Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dead Space vs. The Last of Us

2. 2. Red Dead Redemption vs. Uncharted 2: Among Thieves

• Red Dead Redemption
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Turcja, Borneo, Nepal, Tybet, Himalaje, zapomniana Shamballa kontra pustynia i kaktusy? No wybór oczywisty właśnie za samą różnorodność i level design.

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początek exy z Xa z mocnymi  multiplatformami, a gierki z PlayStation  z tymi słabszymi. Potem już losowo.  

• W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów psychika Pupcia tego nie zniesie

• Oddanie głosu na papkę pokroju Retarded przeczy idei samodzielnego myślenia. Sumienie oraz własna opinia użytkownika który popełnił taki wybór słusznie zostają poddane w wątpliwość co do tego czy aby

Opublikowano

Ty, tak jak gardze rdr, to jednak troche ciezko by bylo zrobic western z levelem w nepalu xD

Opublikowano

Dwójka ładnie pokazała śnieg w RDR, zresztą w jedynce też występował ale pod sam koniec gry.

Opublikowano
1 godzinę temu, Shen napisał:

Popieram. Chce zobaczyc kto wybrał kapiszony zamiast najlepsze gry o kowbojach.

Rdr? Tylko Gun.

Opublikowano

Giryup jest za uncharted. Jak to was nie przekona żeby głosować za rdr to już nic nie da rady :pechowiec:

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

"RDR wolne i przegadane" :kekw: Tylko jak ktoś nie rozumie gatunku westernu, może tak napisać. Ale to forum już dawno udowodniło, że nie ma gustu :)

Nawet jak se dwójkę przypomnę i to chodzenie tiptopami w obozie… to aż mną wzdrygnelo. Może w trójce gameplay będzie szybszy.

Opublikowano

Szkoda dead space, nie ma szans z symulatorem noszenia drabin ;( 

za to w drugiej parze bez problemu glos na koniki, wierze ze kiedys ogram, chyba nawet przeklikalem juz prolog we wstecznej :kaz: 

Opublikowano

Użytkownik Grabek bohater który wyprowadził kombojów na prowadzenie. Nigdy Ci tego nie zapomnimy przyjacielu pwKL55D.png

kotlet ty c0rwo złośliwa :nosacz3:

Opublikowano

RDR jest spoko (no i jest to gra lepsza od sequela, który w następnej edycji pewnie też daleko zajdzie), ale odpadły w tej edycji zdecydowanie lepsze gry od R, więc elo.

Natomiast DS jest po prostu grą lepszą od TLoU. Rozumiem, że wielu kupiła ta FABUŁA i narracja ("Obywatel Kane gamingu" xD) oraz relacje między parą bohaterów (imo lepiej i sugestywniej oddane w rok młodszym Walking Dead), no ale świeżości i czystej zabawy gameplay'em w sumie tam niewiele. Cóż, nie bez znaczenia jest też to, że ogólnie dla mnie dobre sci-fi > postapo, no ale jeden lubi kombojów, drugi kosmonautów.

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Ci co glosuja na TLoU to mam nadzieje, ze nigdy nie narzekali, ze Butcher masturbowal sie ta gierka w hyde parku przez 1,5 roku.

Opublikowano
6 minut temu, Mejm napisał:

Ci co glosuja na TLoU to mam nadzieje, ze nigdy nie narzekali, ze Butcher masturbowal sie ta gierka w hyde parku przez 1,5 roku.

Przestałem kupować PE jak był naczelnym a wczesniej omijałem jego teksty bo to buc :lapka:

Opublikowano
1 minutę temu, Okie from Muskogee napisał:

Przecież tej gazety już nikt poważny nie kupuje. Prawda? :notsure:

Magazynu:sapek:

Opublikowano

Wolę tlou od dead space bo tlou ma wspaniałe multi oprócz spoko singla. No i porośnięte grzybami miasta>> jakieś kosmiczne blasterki i inne pierdoły dla kosmicznych stulejarzy

Opublikowano

Multi w tlou to to, co caly mecz szurasz sie w kuckach po mapie albo kitrasz za winklem grzebiac w plecaku? No niesamowite multi.

Opublikowano

Mejm ile godzin grałeś z ziomeczkami z psn w Multi tlou??? 

Opublikowano

A ile czasu trzeba zeby wbic trofiki w multi tlou? No to tyle.

Ale wiesz, to nie dziala tak, ze jak ja zagram w to multi pincset tysiecy godzin to ono bedzie dobre c'nie? Gram w gierki 30 lat a rdr nadal kasztan i to sie nie zmieni :nosacz3:

Opublikowano

Nawet jeśli ma się tysiące plusów, to nadal można pierdolić głupoty :) np nazywając jedną z najlepszych gier tamtej generacji kasztanem :)

Opublikowano

Ale wiesz że to jest popularna opinia że multi tlou jest super?? +chyba nie muszę mówić że jak się ma z kim grać to zabawa nawet przy szrotach jest dobra a co dopiero przy dobrej grze. A to co napisałeś no to rzeczywiście tak jest ALE JAK C0RWA JEST SIĘ LAMUSEM W TO MULTI :kekw:

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał:

Ale wiesz że to jest popularna opinia że multi tlou jest super?? +chyba nie muszę mówić że jak się ma z kim grać to zabawa nawet przy szrotach jest dobra a co dopiero przy dobrej grze. A to co napisałeś no to rzeczywiście tak jest ALE JAK C0RWA JEST SIĘ LAMUSEM W TO MULTI :kekw:

Opinia jak dopa kazdy ma swoja a po tym jak sie jaraliscie rdr i sie na to nabralem to wasze opinie sami domyslcie sie gdzie mam :) Co do zdania z bezzebnym panem na koncu to nie wiem do czego nawiazujesz ale moze gdybysmy grali razem to bym cie w to multi wyjasnil :problem: A moze nie, tego sie juz nie dowiemy.

Ale dobra zeby nie bylo, to z tym slabym multi tlou to bylo droczenie. Faktycznie jest niezle i bylem pod wrazeniem. Za to rozczarowalem sie singlem. Ale i tak DS >>>> tlou + multi.

16 minut temu, drozdu7 napisał:

Nawet jeśli ma się tysiące plusów, to nadal można pierdolić głupoty :) np nazywając jedną z najlepszych gier tamtej generacji kasztanem :)

Mozna tez majac 870. Bedac na tym forum juz prawie dekade chyba zdayzles zauwazyc, ze to co ktos mysli o danej gierce nie ma najmniejszego znaczenia. Za to fanatycy danej marki/gierki biegajacy z trzaskajaca dopa bo ktos im gre zycia obrazil smiesza zawsze.

Opublikowano

W ogóle wyobrażam sobie sytuację, że Uncharted 2 wygrywa w finale z The Last of US. W sensie opowieść o trudnych relacjach z przybraną córką, wyborów mniejszego zła nad jebanym strzelaniem z kapiszonów bo Boberek i kurwa oh crap waliłem konia do lary croft XDDDD Gracze to zwierzęta.

Opublikowano

Dlatego przekonajmy sie i glosujmy na kapiszony 2 :usmiech: