesie

• Oddanie głosu na papkę pokroju Retarded przeczy idei samodzielnego myślenia. Sumienie oraz własna opinia użytkownika który popełnił taki wybór słusznie zostają poddane w wątpliwość co do tego czy aby

Opublikowano

Szkoda słów na was. Pojęcie o grach komputerowych jest wam obce :reggie:

Opublikowano

Pierwsze śliwki robaczywki, zaraz koniki przejdą z kłusa w galop i będzie jak Clint Eastwood powiedział.

Opublikowano

ja tam lubię kapiszona retarda, co poradzę :rayos:

Opublikowano

To wy tak na serio jednak z tym U2? :kekw: Jedna z najnudniejszych strzelanek w jakie w życiu grałem. Po sznurku od jednej fali wrogow do drugiej.

Opublikowano
4 minuty temu, Zwyrodnialec napisał:

Czemu nie da się podejrzeć kto na co głosował?

Ja dałem Dead Space i RDR, bardo dobrze się z tym czuję :)

Opublikowano

myśle se "trudny wybór, ale zagłosuje, w co grało mi się przyjemniej, co z tego że to będzie mniejszość według maniaków z forum",

Czyli odpowiednio The Last of Us oraz Uncharted 2. I widzę większość też tak wybrała.

Cholera, Naught zróbcie coś nowego!

Opublikowano

Uncharted? Moja ulubiona seria gierek.

Opublikowano

Ochrona unchartedowców przed linczem? I tak was znajdziemy, smoła i pierz już na was czekają  :)

Opublikowano

Zdecydowanie gorsza kara byloby zmuszenie do ponownego grania w rdr :)

Opublikowano
5 minut temu, messer88 napisał:

@Kmiot domagam się jawności głosowania 

Popieram. Chce zobaczyc kto wybrał kapiszony zamiast najlepsze gry o kowbojach.

Opublikowano

Duży dylemat miałem pomiędzy DS i TLOU. Tego drugiego najcześciej wskazuje jako najlepszą przygodę grową pod wieloma względami. DS z kolei bardziej trafia bezpośrednio w gusta łącząc pierwszego Obcego z The Thing Carpentera w sosie growym. Szkoda że fabuła nędzna bo pewnie bym do ostatniego dnia myślał nad wyborem. 

Druga para? No bitch, please. Bieganie od znacznika do znacznika żeby na przykład pozaganiać krowy na pastwisku? No wybór mógł być tylko inny. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Sprawdźcie teraz czy widać kto na co.

Opublikowano

Para nr 1 bez dylematu, para nr 2  dylemat. Jednak U2 zrobiło na mnie na premierę większe wrażenie jak RDR (tutaj IV zrobiła pierwszy efekt wow).

Opublikowano

Jakie bieganie? xD Jazda tym powolnym pier.dolonym wozem przez pol mapy sluchajac smutow.

Opublikowano

Gdyby cały RDR był Meksykiem, to może tak, ale jak Meksyku jest tylko trochę, no to jak tak walczyć z helikopterem, pociągiem i walącym się budynkiem.

Opublikowano

Zdrada balona i slima boli najbardziej. Pewnie tak się czują rodzice jak natoletnie dzieci krzyczą że Cię nienawidzą :nosacz2: 

Opublikowano

Zostało już tylko głosowanie przeciw crapom od noti dog, ehh. Kpina. 

Opublikowano

No i teraz mam problem bo muszę głosować między drejkiem bez animacji vs. kowboje dla dzieci :/

A tak gacek bylby pewniakiem w finale. 

Co te fpe to ja nawet nie.