Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dead Space vs. The Last of Us

2. 2. Red Dead Redemption vs. Uncharted 2: Among Thieves

• Red Dead Redemption
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
47 minut temu, messer88 napisał:

co to za utajnienie głosów? chce poznać każdego kapiszonowca drejkowca 

47 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Czemu nie da się podejrzeć kto na co głosował?

Musiałem zapomnieć kliknąć odpowiedniego ptaszka, ale widzę, ze już Pan Kwadrat naprawił za mnie.

Sorki.

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początek exy z Xa z mocnymi  multiplatformami, a gierki z PlayStation  z tymi słabszymi. Potem już losowo.  

• W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów psychika Pupcia tego nie zniesie

• Oddanie głosu na papkę pokroju Retarded przeczy idei samodzielnego myślenia. Sumienie oraz własna opinia użytkownika który popełnił taki wybór słusznie zostają poddane w wątpliwość co do tego czy aby

Opublikowano
47 minut temu, Mejm napisał:

gorsza kara byloby zmuszenie do ponownego grania w rdr :)

aby do Meksyku, a potem to jakoś się rozkręca.

Opublikowano

Po czym poznać casuala? Woli Meksyk od pierwszej połowy gry w rdr  :)

Opublikowano

Kurwa, gra w której pamięta się fabułę po 12 latach, wyraziste postaci, najlepszy open world i najlepszy western w grach tamtej generacji, graficzny, muzyczny, klimatyczny rozpierdol, zajebiste strzelanie, zadania, kontra kurwa bezpieczna gierka od Sony, w której oprócz sekcji z pociągiem, nic się nie pamięta.

Na co głosuje forum? Oczywiście na to drugie gówno :)

Opublikowano

No to co, koniki można już odprowadzić do stajni chyba.

@Rozi spierdalaj z tym minusem, bęcwale.

Opublikowano

Głosowanie na złość i przeciwko jakiejś grze? Takie rzeczy robią tylko kupujący romy za 200 złotych.

Opublikowano

Gówno mnie obchodzi twoje zdanie. Nie płakałem po konikach wtedy, nie będę płakać teraz.

Opublikowano

Bzduras już nigdy nie obrażę dmc jak zmienisz głos!

Opublikowano

Bzduras nadal nie może się pogodzić z tym, że seria DMC jest słaba i odpadła w przedbiegach :/

Opublikowano
  • Autor

W tym tygodniu Pupciowi przybędzie kilka lat od stresu.

:Coolface:

Opublikowano

W sumie warto było zagłosować na Unczarted dla tego lamentu :fsg: Wincyj płaczu, wincyj łez, wincyj!

Opublikowano

W przypadku DMC to wiadomo, że głosują tylko ci co potrafią w to grać, a nie ledwo zaliczać misje z oceną D, wtedy nie ma żadnej satysfakcji. 

Opublikowano

Rozi jak zwykle w szale macicy - nowe, nie znałem :dunno:
Ja zagłosowałem na RDR (i TLoU), ale miałem nie lada dylemat, bo akurat każdą z postaci czy wręcz każdą genialnie odegraną scenkę przerywnikową z Uncharted 2 pamiętam do dzisiaj (platyna wbita 9. listopada 2010 i od tej pory nie grane), więc generalizowanie i pyerdolenie, że nic się nie pamięta to tylko fanboj Rockstar, który nie może przeboleć porażki RDR, może uskuteczniać.
Wszystkie 4 gry z tego zestawienia to absolutne wyżyny nie tylko siódmej generacji, ale gamingu w ogóle - wszystkie 4 są w moim Top 10 życia i wygrana każdej z nich będzie jak najbardziej zasłużona.

Opublikowano

Devil May Cry? No dobrze, że wyszła ta część nie dla japońskich zboczeńców, bo ta seria przepadłaby w czeluściach gamingu.

Opublikowano

nie zmieniajcie się, gracze :)

Opublikowano
23 minuty temu, Rozi napisał:

(...) kontra kurwa bezpieczna gierka od Sony

co to znaczy bezpieczna?

Uncharted  2 jako gierka miała świetną grafikę wywołującą efekt wow (RDR nie był to pokaz możliwości konsoi), przyjemny, szybki gameplay (RDR wolne i przegadane), zajebisty dubbing z Boberkiem. Pewnie że obie gry to 9/10, ale Uncharted 2 jest przyjemniejsze i dostało ode mnie 9,1/10, a RDR 9/10. Ale w swoim top 10 PS3 posiadam obie te gry w pudełku.

A i Uncharted 2 to ex, a RDR multi. I mimo tego, że w U2 grało mniej graczy, to tytuł i tak wygrywa. Po prostu jest to zajebista gra :)

Opublikowano

"RDR wolne i przegadane" :kekw: Tylko jak ktoś nie rozumie gatunku westernu, może tak napisać. Ale to forum już dawno udowodniło, że nie ma gustu :)

Opublikowano

Nie wiedziałem, że kombojowcy to gorsza sekta od soulsiarzy. Człowiek całe życie uczy się czegoś nowego.

Opublikowano

Cowboye i symulator noszenia drabiny, to jedyny prawidłowy wybór (z całym szacunkiem dla Isaca i kapiszonów)

Opublikowano

Halo przecież nic nie piszemy :nosacz2:

Rozi się nie liczy bo on zawsze wyzywa ludzi jak nie podoba im się gra która jemu się podoba :kekw:

Opublikowano

Dobra, niech będzie, że w każdej społeczności statystycznie przynajmniej jeden będzie specjalny, odwołuję.

Opublikowano

Szkalowanie dmc przez kombojowcow? No nie dziwi jesli ich szczytem refleksu jest proba przepchniecia wozu z weglem przez framuge dwrzi.

Opublikowano

Nie rozumiecie gatunku western. Szkoda, że kapiszony są jako oponent, bo zmieniłbym głos. Koniar też nie lubię, ale jednak mniej ;/