Skocz do zawartości

The Best of Siódma Generacja, półfinały.

Która lepsza? 123 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dead Space vs. The Last of Us

2. 2. Red Dead Redemption vs. Uncharted 2: Among Thieves

• Red Dead Redemption
    • Uncharted 2: Among Thieves

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 15.04.2022 o 21:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

A pudziany kiedy odpadły? Nawet tam lepiej sie strzelało niz w kapiszonach 2

• Odpowiedzi 242
  • Wyświetleń 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na początek exy z Xa z mocnymi  multiplatformami, a gierki z PlayStation  z tymi słabszymi. Potem już losowo.  

• W następnej generacji proszę o parę RDR2 vs Uncharted 4 żeby ponownie wyjaśnić kombojów psychika Pupcia tego nie zniesie

• Oddanie głosu na papkę pokroju Retarded przeczy idei samodzielnego myślenia. Sumienie oraz własna opinia użytkownika który popełnił taki wybór słusznie zostają poddane w wątpliwość co do tego czy aby

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

A pudziany kiedy odpadły? Nawet tam lepiej sie strzelało niz w kapiszonach 2

Strzelanko to nie wszystko nawet w strzelankach :smutas:

Opublikowano

Mówisz "Uncharted" i myślisz "Playstation". Flagowy tytuł PS3, wspaniała przygoda, genialny voice-acting, filmowe sceny akcji i momenty, które na stałe zapisały się w historii gejmingu -> cała sekwencja w pociągu, helikopter i walący się budynek, rozwałka w górach z czołgiem, shamballa

vs

jadę na koniu

Opublikowano

chłopaki co ten zeldziarz mi tu dupi?!

Opublikowano

zagłosowałbym sobie na batmana, jakbyście mu ryja nie rozwalili wcześniej :frog:

Opublikowano

Szanujmy się, ale dwie gry w finale od naughty dog to za dużo jak dla mnie, dobrze, że RDR tłumaczy szynowca. 

Opublikowano

Wy jacys pijani jesteście z tymi głosami? Co parę godzin głosy się zmieniają tych samych osób. 

Już przegłosujcie te konie, bo przypau. 

Opublikowano
  • Autor

Bawią się uczuciami Pupcia.

endgame-avengers.gif

Opublikowano

No jak ktoś mnie nie lubi i chce mnie wkurzyć to teraz ma jedyną okazje! c0rwa reminsować prawie z jakimś uncharted obesranym xD jestem na największym forum zagrajmerów czy na chuyawiemograchwideo.info???

Opublikowano
21 godzin temu, Pupcio napisał:

kosmiczne blasterki i inne pierdoły dla kosmicznych stulejarzy

Mocne słowa jak na fana poganiaczy bydła :yao:

20 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

W ogóle wyobrażam sobie sytuację, że Uncharted 2 wygrywa w finale z The Last of US. W sensie opowieść o trudnych relacjach z przybraną córką, wyborów mniejszego zła nad jebanym strzelaniem z kapiszonów bo Boberek i kurwa oh crap waliłem konia do lary croft XDDDD Gracze to zwierzęta.

Pożyjemy, zobaczymy, ale patrząc na siłę forumowego TLoU defence force możesz spać spokojnie, PRZEŁOMOWA opowieść (chuj, że powtarzająca klisze zebrane z kilku, jak nie kilkunastu innych tworów kultury xD) zwycięży.

Opublikowano

kotlet zaganianie bydła leży w męskiej naturze! Nie przebudziłeś chyba jeszcze w sobie prawdziwego kowboja :( polecam replay rdr i seans brokeback mountain!

Opublikowano

Zaraz połowa głosów na kapiszona będzie na złość Pupciowi xd

Opublikowano

Dobre jest to, że RE4 w kosmosie, generację później, jest dużo wyżej niż jego tata ze wsi.

Opublikowano

Jak akcja dzieje się na statku kosmicznym, to trudno umieścić tam np. Nepal z Uncharted 2.

Opublikowano

No to w finale się zapowiadają piękne derby:)

Opublikowano

ale mozna sobie heheszki teeraz robić:

Pupcio dzisiaj nie zaśnie:

image.thumb.png.e8538c3ad4039084add10efd7feaae39.png

A może jednak pośpi?:

image.thumb.png.dd3b77efb619340d9f82d14841a3ea9e.png

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

Opublikowano

Ja będe spał jak bobasek bo zagłosowałem właściwie :sonkassie: